Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι -ες.

Αγόρασα ενισχυτή γραμμής L1x112 Ενισχυτής γραμμής στα 40 dB. Αυτόν δηλαδή. (http://www.mistral.com.gr/el/ενισχυτεσ-γραμμησ/473-l-1x112-ενισχυτησ-προεκτασησ-σηματοσ.html

Τον συνδιασα με διακλαδωτη 6 θέσεων.

Δίνω σημα σε 3 τηλεοράσεις.

Το θέμα μου είναι ότι αν και οι τηλεοράσεις έχουν ψηφιακό δέκτη , μόνο αν συνδεθούν ενδιαμέσως αποκωδικοποιητές θα δείξουν σήμα στην τηλεόραση. Και οι 3 πρέπει!!!! Αν πχ βάλω σε 2 τηλεορασεις αποκωδικοποιητή και την μια την συνδέσω κατευθείαν στην είσοδο της παγώνει το σήμα σε όλες!!!!!!!!!!!! (Μα είναι δυνατόν????) Επίσης πρέπει οι αποκωδικοποιητές να είναι στην πρίζα αλλά όχι ανοικτοί. Αν ένας δεν είναι στην πρίζα όλα παγώνουν!!!!!! 

Σημειώνω ότι η συνδεσμολογία είναι απλή: από την κεραία μου στην είσοδο UHF μετά από το line out στο line in του splitter και μετά με 3 ξεχωριστά καλώδια στις 3 τηλεοράσεις οι οποίες όμως φαίνεται ότι θέλουν αποκωδικοποιητή για να λειτουργήσουν. 

Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι να με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ..

Μόλις τώρα, tz_aristotelis είπε

Φίλοι -ες.

Αγόρασα ενισχυτή γραμμής L1x112 Ενισχυτής γραμμής στα 40 dB. Αυτόν δηλαδή. (http://www.mistral.com.gr/el/ενισχυτεσ-γραμμησ/473-l-1x112-ενισχυτησ-προεκτασησ-σηματοσ.html

Τον συνδιασα με διακλαδωτη 6 θέσεων.

Δίνω σημα σε 3 τηλεοράσεις.

Το θέμα μου είναι ότι αν και οι τηλεοράσεις έχουν ψηφιακό δέκτη , μόνο αν συνδεθούν ενδιαμέσως αποκωδικοποιητές θα δείξουν σήμα στην τηλεόραση. Και οι 3 πρέπει!!!! Αν πχ βάλω σε 2 τηλεορασεις αποκωδικοποιητή και την μια την συνδέσω κατευθείαν στην είσοδο της παγώνει το σήμα σε όλες!!!!!!!!!!!! (Μα είναι δυνατόν????) Επίσης πρέπει οι αποκωδικοποιητές να είναι στην πρίζα αλλά όχι ανοικτοί. (Αν είναι ανοιχτοι δεν πειράζει αλλά πρέπει να είναι στην πρίζα).Αν ένας δεν είναι στην πρίζα όλα παγώνουν!!!!!! Πχ αν βλέπω τηλ. και βγάλω τον αποκωδικοποιητή μιας άλλης τηλεόρασης από την πρίζα παγώνει το σήμα....

Σημειώνω ότι η συνδεσμολογία είναι απλή: από την κεραία μου στην είσοδο UHF μετά από το line out στο line in του splitter και μετά με 3 ξεχωριστά καλώδια στις 3 τηλεοράσεις οι οποίες όμως φαίνεται ότι θέλουν αποκωδικοποιητή για να λειτουργήσουν. 

Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι να με βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ..

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω..... Κοντεύω να τρελαθώ. Όλο το βράδυ έβαζα και έβγαζα καλώδια και ενισχυτές. Ίσως να φταίει το σπλιτερ....

Σας ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...