Hamurabi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Φιλε εχω αλφα κ εγω. Μς χρεωσαν ενα βραδυ 350 ευρω απο δηθεν αγορες ρουχων απο ενα μααγαζι που εβγανε σε ρωσικο νόμισμα. Εκανα αμφισβητηση κ η αλφα μου τα δωσε σε 2 βδομαδες περιπου.
telis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2021 στις 7:52 ΜΜ, AntiCambeR είπε Εγώ πάντως, επειδή η κάρτα είναι καταχωρημένη στον λογαριασμό μισθοδοσίας και έχω κάποιο ποσό, δεν την έχω καταχωρήσει πουθενά, μόνο πιο παλιά για αγορές μέσω του Play Store και κατευθείαν την έσβηνα. Πληρώνω μέσω PayPal το internet και τα ασφάλιστρα οχημάτων και πάντα ζητάει 2SV μέσω sms.Στο κινητό δεν βάζω εφαρμογή της Alpha εφόσον δεν παίρνει security patches, μπαίνω μέσω browser. Δεν έχει κάποιο site PayPal;Δεν αγοράζω.Ας βάλουν και οι 2 γνωστές εφαρμογές φαγητού PayPal και να μην μας ζαλίζουν με τις διαφημίσεις, δεν τρώμε απ'έξω κάθε μέρα,1 φορά την εβδομάδα καλά είναι. Τώρα αν έχεις στην κάρτα πχ 250-300€, πόσο άγχος να έχεις;Μάλλον αν έχεις κάποιο μεγάλο ποσό, καλύτερα να το έχεις σε διαφορετικό λογαριασμό. Το efood έχει PayPal. Αυτό με την εφαρμογή της alpha, δεν το καταλαβαίνω. Τι πρόβλημα βρίσκεις; Κάνει update τακτικά από το play store. Στις 12/8/2021 στις 7:52 ΜΜ, AntiCambeR είπε Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από telis
AntiCambeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, telis είπε Το efood έχει PayPal. Αυτό με την εφαρμογή της alpha, δεν το καταλαβαίνω. Τι πρόβλημα βρίσκεις; Κάνει update τακτικά από το play store. Μάλλον δεν κατάλαβες, το κινητό μου έχει σταματήσει απο τον Σεπτέμβριο του 2019 να παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας.Το παράτησε η Sony στα 2 χρόνια.Οπότε δεν γνωρίζω αν θα ήταν ασφαλές να βάλω την εφαρμογή. Δεν μου είναι απαραίτητη η εφαρμογή της Alpha Bank, ευκολία προσφέρει για ταχύτερη πρόσβαση. Δυστυχώς έχω What's Up και δίνει πόντους μόνο για Box που δεν υποστηρίζει PayPal.Ούτε μπορώ να χαρίζω τους κωδικούς για πόντους, είχα διαβάσει πως ισχύουν μόνο για τον αριθμό που γίνεται η ανανέωση χρόνου ομιλίας.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Μάλλον δεν κατάλαβες, το κινητό μου έχει σταματήσει απο τον Σεπτέμβριο του 2019 να παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας.Το παράτησε η Sony στα 2 χρόνια.Οπότε δεν γνωρίζω αν θα ήταν ασφαλές να βάλω την εφαρμογή. Δεν μου είναι απαραίτητη η εφαρμογή της Alpha Bank, ευκολία προσφέρει για ταχύτερη πρόσβαση. Δυστυχώς έχω What's Up και δίνει πόντους μόνο για Box που δεν υποστηρίζει PayPal.Ούτε μπορώ να χαρίζω τους κωδικούς για πόντους, είχα διαβάσει πως ισχύουν μόνο για τον αριθμό που γίνεται η ανανέωση χρόνου ομιλίας. Είσαι σίγουρος για το τελευταίο; Αν θυμάμαι καλά μια χαρά έχω χρησιμοποιήσει κωδικό για το box από ανανέωση χρόνου ομιλίας του αδερφού μου.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Είσαι σίγουρος για το τελευταίο; Αν θυμάμαι καλά μια χαρά έχω χρησιμοποιήσει κωδικό για το box από ανανέωση χρόνου ομιλίας του αδερφού μου. Δεν το έχω δοκιμάσει.Ομως σκεφτόμουν μήπως κάποια στιγμή υποστηρίξει PayPal και έχω μαζέψει 75.200 πόντους. Οι επιταγές είναι ενδιαφέρον, αλλά οι πόντοι εξαργύρωσης ισχύουν μόνο απο παραγγελίες. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα