Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα τις τελευταίες ημέρες με το καινούργιο pc build μου. Ξαφνικά το PC την ώρα που παίζω παιχνίδια σβήνει την οθόνη και είναι σαν να κάνει επανεκκίνηση μιας και όταν ξανανοίγει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όλα τα προγράμματα είναι κλειστά. Ξέρει κανείς να μου πει τι ακριβώς συμβαίνει και πως πορώ να το λύσω? 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Chronis007 είπε

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα τις τελευταίες ημέρες με το καινούργιο pc build μου. Ξαφνικά το PC την ώρα που παίζω παιχνίδια σβήνει την οθόνη και είναι σαν να κάνει επανεκκίνηση μιας και όταν ξανανοίγει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όλα τα προγράμματα είναι κλειστά. Ξέρει κανείς να μου πει τι ακριβώς συμβαίνει και πως πορώ να το λύσω? 

γραψε λιγο τι φορας

Δημοσ.
5 ώρες πριν, triplex1 είπε

γραψε λιγο τι φορας

Μπλε σορτσάκι, κίτρινη μπλούζα, παντόφλες (χωρίς κάλτσες) :P

Πέρα από την πλάκα, εννοείται παρέθεσε στοιχεία του build.

Πράγματα που πρέπει να ελέγξεις:

Drivers(gpu)

Θερμοκρασίες(cpu/gpu)

Event viewer σφάλματα(μήπως σε οδηγήσει πουθενά 
Updates(windows/game)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Μπλε σορτσάκι, κίτρινη μπλούζα, παντόφλες (χωρίς κάλτσες) :P

Πέρα από την πλάκα, εννοείται παρέθεσε στοιχεία του build.

Πράγματα που πρέπει να ελέγξεις:

Drivers(gpu)

Θερμοκρασίες(cpu/gpu)

Event viewer σφάλματα(μήπως σε οδηγήσει πουθενά 
Updates(windows/game)

Χαθηκε μες το παιχνιδι....μη τον ψαχνεις.

hot-sweating.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τσιπακι το κοιταξες θερμοκρασιες που βρισκεται λιγο πριν σε κανει επανεκκινηση; (ειπες ειναι καινουρια ολα)

''Ξαφνικά το PC την ώρα που παίζω παιχνίδια σβήνει την οθόνη και είναι σαν να κάνει επανεκκίνηση μιας και όταν ξανανοίγει σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όλα τα προγράμματα είναι κλειστά''

Πες μας επισης τι εχεις ανοιχτο , οταν λες ολα , 3600 πηρες οχι 3950X

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Chronis007 είπε

Ναι 3600 εχω ολα καινουργια θερμοκρασιες σε rp που εχω δει ειναι γυρω στου 80. Σε fortnite δεν εχω κοιταξει.

ή σε ανεβαινει η θερμοκρασια χωρις να το καταλαβεις και σε κλεινει για ασφαλεια , ή το pc τραβαει ρευμα και το τροφοδοτικο δεν επαρκει (αυτο δεν νομιζω να ισχυει) , ή το τσιπακι εχει προβλημα (αυτο νομιζω οτι φταιει και αν συνεχισει το στελνεις για αντικατασταση).

Κανε μια δοκιμη με Ryzenmaster και βαλε ολα τα cores manual  στα 4200 με 1.2v και τρεξε ενα cinebench 20 να δεις αν στο κανει ξανα. (δεν χανεις καμια εγγυηση με το ryzenmaster , μη φοβασαι)

ανοιχτες θερμοκρασιες για να βλεπεις και που παει με hwmonitor

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Εχεις xmp profile enabled? Οταν λες restart ειναι κανονικο restart windows η restart windows explorer? Κλεινουν μονο προγραμματα οπως παιχνιδια εφαρμογες η π.χ και ενας φακελος που ειχες ανοιξει, μια εικονα κτλ. 
Παντως αν εχεις xmp enabled τοτε εχεις unstable oc και απλα κανεις ενας load default και ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...