Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας είμαι εντελώς άσχετος στον τομέα της τηλεόρασης και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια, ίσως με κατατοπισετε που ξέρετε παραπάνω. Τώρα έχω μια Hitachi 43 και είμαι φουλ ευχαριστημένος από γωνίες θέασης, μαύρου και ήχου , αλλά έχω και μια hisense στην οποία όταν μπαίνει μαύρη σκηνή σκοτείνιαζει όλη η οθόνη και δεν μπορώ να δω. Έχω ψάξει ρυθμίσεις αλλά τπτ. Με ενδιαφέρει να αποφυγω το δεύτερο κυρίως στην αγορά μιας νέας. 

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 400€ αλλά αν παίζει κάπου εκεί δεν θα με χαλάει.με ενδιαφέρει να έχει καλές γωνίες θέασης, ήχο αλλά και να μην μαυρίζει όλη η οθόνη όπως γράφω άνωθεν. Βάζοντας τα φίλτρα στο σκρουτζ μου βγάζει 6-7 LG από τα 380-430€ και πραγματικά δεν ξέρω ποιες οι διαφορές τους για να επιλέξω. Θέμα μάρκας δεν τίθεται απλά με σιγουριά όχι hisence. 

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη και σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι 

Δημοσ.

50αρα ψάχνω, δεν το ήξερα αυτό περί μαύρου ευχαριστώ. Μάλλον θα πάω να τις δω όλες από κοντά πριν επιλέξω αν βρω τον χρόνο. Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Καλό είναι να δεις από κοντά τις τηλεοράσεις σε κάποιο μεγάλο κατάστημα που τις έχει διαθέσιμες.

Το ιδανικό θα ήταν να τους πεις να σου βάλουν κάποια ταινία με σκοτεινά σημεία και όχι κάποιο διαφημιστικό 4Κ που φαίνεται παντού ωραίο.

Αν μιλάμε για οθόνες χαμηλού κόστους, συνήθως οι samsung, hisense, tcl ή κάποιες hitachi έχουν VA panel με καλύτερο μαύρο για τα χρήματα.

Αν ανεβάσεις το budget πηγαίνεις σε OLED ή QLED που είναι ακόμη καλύτερες.

 

 

  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι για να σας πω τι συνέβη. Χτες βράδυ είχαν βάλει όλοι την UE50AU7172samsung 50αρα στα 399 και σήμερα το πρωί όλοι την ανέβασαν στην τιμή που την είχαν και πριν δλδ στα 499. Έτσι λέω κάτσε να πάω στο κατάστημα μπας και βρεθεί κανένας καλός υπάλληλος κ μ την δώσει και όντως αφού έφαγα άκυρο σε Public και media, στο πλαίσιο με εξυπηρέτησε ένας καλό παιδί και την πήρα στα 392. Βέβαια εγώ από την βιασύνη και την χαρά μου δεν είδα καλά και πήρα την UE55TU7092 αλλά δεν με χάλασε ήταν η φθηνότερη τιμή της αγοράς, πόσο μάλλον από μεγάλο κατάστημα.

Δημοσ.

Καλοριζικη αλλα πηρες αλλη τηλεοραση απ' αυτην που ζητησες οποτε ο υπαλληλος ισως δεν ηταν τελικα και τοσο καλο παιδι..

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0ae21c3c69

Γενικα πηρες περσινο μοντελο με περισσοτερες ιντσες αλλα ελαφρως χειροτερα χαρακτηριστικα.

Αν αφου την συνδεσες,εμεινες ικανοποιημενος,τοτε ολα σουπερ.Μην το πολυψαχνεις.

Απλα την επομενη φορα,οταν χρειαστει,πηγαινε λιγο πιο ενημερωμενος για να μην την πατησεις. 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...