LabrakisG1992 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Πάντως αν δεν καίγεσαι για τα λεφτά,και αν είσαι δύσκολα οικονομικά (είτε κανονικά είτε φαίνεσαι στα χαρτιά δύσκολα),κάνε υπομονή γιατί εγώ πέτυχα πολύ καλο διακανονισμό και κούρεμα.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, embrance είπε ουσιαστικά αυτό θέλω. έχω ένα σπίτι που κάνει πολύ παραπάνω και θέλω να το πουλήσω ώστε να ξεχρεώσω και το δάνειο και να έχω και κέρδος το τι θα κάνει ο αγοραστής και ο δικηγόρος του δεν είναι δικό μου θέμα αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν μπορώ να το πουλήσω έστω και έτσι Έχει βρεθεί ο αγοραστής ? Δεν μπορεί να δώσει 'καπαρο' τα 38.000€ ?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχει βρεθεί ο αγοραστής ? Δεν μπορεί να δώσει 'καπαρο' τα 38.000€ ? Εσυ θα τα έδινες; 4 2
GREGORYMO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εσυ θα τα έδινες; Αν με ενδιέφερε, γιατί όχι ? Αρκεί, να μιλάμε για 38.000€ που από ότι λέει ο φίλος ότι είναι η οφειλή στην τράπεζα. Εκτός αν είναι 38.000€ και κάτι ψιλά. Αλλά, πόσο είναι τα ψιλά ?
joker99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Οσοι μπηκατε σε νομο Κατσελη και εγινε το τελικο δικαστηριο,τι διακανονισμο πετυχατε? Ειμαι σε φαση που εχω παρει προσωρινη διαταγη και περιμενω σε 1-2 μηνες το τελικο δικαστηριο.
Joshua21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εσυ θα τα έδινες; Αν με ενδιέφερε, γιατί όχι ? Αρκεί, να μιλάμε για 38.000€ που από ότι λέει ο φίλος ότι είναι η οφειλή στην τράπεζα. Εκτός αν είναι 38.000€ και κάτι ψιλά. Αλλά, πόσο είναι τα ψιλά ? Επειδή το πιθανότερο είναι να τα χάσεις, το "καπάρο" δεν σε εξασφαλίζει, μόνο αν γίνει προσύμφωνο, στο οποίο θα συμμετέχει και η τράπεζα. Όσο για αυτά που έγραψες περί "ψιλών", δεν κατάφερα να καταλάβω τι εννοείς. 1
piiii Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, joker99 είπε Οσοι μπηκατε σε νομο Κατσελη και εγινε το τελικο δικαστηριο,τι διακανονισμο πετυχατε? Ειμαι σε φαση που εχω παρει προσωρινη διαταγη και περιμενω σε 1-2 μηνες το τελικο δικαστηριο. Honestly speeking πρέπει να έχεις τσακάλι δικηγόρο, αλλιώς καταλήγεις σαν την δική μου περίπτωση που έφαγα άκυρο... Γενικά κράτα μικρό καλάθι, αλλά μην απογοητεύεσαι.
GREGORYMO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, piiii είπε Honestly speeking πρέπει να έχεις τσακάλι δικηγόρο, αλλιώς καταλήγεις σαν την δική μου περίπτωση που έφαγα άκυρο... Γενικά κράτα μικρό καλάθι, αλλά μην απογοητεύεσαι. Τι εννοείς τσακάλι δικηγόρο ? Μετρημένα κουκιά, δεν είναι ? 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Εγώ πάντως στο αρχικό post, διαβάζω πως δεν μπορεί να πληρώσει τον γάμο.
GREGORYMO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εγώ πάντως στο αρχικό post, διαβάζω πως δεν μπορεί να πληρώσει τον γάμο. Γιατί, μάλιστα, ότι το ποσό αυξάνεται όσο δεν πληρώνει. Προφανώς, εννοεί μπαίνει τόκος. Άρα, κάποια στιγμή το χρέος θα ξεπεράσει την αξία του ακινήτου και θα χρωστά περισσότερα. Οπότε, δεν θα έχει νόημα η πώληση.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Η 77 χρονών μητέρα μου σώθηκε πάντως με την ρύθμιση του νόμου κατσέλη (έσωσε πολλούς σωστούς δανειολήπτες) πήγε στην ΕΚΠΟΙΖΩ και με την δικηγόρο τους αφού μάζεψε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγινε το δικαστήριο βγήκε η τελική απόφαση όπου της κούρεψαν ένα καλό μέρος του δανείου και έγινε η ρύθμιση η οποία ρύθμιση καλύπτει και εκείνη και εμένα ως κληρονόμο της έτσι στο πρώτο μέρος της ρύθμισης θα πληρώνει εκείνη για το Χ διάστημα το πληρώνει εκείνη με 350 ευρώ την δόση και αφού ολοκληρωθεί τότε ξεκινάει το δεύτερο μέρος της ρύθμισης το οποίο βαραίνει εμένα για Υ διάστημα όπου πληρώνω 350 ευρώ την δόση μέχρι την εξόφληση του. (ήδη είμαστε στο δεύτερο μέρος της ρύθμισης)
AntiCambeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατί, μάλιστα, ότι το ποσό αυξάνεται όσο δεν πληρώνει. Προφανώς, εννοεί μπαίνει τόκος. Άρα, κάποια στιγμή το χρέος θα ξεπεράσει την αξία του ακινήτου και θα χρωστά περισσότερα. Οπότε, δεν θα έχει νόημα η πώληση. Τελικά να παντρευτεί κάποιος η όχι γιατί θα χρωστάει στην τράπεζα; Εχετε πιεί τίποτα περίεργο κάποιοι; 😅
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τελικά να παντρευτεί κάποιος η όχι γιατί θα χρωστάει στην τράπεζα; Εχετε πιεί τίποτα περίεργο κάποιοι; 😅 Εγώ πάντως όχι... Αν είναι να παντρευτεί κάποιος στην σημερινή εποχή καλό είναι η νύφη να μην έχει δάνεια/χρέη φυσικά να έχει ακίνητη περιουσία και οικονομική επιφάνεια τότε όλα θα πάνε καλά θα κάνετε και την οικογένεια σας και θα ζείτε άνετη ζωή αλλιώς ξεχάστε το....
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, joker99 είπε Οσοι μπηκατε σε νομο Κατσελη και εγινε το τελικο δικαστηριο,τι διακανονισμο πετυχατε? Ειμαι σε φαση που εχω παρει προσωρινη διαταγη και περιμενω σε 1-2 μηνες το τελικο δικαστηριο. Για να έχεις μια εικόνα είχαμε(οι γονεις μου)δάνειο που με τους τόκους είχε φτάσει πάνω από 230.000 χιλιάδες . Και οι δυο φαινόντουσαν άνεργοι ( και ήταν για αρκετό καιρό μετά δούλευαν μαύρα μερικά μεροκάματα ) και δεν είχαν τίποτα στο όνομα τους πέρα από ένα αμάξι . Μετά από 2-3 δικαστήρια ήρθαμε σε συμφωνία να πληρώνουμε 330€ το μήνα για 20 χρόνια (κάτι λιγότερο από 80.000 χιλιάδες δηλαδή ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα