Προς το περιεχόμενο

Android Car Touchscreen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!

οπως λεει και ο τιτλος θελω να βαλω οθονη αφης και να βγαλω το υπάρχον προιστορικο ηχοσυστημα του αυτοκινητου μου (sirion 2007). Εχω βρει τις αναλογες βασεις, αλλα δεν βρίσκω μια οθονη που να με καλύπτει.

Αν ειναι απλα πηγη και το μονο που κανει ειναι να δειχνει με μεγαλα γραμματα τους σταθμους δν πιστευω οτι αξιζει. (εχω δει πχ pioneer σε λογικες τιμες ~100 ευρω)

Οποτε ψαχνω κατι σε android. Να μπορω να κατεβασω και το obd app να chekαρω θερμοκρασιες και γενικα δεδομενα απο το bluetooth obd, screenshare απο το κινητο κλπ.

Εχετε κατι υποψιν? Οτι βρηκα επωνυμο ηταν ανω των 500 ευρω και γενικα δυσεύρετα στην ελληνικη αγορα, και μετα ειδα στο aliexpress. 

Την εχει δοκιμάσει καποιος την κλασικη που βγαινει με καθε αναζητηση? κλασικα φοβαμαι κιολας μην παρουμε και καμια φωτια με τα κινεζικα και τις θερμοκρασιες της ελλαδας.

https://aliexpress.com/item/1005001709224811.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.70a07cc57SOKGH&algo_pvid=f83214ce-ee16-4eec-a7f5-43d429738f46&algo_exp_id=f83214ce-ee16-4eec-a7f5-43d429738f46-11&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000017665531993"}

ΥΓ: οντας εξοικειωμένος με τους υπολογιστες ειπα να παω εντελως diy αλλα δεν βρηκα βαση που να ταιριαζει η αυθεντικη οθονη του raspberry pi. (Εχω πλακετες για τροφοδοσια και safe shutdown απο 12v.) 

Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη.

Επεξ/σία από nikniknikniknik
link edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...