Προς το περιεχόμενο

Πολύ χαμηλή ταχύτητα σε Cosmote Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα 50αρα VDSL που συγχρόνιζε στα 30-35 λόγω ανεφικτότητας την οποία διαπίστωσε τεχνικός του ΟΤΕ. Μου πρότεινε να βάλω το booster για να έχω μεγαλύτερη ταχύτητα (στο χώρο μου μέτρησε στο κινητό του 25Mbps το 4G) και εγώ δέχτηκα. Την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ να μου κάνουν την προσφορά και παράλληλα ζήτησα υποβάθμιση σε 24. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι δεν ισχύει πια αυτό για επιστροφή σε 14 μέρες κλπ (ψέματα). (Σημειώνω ότι η πλέον 24αρα γραμμή μου συγχρονίζει στα 27030kbps)

Έτσι έβαλα το booster και όλα καλά...

Ταχύτητα 35-60 Mbps αναλόγως και την ώρα. Αργά το βράδυ έπιανα 60-65 συνδυαστικά ενώ το κινητό μου στο 4G είχε 150. 

Fast forward τώρα καμιά 'βδομάδα κι έχω όλες τις ώρες της ημέρας (εκτός αργά το βράδυ έως ξημερώματα) 18-24Mbps συνδυαστικά ενώ όταν κλείνω το bonding η ταχύτητα πηγαίνει στο 24-25 μόνο από VDSL. Το 4G του booster πιάνει 5-6 ενώ του κινητού μου περίπου 12-20. Παίρνω και ξαναπαίρνω τον ΟΤΕ αλλά όλα μάταια - δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Τι μπορώ να ζητήσω; Ανεφικτότητα παροχής booster υπάρχει; Μου προτείνετε να γυρίσω στην 50αρα κι ας συγχρονίζω στα 35; Υπάρχει κάποιος με παρόμοια προβλήματα;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...