Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, mp123 said:

Πεστα ρε Φιλε  

Ας λέμε την αληθεία. Εγω τα κανόνισα πριν καν με αναλάβει. Αλλά οκ δεν ξέρω να οδηγάω ούτε αμάξι ούτε μηχανή.

Η αλήθεια είπαμε ποια είναι. 

Δεν πληρώσαμε όλοι για το δίπλωμα και επίσης η εξέταση είναι γελοία. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτά τα βασικά κοιτάζει για ποδήλατο αλλά και αυτό με πολύ προσοχή μην πέσει μπροστά σε κανέναν μόνος του και τον πατήσει. 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Δεν πληρώσαμε όλοι για το δίπλωμα και επίσης η εξέταση είναι γελοία. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτά τα βασικά κοιτάζει για ποδήλατο αλλά και αυτό με πολύ προσοχή μην πέσει μπροστά σε κανέναν μόνος του και τον πατήσει. 

Ότι πεις. Έχω ένα ποδηλατάκι 12500 ευρώ . Πανάλαφρο μόνο 235 κιλά. και το φτάνω με τις μυτεσ.Δεν ξέρω να οδηγώ.

78B7B0F5-AD10-4B9D-9360-F933AA683134.jpeg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 20/8/2021 στις 11:49 ΠΜ, mp123 είπε

Βάλε λίγο λαδι στην μηχανή.εάν δεν βάλεις λαδι δεν γίνετε τίποτα.

Ξερεις οτι σε αγαπαω,αλλα δε συμφωνω εδω.

Διαβασα και τα υπολοιπα που εγραψες,και στεναχωρηθηκα.
Ειχες μηπως δυσκολη μερα;

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Eτσι ειναι τα πραματα.

Τα διπλωματα μου τα πηρα στο οριο ηλικιας,χωρις λαδωμα.

Το ανεξαρτητου αργησα λιγα χρονια λογω στρατου και λοιπων υποχρεωσεων,αλλα και αυτο ηταν χωρις λαδωμα.

Ολα με την πρωτη.

Στο μονο σημειο που πλησιασα να κοπω,ηταν στη μηχανη,στην ευθεια.
Εκει ο δασκαλος μου μου ελεγε να ξεκιναω με φουλ δυναμη,και ετσι και εκανα.
Ευτυχως ο εξεταστης το περιμενε,αλλα η αληθεια ειναι οτι μαλλον χεστηκε που ξεκινησα με οση δυναμη ειχε η μηχανη.
Μου εβαλε λιγο χερι,αλλα οταν του απαντησα οτι μου το ειχε πει ο δασκαλος,δε μιλησε.

Ισως ηταν καποια φαρσα του δασκαλου μου στον εξεταστη :P

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mp123 said:

Ότι πεις. Έχω ένα ποδηλατάκι 12500 ευρώ . Πανάλαφρο μόνο 235 κιλά. και το φτάνω με τις μυτεσ.Δεν ξέρω να οδηγώ.

Μπορεί μετά από αρκετή προσπάθεια να έχεις μάθει να οδηγείς στο περίπου ένα σκούτερ. 

Το ότι δεν ήξερες καθόλου όταν πήρες το δίπλωμα εσύ το έγραψες.

Η τιμή τι σημασία έχει? Δεν είναι σαν το δίπλωμα εδώ που πλήρωσες και το πήρες. Και 50 χιλιάρικα να δώσεις για κανονική μηχανή δεν βελτιώνονται οι ικανότητες. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Μπορεί μετά από αρκετή προσπάθεια να έχεις μάθει να οδηγείς στο περίπου ένα σκούτερ. 

Το ότι δεν ήξερες καθόλου όταν πήρες το δίπλωμα εσύ το έγραψες.

Η τιμή τι σημασία έχει? Δεν είναι σαν το δίπλωμα εδώ που πλήρωσες και το πήρες. Και 50 χιλιάρικα να δώσεις για κανονική μηχανή δεν βελτιώνονται οι ικανότητες. 

Ένταξη το προσπαθώ  και το παλεύω. Σιγά σιγά μαθαίνω. Που θα πάει θα μάθω ισορροπία.

Δημοσ.

Και μετα γκρινιαζετε οταν πατε σε δημοσιες υπηρεσιες και ο υπαλληλος κανει 7 ωρες να βγαλει ενα χαρτι,αφου προφανως περιμενει το λαδακι του.

Η γκρινιαζετε γιατι κυκλοφορουν τοσοι χαροι στο δρομο.

Αντι να στρωσετε το κωλο σας κατω να μαθετε οδηγηση και βασικα πραγματα,κρινετε το συστημα και λαδωνετε για να περασετε.Αν δε τα καταφερνετε μην οδηγατε ,ειτε ειναι σκουτερ ειτε hayabusa.

Και να το γραφε κανεις πριν 15 χρονια,παει στο καλο.Αμαν και πως κανουμε τοσα χρονια να βγαλουμε την εννοια του λαδιου και το φακελακι απο διπλωματα - γιατρους και τους ιδιους τους ελληνες καθως αρκετοι το εχουν αυτονοητο και πετατε τετοια τωρα...

Προσωπικα οδηγουσα παπι,πηγα με τον αδελφο μου και εκανα 3-4 φορες εξασκηση με ενα ER6 που εχει και περασα αερα την εξεταση.Και ναι πρεπει να μαθεις να χειριζεσαι τη μηχανη σε χαμηλη ταχυτητα.Πετυχαινεις κινηση και βλεπεις το μπροστινο να κανει 8αρια λες και γυρισε απο Βερτη ,επειδη δε μπορει να κρατησει ισορροπια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαμε για ΣΚΟΥΤΕΡ τιγκα στα ηλεκτρονικα .. εδω γελαμε 🤣  

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Ξέφυγε και αυτό το thread, και εγώ λάδωσα αναγκαστικά γιατί μου είπαν η τα σκας η θα σε κόψουμε ότι και να κάνεις αφού είχα κάνει τα μαθήματα και είχα πληρώσει δεν είχα βγει ποτέ στον δρόμο , μετά έμαθα οδήγηση δυστυχώς στην πράξη και με μαθήματα σε σχολή, επίσης γελάνε και οι πέτρες με τους φίλους που κοκορεύονται ότι ξέρουν οδήγηση επειδή πήραν το σάπιο δίπλωμα με τά μαθήματα της πλάκας και δεν λαδώσανε, αν δεν πας σε μια σχολή όπως του Χούντρα δεν μαθαίνεις τίποτα, τουλάχιστον εμείς ξέραμε ότι δεν είχαμε ιδέα οι ποιο επικίνδυνοι είστε εσείς που νομίζετε ότι πήρατε το δίπλωμα και γίνατε Marc Marquez .

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, apostolosapok said:

επίσης γελάνε και οι πέτρες με τους φίλους που κοκορεύονται ότι ξέρουν οδήγηση επειδή πήραν το σάπιο δίπλωμα με τά μαθήματα της πλάκας και δεν λαδώσανε, αν δεν πας σε μια σχολή όπως του Χούντρα δεν μαθαίνεις τίποτα, τουλάχιστον εμείς ξέραμε ότι δεν είχαμε ιδέα οι ποιο επικίνδυνοι είστε εσείς που νομίζετε ότι πήρατε το δίπλωμα και γίνατε Marc Marquez .

Μιλάς γενικά? Γιατί δεν είδα εδώ κάποιον τέτοιον. 

Το λες όμως και μόνο σου. Σκέψου πόσο δεν ξέρει να οδηγεί κάποιος που ούτε αυτό το σάπιο δίπλωμα δεν κατάφερε να πάρει που χρειάζεται απλά το βασικό χειρισμό μιας μηχανής. 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Ξέφυγε και αυτό το thread, και εγώ λάδωσα αναγκαστικά γιατί μου είπαν η τα σκας η θα σε κόψουμε ότι και να κάνεις αφού είχα κάνει τα μαθήματα και είχα πληρώσει δεν είχα βγει ποτέ στον δρόμο , μετά έμαθα οδήγηση δυστυχώς στην πράξη και με μαθήματα σε σχολή, επίσης γελάνε και οι πέτρες με τους φίλους που κοκορεύονται ότι ξέρουν οδήγηση επειδή πήραν το σάπιο δίπλωμα με τά μαθήματα της πλάκας και δεν λαδώσανε, αν δεν πας σε μια σχολή όπως του Χούντρα δεν μαθαίνεις τίποτα, τουλάχιστον εμείς ξέραμε ότι δεν είχαμε ιδέα οι ποιο επικίνδυνοι είστε εσείς που νομίζετε ότι πήρατε το δίπλωμα και γίνατε Marc Marquez .

Αυτο στο ειπε ο δασκαλος σου γιατι ειναι στο κολπο και αυτος και τσιμπαει μερος του λαδιου.

Δυσφημισε τον λοιπον παντου για να το κοψει.

Οπως επισημανε ο απο πανω,επιβεβαιωνεις δηλαδη οτι οι μισοι εκει εξω δεν εχουν ιδεα απο σωστη οδηγηση.

ΥΓ.Μια χαρα μαθαινεις να οδηγας και χωρις σχολειο.Αλλα προφανως θελει διαβασμα και εξασκηση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 10:11 ΠΜ, visualizer είπε

Μιλαμε για ΣΚΟΥΤΕΡ τιγκα στα ηλεκτρονικα .. εδω γελαμε 🤣  

Βαλεντίνος ροσσι εσυ ; Τομή μου.

Πριν είχα το cb500f , Τωρα αυτό . Μπορεί αύριο να πάω σε συμπλέκτη  .Ξέρω και συμπλέκτη ναι . 

( Ρε σείς πως τσιμπάτε ετσι )

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Βαλεντίνος ροσσι εσυ ; Τομή μου.

Πριν είχα το cb500f , Τωρα αυτό . Μπορεί αύριο να πάω σε συμπλέκτη  .Ξέρω και συμπλέκτη ναι . 

( Ρε σείς πως τσιμπάτε ετσι )

Και έδωσες 12,5 για τον καναπέ;  Τι κακό συνεβει στην ζωή σου από τότε ;; Πες μου σε παρακαλώ !! ( Προφανώς πλάκα κάνουμε ) 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, visualizer είπε

Και έδωσες 12,5 για τον καναπέ;  Τι κακό συνεβει στην ζωή σου από τότε ;; Πες μου σε παρακαλώ !! ( Προφανώς πλάκα κάνουμε ) 

Τρελοσ Είμαι ότι θέλω κάνω 😂 . Όχι μόνο αυτό. Θα δώσω αλλά 800 για ακραποβιτζ και ακόμα την περιμένω δεν υπάρχει Ελλάδα . Της έχω βάλει ολα τα έξτρα που μπορεί να πάρει εκτος από βαλίτσες ( είπαμε δεν πάνε βαλίτσες στο εργαλείο ).

Όταν το βαρεθώ θα πάρω μια αφρικα με dct . Αλλά οσπου να το βαρεθώ θα χτυπήσω και ένα φτηνό τρανσαλπ γιατί ένταξη άλλη αισθηση ο συμπλέκτης.Μου λειπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/08/2021 at 22:50, visualizer said:

Αν οδηγουσες μηχανή για 15 χρόνια και δεν καταλαβαίνεις την σημασία να μπορείς να χειριστείς την μηχανή σου με χαμηλή ταχύτητα τότε πολύ καλά έκανες και σταμάτησες . 

πες μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα που πας μαξ με 6 χλμ/h  (τόσο πρέπει να πηγαίνεις μαξ για να βγάλεις 25μ σε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα) και αν χρειαστείς δεν μπορείς να κατεβάσεις πόδι.

το μόνο κοντινό παράδειγμα που σκέφτομαι είναι διήθηση σε κίνηση ανάμεσα σε 2 απέναντι ακριβώς καθρέφτες.

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ακριβως σημαινει εμαθα να οδηγαω; Αυτος που εκανε 20 μαθηματα; Αυτος που οδηγαει 2 χρονια; 10 χρονια; Καθε φορα που παει να γινει μια μαλακια λεω οτι εμαθα κατι καινουργιο. Για μενα κανεις δεν εχει μαθει να οδηγαει στο τερμα του, ολοι μας μαθαινουμε καθε μερα ασχετα με το ποσα χρονια οδηγαμε. Ακομη και ο ροσι να ερθει στη ζουγκλα που οδηγαμε, σιγουρα θα μαθει καποια πραγματα. 

Για αυτο ξεκιναμε με μικρα κυβικα, παπι/σκουτερ 125, και πηδαμε κατηγοριες σιγα σιγα. Οχι με τη μια 300 αρι η 500αρι. Εαν θελει καποιος αμεσως συμπλεκτη τοτε 125, αλλα αν καποιος ειναι εντελως ασχετος και του δωσεις και συμπλεκτη θα τρομαξει ακομα παραπανω, για αυτο μερικοι απο μας λεμε καλυτερα παπι/σκουτερ να μαθεις τη ζουγκλα και μετα συμπλεκτης. Η ζουγκλα και οι συνηθειες και τα λαθη των αλλων ειναι το δυσκολο να μαθεις, το να μαθεις συμπλεκτη δεν ειναι κατι, απλα ειναι ενα εξτρα αγχος για καποιον που δεν ξερει.

Και αδερφε ποια ηλικια σου; Μη τρελαθουμε κιολας, σχεδον συνομηλικοι ειμαστε, τωρα ειναι η ωρα για τρελες, στα 20 εισαι λιγο μικρος για να εχεις το μυαλο να το ευχαριστιεσαι χωρις να βαζεις σε κινδυνο τον ευτο σου και τους αλλους, και στα 50 ισως εισαι λιγο μεγαλος για τρελιτσες..Εγω αμα βγω και δε πατησω καμμια μπαντουλα η σουζιτσα χαλιεμαι φουλ.

Και για τη συζητηση περι διπλωματων παιδια το αν λαδωσε καποιος δεν εχει σημασια. Στη ζουγκλα ολοι εκτεθημενοι ειμαστε. Εβγαλα απεριοριστο διπλωμα στα 25 μου, μεχρι τοτε ειχα μονο διπλωμα για 50αρι (δηλαδη 11 χρονια παρανομος) αλλα ευτυχως δεν χτυπησα ποτε παρολο που δουλευα και πανω στο μηχανακι, το διπλωμα δε μου εμαθε τιποτα, απλα επρεπε να το εχω. Ειτε λαδωσεις ειτε οχι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, παιρνεις ενα χαρτι για να εισαι νομιμος και σωστος, το ΑΝ θα επρεπε με αυτο το χαρτι να εχεις μαθει να οδηγας ειναι αλλη υποθεση και πρακτικα δε γινεται.

Στις 23/8/2021 στις 2:59 ΠΜ, mp123 είπε

Σε παταω με το διχρονακι μου οποτε θες 👀

1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

πες μου σε παρακαλώ ένα παράδειγμα που πας μαξ με 6 χλμ/h  (τόσο πρέπει να πηγαίνεις μαξ για να βγάλεις 25μ σε τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα) και αν χρειαστείς δεν μπορείς να κατεβάσεις πόδι.

το μόνο κοντινό παράδειγμα που σκέφτομαι είναι διήθηση σε κίνηση ανάμεσα σε 2 απέναντι ακριβώς καθρέφτες.

Ρε παιδια ελεος πια με το αργο. Εγω που παιρναω ολη τη τσιμισκη παρασκευη βραδυ κανοντας κυκλους αναμεσα απο τα αμαξια και τα αστικα με 3-4 χιλιομετρα την ωρα πρεπει να ειμαι καλυτερος και απ τον ροσι ε? Δωσε μου μια αγνωστη σε εμενα μηχανη (πχ, κανα τσοπερ η καμια gs1200) και δε θα μπορεσω να το κανω. Το αν κανεις κατ με τη δικια σου μηχανη δε σημαινει οτι μπορεις με ολες. Και το αν εισαι καλος στο αργο γενικα δεν λεει τιποτα , νοοτροπια στην οδηγηση θελει καταρχας, να ξερεις να προβλεπεις λαθη αλλων και να χειριζεσαι καταστασεις χωρις πανικο. Με την ιδια λογικη εμεις που εχουμε μηχανες που πανε με 300 αλλα δεν τις εχουμε παει ποτε με 300 ειμαστε εντελως ανικανοι? Η μηπως εχουμε και λιγο μυαλο τελικα.

Επεξ/σία από TRILOBYTER
  • Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...