Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πάρει τέτοιου τύπου λάμπες 

https://www.skroutz.gr/c/1241/car_bulbs/f/599491/LED.html

για ενα 206 που έχω, σε έναν ηλεκτρολόγο που ρώτησα μου είπε ότι δεν χωράνε και ότι τις πήρα τσάμπα, ενας άλλος προσπάθησε με μια πατέντα αλλά μετά από λίγο καιρό βγήκε το πλαστικό που είχε βάλει και γενικά δεν θέλω να το ξαναπάω σε αυτόν γιατί δεν μου γέμισε το μάτι. Ξέρουμε κάνα καλό ηλεκτρολόγο Αθήνα να το παλέψει μην πάνε χαμένες; (Έστω και σε pm)

Δημοσ.

πούλα τις και πάρε κάποιες που χωράνε.

πριν κάνουμε αγορές και πετάξουμε λεφτά σε κάτι που μάλλον δε ταιριάζει όπως πρέπει κάνουμε μια έρευνα αγοράς.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thory είπε

Καλησπέρα. Έχω πάρει τέτοιου τύπου λάμπες 

https://www.skroutz.gr/c/1241/car_bulbs/f/599491/LED.html

για ενα 206 που έχω, σε έναν ηλεκτρολόγο που ρώτησα μου είπε ότι δεν χωράνε και ότι τις πήρα τσάμπα, ενας άλλος προσπάθησε με μια πατέντα αλλά μετά από λίγο καιρό βγήκε το πλαστικό που είχε βάλει και γενικά δεν θέλω να το ξαναπάω σε αυτόν γιατί δεν μου γέμισε το μάτι. Ξέρουμε κάνα καλό ηλεκτρολόγο Αθήνα να το παλέψει μην πάνε χαμένες; (Έστω και σε pm)

Εχεις βάλει όλες τις led , με πατέντες σε φωτα  πορείας ,αν είναι αυτές, δεν ασχολείσαι,θα πάθεις ζημιά.

Δημοσ.

μπαινουν στα εργοστασιακα φωτα led? η θα στραβωνει κοσμο οπως κανανε παλιοτερα με τα xenon;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gleft είπε

μπαινουν στα εργοστασιακα φωτα led? η θα στραβωνει κοσμο οπως κανανε παλιοτερα με τα xenon;

Αναλόγως το φανάρι και τη ρύθμιση που έχεις κάνει.

Το πιθαονότερο είναι οτι θα έχεις αντανακλάσεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gleft είπε

Όλοι θέλουμε να βλέπουμε καλύτερα τη νύχτα. Αλλά, ας αρχίσουμε από τα βασικά. Να βλέπουμε όλοι. Η τελευταία “μόδα” θέλει πολλοί να αγοράζουν λάμπες του εμπορίου με μπλε χρωματισμό, ή να αντικαθιστούν τις λάμπες των φαναριών τους με “xenon” ---->> LED (2021) , πολύ ισχυρότερες, χωρίς τους απαραίτητους καθρέφτες στο φανάρι. Το αποτέλεσμα είναι να φέγγουν όπως να ναι, ό,τι να ναι. Ο κάγκουρας/ήρωας οδηγός νομίζει ότι έχει κι αυτός Xenon, αλλά το μόνο που καταφέρνει, είναι να τυφλώνει τους απέναντι, ή όποιους έχουν την ατυχία να είναι μπροστά τους και νομίζουν ότι προσγειώθηκε εξωγήινο σκάφος. Παρά το βρίσιμο που ακούν, επιμένουν να τα χρησιμοποιούν, επειδή ο μπαρμπα-Μήτσος που τα τοποθέτησε, προφανώς ξέρει καλύτερα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου τους που ξοδεύει χρόνια για να εξελίξει τα φώτα κάθε μοντέλου.

SOS: Αν είσαι ανίατη περίπτωση, βγάλε τα “xenon” και ξαναβάλε τα μπλε/ροζ/κόκκινα λαμπάκια  στα πιτσιλιστίρια. Κι έτσι, μοιάζει με διαστημόπλοιο τη νύχτα, αλλά δεν ενοχλεί.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό ακριβώς σκέφτομαι, ειδικά τα πιο παλιά αυτοκίνητα δεν είναι καθόλου συμβατά με LED λαμπες out of the box. Το ότι μια led είναι Η7 δε σημαίνει οτι θα παράξει τη σωστή ακτίνα μόλις μπεί στο φωτιστικό

Δημοσ.

καλημέρα παιδια!

Έχω ένα 206 του 2006 κ θέλω να αναβαθμίσω τους προβολείς διασταυρώσεως Η7 από αλογόνου (Oshram Night Breaker 150) σε led!

Έχει τοποθετήσει κάποιος σε 206, Η7 Led μόνος του?  Διαβάζοντας πιο πάνω, κατάλαβα ότι πρέπει να λάβεις πολλά πράγματα υπόψη σου !!!

Χωράνε με το καπάκι του φαναριού; Με την θερμοκρασία υπήρξε πρόβλημα; Με το focus ή γενικά με τον φωτισμό όλα ήταν οκ;

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι που έχει δοκιμάσει;;;

Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...