Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι μέτα το mi10t που έχω στην κατοχή μου να πάω σε κάποιο από τα τελευταία μοντέλα της Huawei. Το πρόβλημα μου σαφώς είναι εν μέρη τα Google services...και τι θέλω να πω με αυτό:

Μπορώ να τα βάλω με ευκολία ( το έχω κάνει ήδη με απόλυτη επιτυχία σε αρκετές συσκευές φίλων αλλά και σε ένα δικό μου tablet )

Το ερώτημα είναι άλλο. Επειδή διαχειρίζομαι λογαριασμούς τραπέζης θα υπάρχει ενδεχόμενο υποκλοπής στοιχείων λόγω μειωμένης ασφαλείας ( καθώς οκ ναι μεν μπαίνουν και δουλεύουν όλα αλλά όσο να ναι πιθανόν να αφήνουν κάποια "τρύπα" ) ?

Θα ήθελα να την άποψη σας

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χμ...από ότι φαίνεται κανείς δεν εμπιστεύεται την συγκεκριμένη εταιρεία από τη στιγμή που δεν φέρει επίσημα Google services..

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να σκεφτείς να μπαίνεις από τον browser για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και πάλι αν το κινητό στο βάλουν στόχο δεν νομίζω να το σώζει κάτι σε οποια εταιρία και να είσαι δες τι γίνεται με Μακρόν το τι ακριβώς θέλω να πω είναι ότι οποίος έχει πρόσβαση στην συσκευη σου έχει και στην οθόνη αλλά και δακτιλικο με ότι αυτό συνεπάγεται. δεν είναι θέμα Huawei xiaomi apple 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...