Deadsell Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και κολλάω πως να κάνω την εξής πληρωμή με τι ρυθμίσεις. Θέλει ο πελάτης όταν πληρώνει με κατάθεση το shipping cost να είναι 3 ευρώ ενώ με αντικαταβολή 4,90
xrhstosiak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Βάλε γενικό κοστος μεταφορικων 3 ευρω και εξτρα για το κοστος της αντικαταβολης 2,90 διαφορετικα θα πρεπει να το φορτωσεις με plugins https://woocommerce.com/products/payment-gateway-based-fees/#
Deadsell Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε Βάλε γενικό κοστος μεταφορικων 3 ευρω και εξτρα για το κοστος της αντικαταβολης 2,90 διαφορετικα θα πρεπει να το φορτωσεις με plugins https://woocommerce.com/products/payment-gateway-based-fees/# το εκανα αυτο και οταν παταω αποστολη πληρωμη με αντικαταβολη να μην μου βγαζει την τραπεζικη καταθεση καθολου. Αν επιλεξω κατω που εβαλα 3 ευρω με τραπεζικη μου τη βγαζει μονο αυτη πολυ σωστα
xrhstosiak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 σβησε την αντικαταβολη απο τους τροπους αποστολης η αντικαταβολη ειναι τροπος πληρωμης οχι τροπος αποστολης
Deadsell Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε σβησε την αντικαταβολη απο τους τροπους αποστολης η αντικαταβολη ειναι τροπος πληρωμης οχι τροπος αποστολης και στις πληρωμες, στην αντικαταβολη μεθοδους αποστολης τι να βαλω? 12 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε σβησε την αντικαταβολη απο τους τροπους αποστολης η αντικαταβολη ειναι τροπος πληρωμης οχι τροπος αποστολης εγω μπορω να βαλω σταθερο 3 ευρω τροπο αποστολης αλλα μετα δεν ξερω πως να προσθεσω με βαση της αντικαταβολης μονο + 1,90
xrhstosiak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 οποιες εχεις πρωτα φτιαχνεις τις αποστολες σωστα με ζωνες πχ ελλαδα - εκτος ελλαδος και μετα επιλεγεις οποιες ζωνες εχεις αντικαταβολη
vngls7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 15 hours ago, Deadsell said: και στις πληρωμες, στην αντικαταβολη μεθοδους αποστολης τι να βαλω? εγω μπορω να βαλω σταθερο 3 ευρω τροπο αποστολης αλλα μετα δεν ξερω πως να προσθεσω με βαση της αντικαταβολης μονο + 1,90 Για την αντικαταβολή το καλύτερο plugin είναι αυτό: https://wordpress.org/plugins/wc-smart-cod/ Όπως σου είπε και ο φίλος η τραπεζική κατάθεση και η αντικαταβολή είναι τρόποι πληρωμής. Ο τρόπος αποστολής είναι τα μεταφορικά σου πχ για μια εταιρεία Courier. Αν σε βολεύει να έχεις γενικά ένα κόστος μεταφορικών και να προσθέσεις ένα κόστος στην αντικαταβολή μπορείς εύκολα να το κάνεις φτιάχνοντας ένα σταθερό κανόνα μεταφορικών και βάζοντας κόστος αντικαταβολής μέσω του παραπάνω plugin. Αν πάλι θες να χρεώνεις ή να κάνεις έκπτωση ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής, εγώ προσωπικά το κάνω με κώδικα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο plugin.
ELLINASKRISOS Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Πως μπορω να εξαιρεσω την αντικαταβολη σε αποστολες που δεν ειναι για Ελλάδα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα