Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Στο αργό αν σε δυσκολεύει μόνιμο συμπλεκτάρισμα, βρε λίιιιγο πριν δαγκώσει ο συμπλέκτης και απλά παίξε με το γκάζι. Πχ δεν θα έχεις 3Κ σταθερά αλλά θα παίζεις 3-5Κ. Μλκία, αλλά για αρχή, είναι μια λύση.

Δυσκολευομαι να βρω την ισορροπια στην αρχη στο ξεκινημα. Παταω γραμμη ή βγαινω εντελως εκτος. Ισως επειδη αρχιζω με το κεφαλι κατω και δεν κοιταω ισα μπροστα. Ελπιζω να το βρω και να το περασω με την επομενη φορα.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, melodicpunk είπε

Μαγκες μου τελικα ο συμπλεκτης δεν ειναι τιποτα...μη πω και καλυτερα με συμπλεκτη παρα το παπι...τα θαλασσωσα ομως στο αργο. Βασικα ολοκληρη τρικυμια. Ενω στην εξασκηση ολα κομπλε στην εξεταση επειδη ειχα λιγη ωρα να την πιασω την μηχανη το εχασα ντιπ. Ρε τι τραβαει ο κοσμος για να οδηγησει ενα gn250. Εχετε να μου προτείνετε κανα κολπο; (σταση σωματος κλπ). Η μηχανη της σχολης ειναι μια suzuki 400αρα αλλα θα σας γελασω για το μοντελο, για gsx μου φαινεται.

Βάλε λίγο λαδι στην μηχανή.εάν δεν βάλεις λαδι δεν γίνετε τίποτα.

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Βάλε λίγο λαδι στην μηχανή.εάν δεν βάλεις λαδι δεν γίνετε τίποτα.

Μεταξύ μας καλά τα λές,αλλά λάδι στη φωτιά μη βάζεις,έχεις να ακούσεις τώρα....😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pano είπε

Μεταξύ μας καλά τα λές,αλλά λάδι στη φωτιά μη βάζεις,έχεις να ακούσεις τώρα....😀

Δεν έχω θέμα. Την αλήθεια λέω. Εγω λάδωσα και το πηρα με την μια. Ούτε καν στολή δεν φόρεσα που φόραγαν όλοι και μποτεσ.Με αθλητικά παπουτσια πήγα μόνο κρανος φόρεσα.Ετσι δουλεύει το σύστημα. Ετσι και αλοιως με 20 μαθήματα δεν μαθαίνεις μηχανή η αυτοκίνητο. Τι συζηταμε τωρα. Τα δινεις και τέλος. 
Οποιος πει πως έμαθε με 20 μαθηματα μηχανή και παρουσία του δασκάλου λέει μ@λακιες. Όλοι μας σε αλάνες χωρίς δίπλωμα μάθαμε. Δεν το παίζω έξυπνος αλλά ετσι είναι το σύστημα.τα εδωσα μια φορά και τέλος. Χωρίς άγχος.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Οι εξετάσεις μεταξύ μας ειναι της πλάκας ..όταν είχα δώσει είχαν περάσει όλοι όσους πρόλαβα 🤣 δεν νομίζω ότι χρειάζεται λάδωμα .. Ο φίλος προφανώς αγχώθηκε πολύ για αυτό δεν τα κατάφερε , πήγαινε χαλαρά και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα 👍

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα μια με λάδωμα έπεσε το ζωον και την περάσανε...

αθήνα δεν το γλειτώνεις το 200άρι...

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω όταν έδωσα με άφησαν τελευταίο. Όλοι πριν φόραγαν στολές μπότες μέσα στο πατακαλοκαιρο. Ρωτάω τον δάσκαλο τι γίνετε ρε μεγαλε εδώ. Μην ανησυχείς μου λέει. Όταν τελείωσαν όλοι φοράδα μόνο το κράνος μου εκανα κάτι εκεί ένα σλάλομ , τους κονους  τους μίσους τους έριξα , αυτό που πας όλο ευθεία με λίγα χλμ όλο έξω από την γραμμή βγήκα και αλκα πολλά. Τελειώνω ρωτάω τον δάσκαλο τι έγινε πέρασα ; Φυσικα μου λέει. Μετά από 10 μέρες πηρα το απεριορίστων κυβικών. Τόσο απλά.

Δεν έχω πέσει ποτέ ούτε ατύχημα δόξα τον θεό.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θυμάμαι ξέχασα να κάνω το γρήγορο κομμάτι( το πιο εύκολο κομμάτι ) και μου φώναξε ο δασκαλος " εεε που πας ρε " εγώ δεν κατάλαβα ότι το είπε σε μένα και τον αγνόησα..  Δεν το έκανα ποτέ παρόλα αυτά με πέρασαν 😂. Αφού είχαμε βγει έξω αυτοί από πίσω με το αμάξι και άκουγα από το ακουστικό να συζητάνε και εγώ έκανα ότι να ναι 🤣🤣
Στο τέλος αυτοί είχαν σταματήσει και εγώ έκανα βόλτες μέχρι που κοίταξα πίσω και δεν ήταν κανεις .. συνεννόηση μπουζούκι 😂😂😂

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.
2 hours ago, mp123 said:

Όλοι πριν φόραγαν στολές μπότες μέσα στο πατακαλοκαιρο

Τι να πεις! Ερασιτέχνες! 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι καλοκαιράκι δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός.

5 hours ago, mp123 said:

Ετσι δουλεύει το σύστημα. Ετσι και αλοιως με 20 μαθήματα δεν μαθαίνεις μηχανή η αυτοκίνητο. Τι συζηταμε τωρα.

Όχι, δεν δουλεύει απαραίτητα έτσι. 

Επίσης ναι δεν θα μάθεις ότι χρειάζεται στα μαθήματα αλλά αν δεν έχεις καταφέρει να μάθεις να κάνεις τα γελοία πράγματα που ζητάνε για το δίπλωμα της μηχανής ίσως να μην κάνεις για μηχανή. Υπάρχουν και ηλεκτρικά ποδήλατα. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι να πεις! Ερασιτέχνες! 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι καλοκαιράκι δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός.

Όχι, δεν δουλεύει απαραίτητα έτσι. 

Επίσης ναι δεν θα μάθεις ότι χρειάζεται στα μαθήματα αλλά αν δεν έχεις καταφέρει να μάθεις να κάνεις τα γελοία πράγματα που ζητάνε για το δίπλωμα της μηχανής ίσως να μην κάνεις για μηχανή. Υπάρχουν και ηλεκτρικά ποδήλατα. 

Δλδ για να καταλάβω εσυ φοράς στολή moto gp και μπότες καλοκαίρι με το νιντζακι 125 ;

Με 20 ώρες μαθήματος δλδ 15 ώρες καθαρή οδήγηση  σε αλάνα τι να μάθεις αν το πάμε νόμιμα ; 
Οκ το λέω τίποτα δεν έμαθα και τι με αυτό ;. Με τα χρεπια τα cb125 και τα cb400 τι να μάθω .Μετά με τις μηχανές τις δικές μου έμαθα. 
Πειτε την αλήθεια και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Επεξ/σία από mp123
  • Sad 1
Δημοσ.
46 minutes ago, mp123 said:

Δλδ για να καταλάβω εσυ φοράς στολή moto gp και μπότες καλοκαίρι με το νιντζακι 125 ;

Με 20 ώρες μαθήματος δλδ 15 ώρες καθαρή οδήγηση  σε αλάνα τι να μάθεις αν το πάμε νόμιμα ; 
Οκ το λέω τίποτα δεν έμαθα και τι με αυτό ;. Με τα χρεπια τα cb125 και τα cb400 τι να μάθω .Μετά με τις μηχανές τις δικές μου έμαθα. 
Πειτε την αλήθεια και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Στολή moto gp όχι. Αλλά ούτε στην εξέταση φοράς τέτοια στολή. Επίσης δεν έχω 125 αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. 

Φοράω όμως πάντα κράνος, γάντια, μπουφάν, παπούτσια. Όταν δεν έχει υπερβολική ζέστη ή είναι να βγω εκτός πόλης φοράω και παντελόνι. 

Δεν χρειάζεσαι καινούρια μηχανή για να μάθεις τις αστειότητες που κάνεις στην εξέταση και αυτό είναι η αλήθεια. Και τίποτα άλλο να μην μάθεις αν δεν μάθεις ούτε αυτά τότε κάτι πάει στραβά. 

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, NickTG είπε

Στολή moto gp όχι. Αλλά ούτε στην εξέταση φοράς τέτοια στολή. Επίσης δεν έχω 125 αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. 

Φοράω όμως πάντα κράνος, γάντια, μπουφάν, παπούτσια. Όταν δεν έχει υπερβολική ζέστη ή είναι να βγω εκτός πόλης φοράω και παντελόνι. 

Δεν χρειάζεσαι καινούρια μηχανή για να μάθεις τις αστειότητες που κάνεις στην εξέταση και αυτό είναι η αλήθεια. Και τίποτα άλλο να μην μάθεις αν δεν μάθεις ούτε αυτά τότε κάτι πάει στραβά. 

Εγω δεν τα έμαθα στην σχολή τα έμαθα μετά . Ε και τι με αυτό ; 

Δημοσ.

Μιας και το παλικάρι κόπηκε στο αργό, να ρωτήσω, εγώ στα 15 χρόνια που οδηγούσα δεν πέτυχα ποτέ λάβα στο πάτωμα έτσι ώστε οταν πάω σε σχεδόν ταχύτητα σταματηματος να μην μπορώ να βάλω το πόδι κάτω, που χρειάζεται?

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε

Μιας και το παλικάρι κόπηκε στο αργό, να ρωτήσω, εγώ στα 15 χρόνια που οδηγούσα δεν πέτυχα ποτέ λάβα στο πάτωμα έτσι ώστε οταν πάω σε σχεδόν ταχύτητα σταματηματος να μην μπορώ να βάλω το πόδι κάτω, που χρειάζεται?

Το να μπορεις να ελενχεις την μηχανη σου σε πολυ χαμηλες ταχυτητες χωρις να χρειαζεσαι να βαλεις ποδι κατω χρησιμευει για παραδειγμα οταν κινεισαι σε κινηση .Μεσα στην κινηση το να βαζεις συνεχεια το ποδι κατω ειναι κουραστικο , προσωπικα αφηνω λιγο μεγαλυτερη αποσταση μπροστα και κινουμαι με πολυ χαμηλη ταχυτητα και ετσι συνηθως μολις πλησιασω πολυ κοντα το μπροστινο οχημα αυτο ξεκιναει και δεν χρειαζεται να κανω σταματα ποδι κατω ξεκινα ..

Χρειαζεται επισης στην διηθηση , εκει βλεπεις ποιος εχει πολυ καλο ελενχο της μοτοσυκλετας του και ποιος οχι .

Χρησιμευει αν θες να κανεις αναστροφη ΣΩΣΤΑ (χωρις να βαλεις το ποδι κατω ).

Γενικοτερα οταν η μηχανη αναπτυσει ταχυτητα ειναι σαν να μπαινει στον αυτοματο πιλοτο , τα σκουρα αρχιζουν οταν κινεισαι με πολυ χαμηλες ταχυτητες οπου και εκει φαινεται ποσο καλα μπορεις να την ελενξεις. ( δεν μιλαμε για στροφιλικια κτλπ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...