polonos1313 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας ! Πήρα εδώ και λίγες μέρες το πρώτο μου iphone και έχω μια απορία.... Όταν είμαι στην γκαλερί με τις φωτογραφίες μου και βλέπω κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία , πώς μπορω να κάνω την συγκεκριμένη edit απευθείας με κάποιο άλλο app που έχω κατεβάσει (πχ snapseed) ; Στο galaxy S8 που είχα ,πατούσα το share button και μου έβγαζε την λίστα με διάφορα app που είχα εγκατεστημένα μαζί με αυτα και το snapseed. Γίνεται κάτι παρόμοιο με τα Iphone ? (μου βγάζει συγκεκριμενα προγράμματα μόνο όταν πατάω το share button Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από polonos1313 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, polonos1313 said: Καλησπέρα σας ! Πήρα εδώ και λίγες μέρες το πρώτο μου iphone και έχω μια απορία.... Όταν είμαι στην γκαλερί με τις φωτογραφίες μου και βλέπω κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία , πώς μπορω να κάνω την συγκεκριμένη edit απευθείας με κάποιο άλλο app που έχω κατεβάσει (πχ snapseed) ; Στο galaxy S8 που είχα ,πατούσα το share button και μου έβγαζε την λίστα με διάφορα app που είχα εγκατεστημένα μαζί με αυτα και το snapseed. Γίνεται κάτι παρόμοιο με τα Iphone ? (μου βγάζει συγκεκριμενα προγράμματα μόνο όταν πατάω το share button Όταν πατάς το "Share", υπάρχει η οριζόντια λίστα ("Share With") η οποία στο τέρμα δεξιά έχει επιλογή "More" και εκεί μπορείς να κάνεις edit τη λίστα και υπάρχει και η κάθετη λίστα (Actions) που αν κάνεις scroll down έχεις επιλογή "Edit Actions" όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις οποία θες. Επίσης μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή που θες και να κάνεις import τη φωτό από κει. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Όταν πατάς το "Shate", υπάρχει η οριζόντια λίστα ("Share With") η οποία στο τέρμα δεξιά έχει επιλογή "More" και εκεί μπορείς να κάνεις edit τη λίστα και υπάρχει και η κάθετη λίστα (Actions) που αν κάνεις scroll down έχεις επιλογή "Edit Actions" όπου μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις οποία θες. Επίσης μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή που θες και να κάνεις import τη φωτό από κει. Σε καμία απο τις 2 περιπτώσεις που πρότεινες δεν φαίνονται κανένα απο τα 2 apps που έχω για editing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 26 minutes ago, polonos1313 said: Σε καμία απο τις 2 περιπτώσεις που πρότεινες δεν φαίνονται κανένα απο τα 2 apps που έχω για editing Μήπως επειδή δεν τους έχεις δώσει ακόμα πρόσβαση στις φωτό; Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις φωτό μέσα απ' τα εν λόγω apps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Μήπως επειδή δεν τους έχεις δώσει ακόμα πρόσβαση στις φωτό; Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις φωτό μέσα απ' τα εν λόγω apps? Ναι ναι κανονικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 47 minutes ago, polonos1313 said: Ναι ναι κανονικά ! Το Snapseed που δοκίμασα όντως δεν υπάρχει σαν επιλογή. Μόνο μέσα απ' την εφαρμογή μπορείς να ανοίξεις φωτό. Προφανώς έτσι είναι η σχεδίαση του app, να μην έχει δηλαδή το integration που θες με το iOS. Άλλα apps (Lightroom) το κάνουν οπότε δεν ξέρω αν είναι θέμα του developer ή της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα