Προς το περιεχόμενο

One plus 8T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην κοινότητα

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το Lg G6 μετά από 3,5 χρόνια και μου άρεσε το one plus 8t.

Γενικά πάντα ήμουν λάτρης της 1+.

Πείτε μου όμως τις γνώμες σας σε αυτά τα χρήματα!

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; εσωτερικό
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια
5) Μέγεθος οθόνης;6,5 μαξ
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); με ενδιαφέρει η καλή οθόνη και η μπαταρία ( να βγάζει άνετα μια μέρα)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; απλά μία καλή κάμερα
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Ψάχνω μια συσκευή για τα επόμενα 3 χρόνια. Η χρήση του τηλεφώνου είναι απλή δηλαδή social media και πολύ internet

Επεξ/σία από Chaxter
Δημοσ.
Στις 9/8/2021 στις 10:32 ΜΜ, Chaxter είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το Lg G6 μετά από 3,5 χρόνια και μου άρεσε το one plus 8t.

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); με ενδιαφέρει η καλή οθόνη και η μπαταρία ( να βγάζει άνετα μια μέρα)
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Ψάχνω μια συσκευή για τα επόμενα 3 χρόνια. Η χρήση του τηλεφώνου είναι απλή δηλαδή social media και πολύ internet

Έχω το 8Τ το οποίο μέσω μιας προσφοράς της OnePlus το πήρα περίπου 310€ με μεταφορικά μαζί (έδωσα το παλιό μου και μου έκαναν πίστωση τα χρήματα μετά την αγορά). Από εσωτερικό όμως, το κατάστημα σου δίνει εγγύηση ότι πάθει και το τρέχεις εσύ. (Είχα το OnePlus 7T από Skroutz και δεν είχε πάθει τίποτα βέβαια). Κατά τα άλλα αν είναι αξιόπιστο γιατί όχι; Εμένα με βόλευε οικονομικά καλύτερα από την επίσημη σελίδα προσωπικά

Το έχω περίπου 2 μήνες και μπορώ να σου δώσω μια σχετικά ολοκληρωμένη άποψη. Το χρησιμοποιώ για gaming αρκετά μες τη μέρα συν κοινωνικά δίκτυα, μερικά τηλεφωνήματα. Το WiFi όταν είμαι σπίτι είναι πάντα ανοιχτό ενώ όταν είμαι εκτός, το 4G συνέχεια συν Bluetooth μερικές φορές που ακούω μουσική ή μιλάω στο τηλ. Η μπαταρία μου βγάζει τη μέρα με μια μέτρια χρήση. Δεν είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι προφανώς αλλά τα games σου τρώνε πολλή μπαταρία. Αν δε παίζεις θα είσαι οκ. Έτυχε 1-2 φορές να με πιάσει το άγχος μήπως δε φτάσει η μπαταρία (είχα περίπου 50-60% το μεσημέρι και είχα δουλείες ως το βράδυ) και το έβαλα στην πρίζα για λίγο. Σε χρόνο μηδέν φορτίζει. Η κάμερα με ικανοποιεί (διαφορές δεν είδα με το 7T που είχα πριν αλλά δεν το ψάχνω κιόλας πολύ), η οθόνη AMOLED άρα καταλαβαίνεις, στερεοφωνικά ηχεία, δίκαρτο. (δε παίρνει miroSD)

Τώρα από εκεί και πέρα μπορείς να δεις το Poco X3 Pro που έχει μεγάλη μπαταρία, Realme 8 Pro ίσως και το OnePlus Nord. Γενικά αφού δε παίζεις games και δεν τρέχεις βαριές εφαρμογές δε χρειάζεται να έχεις τον τοπ επεξεργαστή. Απλά θες να έχει καλή μπαταρία. Οθόνη απλά να προσέχεις να είναι AMOLED διότι είναι καλύτερες. Όχι πως οι IPS δεν είναι βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/8/2021 στις 10:32 ΜΜ, Chaxter είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα

Realme 8 Pro (στα 240€)

https://www.yoost.gr/product/realme-8-pro-8gb-ram-128gb-punk-black-de/?ref=bestprice.gr

Με super Amoled οθόνη, μεγάλη μπαταρία ,πολύ καλή κάμερα και με 2 χρόνια εγγύηση(3 αν το πάρεις από αλυσίδα).

Το επίσημο service του είναι στο Ελληνικό.

Τα Xiaomi να τα αποφύγεις γιατί μπορεί να σε ξενερώσει το Miui.

Επίσης θέλουν και λίγο "σκάλισμα" για να τα φέρεις στα μέτρα σου,που μπορεί και αυτό να μην σου αρέσει.

Όχι ότι δεν είναι καλά τηλέφωνα.

Εγγύηση θα έχεις καταστήματος μιας και δεν έχει επίσημο service στην Ελλάδα.

Μετά αν θες στοκ Android με σίγουρες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις για 3 χρόνια πας σε κάποιο OP που προτάθηκε (κάτε με OP8&8T στα λεφτά σου).

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...