Belerefontis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 πρόβλημα και στο νομό Κορινθίας, από χθες 18:00, εναλλάξ εγώ και η σύζυγος, ή και οι δύο μαζί , χωρίς 4g , και κατά περίσταση , και χωρίς κλήσεις. Να σημειωθεί ότι το 5G δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί, καθώς δεδομένου ότι η συσκευή μου είναι 5g, όποτε πετυχαίνει κεραία, δουλεύει απρόσκοπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulks Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 και εδω εξω απο το ηρακλειο τα ιδια απο εχθες το απογευμα προβλημα με κλησεις και καθολου σχεδον σημα με 4g και σημερα τα ιδια με το ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Εννοείται οτι δεν μιλαω για θεμα σε φόρουμ και υποφορουμ μιλαω για την αρχικη σελιδα οπως εγινε τωρα σημερα στις 13 εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Ξανά άρχισαν τα προβλήματα ή μόνο εγώ έχω χάλια σύνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα