NickTG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 2 hours ago, mp123 said: Εγω δεν τα έμαθα στην σχολή τα έμαθα μετά . Ε και τι με αυτό ; Και τι που δεν ήξερες έστω το βασικό έλεγχο πριν βγεις στο δρόμο? Τίποτα. Όλα καλά. 2
Dark_son20 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 10 hours ago, visualizer said: Το να μπορεις να ελενχεις την μηχανη σου σε πολυ χαμηλες ταχυτητες χωρις να χρειαζεσαι να βαλεις ποδι κατω χρησιμευει για παραδειγμα οταν κινεισαι σε κινηση .Μεσα στην κινηση το να βαζεις συνεχεια το ποδι κατω ειναι κουραστικο , προσωπικα αφηνω λιγο μεγαλυτερη αποσταση μπροστα και κινουμαι με πολυ χαμηλη ταχυτητα και ετσι συνηθως μολις πλησιασω πολυ κοντα το μπροστινο οχημα αυτο ξεκιναει και δεν χρειαζεται να κανω σταματα ποδι κατω ξεκινα .. Χρειαζεται επισης στην διηθηση , εκει βλεπεις ποιος εχει πολυ καλο ελενχο της μοτοσυκλετας του και ποιος οχι . Χρησιμευει αν θες να κανεις αναστροφη ΣΩΣΤΑ (χωρις να βαλεις το ποδι κατω ). Γενικοτερα οταν η μηχανη αναπτυσει ταχυτητα ειναι σαν να μπαινει στον αυτοματο πιλοτο , τα σκουρα αρχιζουν οταν κινεισαι με πολυ χαμηλες ταχυτητες οπου και εκει φαινεται ποσο καλα μπορεις να την ελενξεις. ( δεν μιλαμε για στροφιλικια κτλπ ) Άρα με όσα μου περιέγραψες το χρειάζεσαι για παράνομες πράξεις βάση του κοκ? Και αν μια διήθηση είναι 50 μέτρα ευθεία (γιατί πρέπει να είσαι και στην γραμμή) δεν πρόκειται να πάω τόσο αργα. Δεν έχει λογική το αν χρειάζεσαι στο αργά να μην κατεβάσεις πόδι. 1
m4is Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Το να μπορείς να ελέγχεις την μηχανή είναι από τις βασικές δεξιότητες που απαιτεί η οδήγηση μιας μηχανής. Το αν έχεις καλό έλεγχο της μηχανής φαίνεται στις χαμηλότερες ταχύτητες. 1 1
visualizer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Άρα με όσα μου περιέγραψες το χρειάζεσαι για παράνομες πράξεις βάση του κοκ? Και αν μια διήθηση είναι 50 μέτρα ευθεία (γιατί πρέπει να είσαι και στην γραμμή) δεν πρόκειται να πάω τόσο αργα. Δεν έχει λογική το αν χρειάζεσαι στο αργά να μην κατεβάσεις πόδι. Είναι παράνομη η αναστροφή; ( Προφανώς όχι σε σημείο που απαγορεύεται ) Είναι παράνομο να κινείσαι στην λωρίδα σου πίσω από το προπορευόμενο όχημα; Το μόνο που είναι παράνομο είναι η διήθηση διότι χρειάζεται αλλαγή ο ΚΟΚ . Έχουν γράψει ποτέ κανέναν για διήθηση; Εδώ γελάμε .. όταν βλέπεις την Δίας και την τροχαία να κάνει ακριβώς το ίδιο τα λόγια είναι περιττά . Αν εσένα σε βολεύει κατέβαζε και τα δύο πόδια .. δεν θα σου πει κανείς κάτι 😂 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2021 από visualizer
melodicpunk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Το σκεφτηκα το λαδωμα να πω την αληθεια 😄 το ρισκαρεις ομως να το πεις χυμα πληρωνω περαστε με; δεν το εχω κανει ποτε και δεν ξερω...Το αργο οκ χρειαζεται θεωρω αλλα οχι ετσι, με αυτη την ταχυτητα θα επρεπε να επιτρεπεται το ποδι καθως και σε προσπερασματα μεσα στη κινηση οσοι το κανουν ειναι με το ποδι παντα σε ετοιμοτητα στον αερα. Καλα η πορεια παντα με 20-30 χλμ, με το ζορι δευτερη ταχυτητα, αριστερη στροφη καραγκιοζης, προτεραιοτητα σε αυτοκινητο που ειναι στα 100+ μετρα δεν το συζητω.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 7 hours ago, visualizer said: Είναι παράνομη η αναστροφή; ( Προφανώς όχι σε σημείο που απαγορεύεται ) Είναι παράνομο να κινείσαι στην λωρίδα σου πίσω από το προπορευόμενο όχημα; Το μόνο που είναι παράνομο είναι η διήθηση διότι χρειάζεται αλλαγή ο ΚΟΚ . Έχουν γράψει ποτέ κανέναν για διήθηση; Εδώ γελάμε .. όταν βλέπεις την Δίας και την τροχαία να κάνει ακριβώς το ίδιο τα λόγια είναι περιττά . Αν εσένα σε βολεύει κατέβαζε και τα δύο πόδια .. δεν θα σου πει κανείς κάτι 😂 Τι να σου πω, με 200+ κιλά μηχανή στην αναστροφή το πόδι δεν είναι καν επιλογή (εκτός αν θέλω να το κλαίω) Όταν κινούμαι πίσω απο όχημα με 10-15χλμ σημαίνει οτι πάω για σταμάτημα οπότε το πόδι είναι ετοιμάζεται. Στη διήθηση ή είμαι με πάνω απο 20 οπότε δεν παω όπως το τεστ, ή κάνω καγκουρο-ελιγμό οπότε έχω αλλα προβλήματα να σκέφτομαι. Τα 50 μέτρα με ελάχιστη ταχύτητα χωρίς πόδι δεν δείχνουν καμία οδηγική εμπειρία παρά μόνο άμα προετοιμαζεσαι για αγώνες trial. Όταν έδωσα για τα απεριόριστα ειχα ίδι πάνω απο 150κ χιλιόμετρα και 4 χρόνια σε δίκυκλο μέσα κέντρο Αθήνα. Και η εξεταστρια το μόνο που βρήκε να πει είναι οτι πηρα πολύ γρήγορα τα 8ρια και οτι μου έτρεμε το τιμόνι στο αργό, είχα λαδώσει γιατι δεν είχα καμια όρεξη να ασχοληθώ μαζί τους. Σταμάτησα να οδηγώ μηχανή μετά απο 15 χρόνια και ακόμα άχρηστο το βρίσκω το πως κάνουν τον τσεκ αν έχεις το έλεγχο μιας μηχανής που κατά μεγάλη πιθανότητα δεν έχει καμία σχέση με το τι θα οδηγείς στην καθημερινότητα σου. 1 1
visualizer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε Τι να σου πω, με 200+ κιλά μηχανή στην αναστροφή το πόδι δεν είναι καν επιλογή (εκτός αν θέλω να το κλαίω) Όταν κινούμαι πίσω απο όχημα με 10-15χλμ σημαίνει οτι πάω για σταμάτημα οπότε το πόδι είναι ετοιμάζεται. Στη διήθηση ή είμαι με πάνω απο 20 οπότε δεν παω όπως το τεστ, ή κάνω καγκουρο-ελιγμό οπότε έχω αλλα προβλήματα να σκέφτομαι. Τα 50 μέτρα με ελάχιστη ταχύτητα χωρίς πόδι δεν δείχνουν καμία οδηγική εμπειρία παρά μόνο άμα προετοιμαζεσαι για αγώνες trial. Όταν έδωσα για τα απεριόριστα ειχα ίδι πάνω απο 150κ χιλιόμετρα και 4 χρόνια σε δίκυκλο μέσα κέντρο Αθήνα. Και η εξεταστρια το μόνο που βρήκε να πει είναι οτι πηρα πολύ γρήγορα τα 8ρια και οτι μου έτρεμε το τιμόνι στο αργό, είχα λαδώσει γιατι δεν είχα καμια όρεξη να ασχοληθώ μαζί τους. Σταμάτησα να οδηγώ μηχανή μετά απο 15 χρόνια και ακόμα άχρηστο το βρίσκω το πως κάνουν τον τσεκ αν έχεις το έλεγχο μιας μηχανής που κατά μεγάλη πιθανότητα δεν έχει καμία σχέση με το τι θα οδηγείς στην καθημερινότητα σου. Αν οδηγουσες μηχανή για 15 χρόνια και δεν καταλαβαίνεις την σημασία να μπορείς να χειριστείς την μηχανή σου με χαμηλή ταχύτητα τότε πολύ καλά έκανες και σταμάτησες . 2 1
mp123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, melodicpunk είπε Το σκεφτηκα το λαδωμα να πω την αληθεια 😄 το ρισκαρεις ομως να το πεις χυμα πληρωνω περαστε με; δεν το εχω κανει ποτε και δεν ξερω...Το αργο οκ χρειαζεται θεωρω αλλα οχι ετσι, με αυτη την ταχυτητα θα επρεπε να επιτρεπεται το ποδι καθως και σε προσπερασματα μεσα στη κινηση οσοι το κανουν ειναι με το ποδι παντα σε ετοιμοτητα στον αερα. Καλα η πορεια παντα με 20-30 χλμ, με το ζορι δευτερη ταχυτητα, αριστερη στροφη καραγκιοζης, προτεραιοτητα σε αυτοκινητο που ειναι στα 100+ μετρα δεν το συζητω. Έλεος Φιλε μου. Δεν γινοντε ετσι οι δουλειές. Στον δάσκαλο θα το πεις. Έπρεπε είδη να το είχες πει από τότε που πηγες για να σε αναλάβει. Αν σου έλεγε δεν γίνετε θα πήγαινες αλλου. Με ένα 150 αρι θα γλυτώσεις ταλαιπωρία και άγχος. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δεν υπάρχει ελπίδα!Μετά μην παραπονιέστε για το πόσο χάλια είναι τα πράγματα,μονοι μας τα κάνουμε . 4
LouCi4er Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, melodicpunk είπε Το σκεφτηκα το λαδωμα να πω την αληθεια 😄 το ρισκαρεις ομως να το πεις χυμα πληρωνω περαστε με; δεν το εχω κανει ποτε και δεν ξερω...Το αργο οκ χρειαζεται θεωρω αλλα οχι ετσι, με αυτη την ταχυτητα θα επρεπε να επιτρεπεται το ποδι καθως και σε προσπερασματα μεσα στη κινηση οσοι το κανουν ειναι με το ποδι παντα σε ετοιμοτητα στον αερα. Καλα η πορεια παντα με 20-30 χλμ, με το ζορι δευτερη ταχυτητα, αριστερη στροφη καραγκιοζης, προτεραιοτητα σε αυτοκινητο που ειναι στα 100+ μετρα δεν το συζητω. Την ωρα που θα φτασει η σειρα σου,θα κρατας στα χερια τα λεφτα και θα πεις: "Με 150€ τι παιρνω?Και θα κοιτας τους εξεταστες.Θα το πιασουν το νοημα αυτοι. Θεσσαλια που εισαι ρε φιλος?Εχω δυο KTM,ενα 640 supermoto και ενα Superduke,αν θες να σου κανω κανενα μαθημα να παρεις τον αερα στην οδηγηση αργα και με συμπλεκτη.Το supermoto ειναι πολυ ευκολο,θα συνηθισεις αμεσως,δεν το λεω ειρωνικα.
greekfragma Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 κάποιος κέρδισε επάξια ignore list με όσα έγραψε σήμερα....και ας το παίζει μηχανόβιος ψαγμένος. ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Sheogorath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Τι λέτε για λαδώματα ρε, μην διαιωνίζετε την μλκία που μας βαράει στο κεφάλι. Προς τον TS, χαλαρά, μην αγχώνεσαι, πήγαινε με φίλο που έχει μηχανή μσυμπλέκτη αντίστοιχη της σχολής, και κάνε με κιμωλία σχέδια σε ένα άδειο παρκιν, αλάνα. Έ, θα πατήσεις γραμμή 10 φορές, άμα το κάνεις 100 φορές δεν θα κοπείς στην εξέταση. Λαδώματα και μλκίες. Κέρασε καλύτερα ένα μπουκάλι τον φίλο, καφέδες κανα μήνα ή ότι θες, και μάθε κανονικά. Εύκολο είναι. 3
pano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, mp123 είπε Έλεος Φιλε μου. Δεν γινοντε ετσι οι δουλειές. Στον δάσκαλο θα το πεις. Έπρεπε είδη να το είχες πει από τότε που πηγες για να σε αναλάβει. Αν σου έλεγε δεν γίνετε θα πήγαινες αλλου. Με ένα 150 αρι θα γλυτώσεις ταλαιπωρία και άγχος. To παραξενο είναι πως και δεν του το πρότεινε ο δάσκαλος,εμένα πάντως λίγο πρίν την εξέταση μου είπε με ένα 100άρικο είμαστε κομπλέ... 1
mp123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, pano είπε To παραξενο είναι πως και δεν του το πρότεινε ο δάσκαλος,εμένα πάντως λίγο πρίν την εξέταση μου είπε με ένα 100άρικο είμαστε κομπλέ... Πεστα ρε Φιλε Ας λέμε την αληθεία. Εγω τα κανόνισα πριν καν με αναλάβει. Αλλά οκ δεν ξέρω να οδηγάω ούτε αμάξι ούτε μηχανή.
pano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν πλήρωσα,δεν χρειάστηκε,αλλά οδηγούσα χρόνια χωρίς δίπλωμα ..😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα