busellatos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τολμα τώρα να τραβήξεις καυτό βίντεο την γκόμενα και να φωνάζεις " Τι σου κάνω μωρό μου " " Τι παιδί είσαι εσύ" 😬😳 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από busellatos
valkon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Μέσα σε μια νύχτα έχουν περάσει νόμο και δεν έχεις πάρει πρέφτα (έχεις πάρει αλλά λέμε τώρα..για αυτούς που κάνουν πως δε καταλαβαίνουν). 1
johniem Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Και εγώ θα αγοράσω ένα κιλό παγωτό αλλά δεν θα το φάω όλο μόνος μου.
Eloy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δηλαδή, τώρα, αυτό μας το ορκίζεται στην τιμή της η Apple ? 2
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 ευκαιρια για αγορα μεταχειρισμενων iphone11 απο ανησυχα ατομα. 😛
sprkrt Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1. Ποιος ορισε την apple ως αστυνομο του περιεχομενου της συσκευης μου; 2. Δεν με ενδιαφερει ποσο εξυπνα/ανωδυνα/τεχνολογικα αρτια ειναι η μεθοδος που ψαχνει. Με ενοχλει που ψαχνει χωρις να με ρωτησει. 3. Οσοι εχουν τετοιο περιεχομενο στη συσκευη τους, προφανως τωρα θα το σβησουν. Επομενως δεν θα υπαρξει αποτελεσμα. Αυτο που μενει ειναι η τεχνογνωσια για να ψαξουν κατι αλλο στο μελλον. Παλι χωρις την αδεια μας. 15 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Συγνώμη, αλλά εμένα το πρώτο χαρακτηριστικό με άρεσε (Communication Safety). Όποιος ξέρει από παιδιά, ξέρει πόσο εύπιστα είναι και πόσο εύκολα μπορεί κάποιος χειριστικός άνθρωπος να τα ξεγελάσει ή απλά είναι περίεργα. Αν υπάρχει η επιλογή να ενεργοποιείται για τα ανήλικα παιδιά και να είναι ανενεργό για τους υπόλοιπους, τότε είναι καλό. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από merphi context
tadegr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, busellatos είπε Τολμα τώρα να τραβήξεις καυτό βίντεο την γκόμενα και να φωνάζεις " Τι σου κάνω μωρό μου " " Τι παιδί είσαι εσύ" 😬😳 αυτό η τολμα να βγάλεις καμιά φωτογραφία το μωράκι σου (χαζομπαμπάς-χαζομαμά) την ωρα που το αλλάζει η μαμά του θα φας ταλαιπωρία μεχρι να αποδειχθεί οτι το κάνατε εσείς για εσάς και οχι για αυτό που ψάχνουν,,,,,,,,,,,,, αντε βρες ακρη Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από tadegr 2
stevengalan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Να έχεις φώτο καμία κορούλα σου και να κάνεις καταλάθος Sync με κάνα cloud και μετά τρέχα γύρευε... Όλα για το καλό μας φυσικά, μην αγχόνεστε, δεν πάμε για παγκόσμιο big brother, συνομωσίες είναι όλα move along.. 3
Chris_BMW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 «Το ένα, που ονομάζεται «Ασφάλεια Επικοινωνίας» (Communication Safety) αξιοποιεί την μηχανική εκμάθηση στην συσκευή για τον εντοπισμό και τη «θόλωση» (blurring) άσεμνων σεξουαλικά εικόνων που ενδέχεται να ληφθούν από παιδιά στην εφαρμογή «Μηνύματα» (Messages) και έχει τη δυνατότητα να ειδοποιήσει τον γονιό στην περίπτωση που ένα παιδί ηλικίας 12 ετών και κάτω αποφασίσει να δει ή να στείλει μίας τέτοιου είδους εικόνα» Εμένα σαν γονιό αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ,το επικροτώ και θα ήθελα να μπορεί να υλοποιηθεί σε όλες τις πλατφόρμες ανταλλαγής μνμ .. Όχι μόνο στο I message . 1
Peloquin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsakvas είπε με κυβερνηση του τρομπα νομιζω οτι κανανε επισημα Περίεργο πως ο διαχειριστής σε άφησε να κάνεις τέτοιο σχόλιο. Εμένα με έχουν κάνει ban για τη λέξη "κουσούρι". Επίσης έχω να προσθέσω πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από Peloquin
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 4 hours ago, sprkrt said: 1. Ποιος ορισε την apple ως αστυνομο του περιεχομενου της συσκευης μου; 2. Δεν με ενδιαφερει ποσο εξυπνα/ανωδυνα/τεχνολογικα αρτια ειναι η μεθοδος που ψαχνει. Με ενοχλει που ψαχνει χωρις να με ρωτησει. 3. Οσοι εχουν τετοιο περιεχομενο στη συσκευη τους, προφανως τωρα θα το σβησουν. Επομενως δεν θα υπαρξει αποτελεσμα. Αυτο που μενει ειναι η τεχνογνωσια για να ψαξουν κατι αλλο στο μελλον. Παλι χωρις την αδεια μας. 1.2. 3.οπως δεν θα σε ρωτησουν για αλλα τοσα και οχι μονο η apple. στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλαζεις εταιρεια. οπως εχουμε δεχτει αλλα τοσα ετσι θα γινει και αυτο.αλλιως υπαρχει και η λυση σε ενα βουνο χωρις κινητο ταυτοτητα αφμ τραπεζες κτλ. χωρις παρεξηγηση. η ολη ιστορια μου θυμιΖΕΙ ΤΑ μηχανηματσ στο μετρο.οι δηθεν rebels τα σπαγαν και τωρα ξεχαστηκε και τα δεχτηκαν.οπως αλλα χιλιαδες ατομα δεχτηκαν ολες τις αλλαγες στο fb.τα υπολοιπα ειναι να γκρινιαζουμε απλα για να γινεται συζητηση μεχρι να μας περασει.χρονια τωρα 1 2
jmirko15 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, poulinos είπε 1.2. 3.οπως δεν θα σε ρωτησουν για αλλα τοσα και οχι μονο η apple. στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλαζεις εταιρεια. οπως εχουμε δεχτει αλλα τοσα ετσι θα γινει και αυτο.αλλιως υπαρχει και η λυση σε ενα βουνο χωρις κινητο ταυτοτητα αφμ τραπεζες κτλ. χωρις παρεξηγηση. η ολη ιστορια μου θυμιΖΕΙ ΤΑ μηχανηματσ στο μετρο.οι δηθεν rebels τα σπαγαν και τωρα ξεχαστηκε και τα δεχτηκαν.οπως αλλα χιλιαδες ατομα δεχτηκαν ολες τις αλλαγες στο fb.τα υπολοιπα ειναι να γκρινιαζουμε απλα για να γινεται συζητηση μεχρι να μας περασει.χρονια τωρα Τέλεια λογική. Και γι'αυτό πλέον οι εταιρείες κάνουν ότι θέλουν. 10 3
NotAliki177 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, poulinos said: 1.2. 3.οπως δεν θα σε ρωτησουν για αλλα τοσα και οχι μονο η apple. στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλαζεις εταιρεια. οπως εχουμε δεχτει αλλα τοσα ετσι θα γινει και αυτο.αλλιως υπαρχει και η λυση σε ενα βουνο χωρις κινητο ταυτοτητα αφμ τραπεζες κτλ. χωρις παρεξηγηση. η ολη ιστορια μου θυμιΖΕΙ ΤΑ μηχανηματσ στο μετρο.οι δηθεν rebels τα σπαγαν και τωρα ξεχαστηκε και τα δεχτηκαν.οπως αλλα χιλιαδες ατομα δεχτηκαν ολες τις αλλαγες στο fb.τα υπολοιπα ειναι να γκρινιαζουμε απλα για να γινεται συζητηση μεχρι να μας περασει.χρονια τωρα Συγνώμη τι κακό έχει να ζεις χωρίς Smartphone, και να έχεις ένα παλιό για κλήσεις μόνο. Εγώ πχ γουστάρω όταν είμαι έξω να απολαμβάνω την βόλτα μου και την "ζωντάνια" του έξω. Δεν θέλω να είμαι έξω και να είμαι πάνω σε μια οθόνη. Στο σπίτι έχω το πισί. Αν δεν είσαι φοιτητής (για τις ανακοινώσεις) ή η δουλειά σου είναι τέτοια που λαμβάνεις συχνά emails, δεν νομίζω ότι είναι τόσο απαραίτητο το smartphone on the go. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2021 από NotAliki177 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα