Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια, χρειαζομαι λιγη βοηθεια, μπας και σωσουμε οτι δεν σωζεται... 

Εκανα παραγγελια ρουχα απο αγγλια, στο σαιτ της εταιριας λεει οτι δεν φερουν καμια ευθυνη για τυχον εξτρα χρεωσεις απο τελωνεια, η ups μου ειπε οτι βλεπουν οτι το πακετο μου κανει 120 usd? και οτι λογικα θα πανε τα εξοδα στα 150 ευρω επειδη τα ρουχα χρεωνονται παραπανω... περιμενα οτι θα εχω εξτρα χρεωσεις αλλα σε καμια περιπτωση τοσο μεγαλο ποσο. 

Υπαρχει ο,τιδηποτε που θα μπορουσα να κανω ωστε να μειωσω η να γλιτωσω αυτα τα εξοδα? Η κοπελα της ups μου ζητησε το αφμ μου, ηταν πιεστικη σε φαση "καποιος πρεπει να χρεωθει αυτο το ποσο" και της ειπα να μου δωσει λιγες μερες να το σκεφτω...

Attached το shipping state, και την αποδειξη η οποια δεν αναφερει πουθενα συνολικο ποσο η κατι τετοιο.

Οποιαδηποτε συμβουλη, ιδεα κλπ, θα το εκτιμουσα πολυ.

Ευχαριστω

Εdit: κατι που σκεφτηκα ειναι το εξης, το σαιτ που εκανα την παραγγελεια εχει και eu store, θα μπορουσα να τους στειλω κατι σε φαση "guys εγω απ το eu store ηθελα να αγορασω, και απο error δικο μου η δικο τους η παραγγελια εγινε καταλαθος απο το uk department, oποτε λογο αυτου του λαθους θελω refund η κατι τετοιο?
Συγνωμη αν ειναι χαζη σκεψη, απλα αγοραζω χρονια Online απο παντου και μου τα εσκασε απ το πουθενα να μου ζητανε να πληρωσω οσο εδωσα για να τα αγορασω ουσιαστικα...

Screenshot_20.png

Screenshot_21.png

Screenshot_22.png

Επεξ/σία από Kuromajo
Δημοσ.

Ζητάς να το επιστρέψουν πίσω. Σου ξαναπιστώνει το ποσό το κατάστημα και ξανακάνεις την παραγγελία από το ευρωπαϊκό store

Δημοσ.

Φυσικά πρόκειται για μια μικρή χρέωση  30 ευρώ για Φ.Π.Α και τα υπόλοιπα είναι το ποσό που χρεώνει η UPS για εκτελωνισμό. 

Γενικά τα κούριερ χρεώνουν την μάνα τους και τον πατέρα τους για να σου κάνουν έναν εκτελωνισμό. 

Στείλτα πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...