native_swimmer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Να ρωτήσω. Έχω δει ότι έχει σταματήσει αυτό με την έξτρα χρέωση παραπάνω εξοπλισμού, χρώματος κλπ. κι ότι πληρώνεις μόνο ΤΤ. Δεν ισχύει? ---------------------------------------------------------------- 3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ Οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις που οφείλονται ανά κατηγορία οχήματος, ανάλογα με την προέλευσή του είναι οι εξής: Οχήματα προερχόμενα από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καινούργια Τέλος Ταξινόμησης Φ.Π.Α. Μεταχειρισμένα Τέλος ταξινόμησης Φ.Π.Α. (εφόσον δεν έχει καταβληθεί στο κράτος έλος αγοράς) Οχήματα προερχόμενα από τρίτες προς την Ευρωπαϊκή Ένωση χώρες Εισαγωγικός δασμός Φ.Π.Α. Τέλος ταξινόμησης
james01gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, native_swimmer είπε Να ρωτήσω. Έχω δει ότι έχει σταματήσει αυτό με την έξτρα χρέωση παραπάνω εξοπλισμού, χρώματος κλπ. κι ότι πληρώνεις μόνο ΤΤ. Δεν ισχύει? ---------------------------------------------------------------- 3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΝ Οι δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις που οφείλονται ανά κατηγορία οχήματος, ανάλογα με την προέλευσή του είναι οι εξής: Οχήματα προερχόμενα από κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καινούργια Τέλος Ταξινόμησης Φ.Π.Α. Μεταχειρισμένα Τέλος ταξινόμησης Φ.Π.Α. (εφόσον δεν έχει καταβληθεί στο κράτος έλος αγοράς) Οχήματα προερχόμενα από τρίτες προς την Ευρωπαϊκή Ένωση χώρες Εισαγωγικός δασμός Φ.Π.Α. Τέλος ταξινόμησης Φυσικά και δεν έχει σταματήσει. Ισχύει κανονικότατα 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 5:51 ΠΜ, native_swimmer είπε Να ρωτήσω. Έχω δει ότι έχει σταματήσει αυτό με την έξτρα χρέωση παραπάνω εξοπλισμού, χρώματος κλπ. κι ότι πληρώνεις μόνο ΤΤ. Δεν ισχύει? Και το τέλος ταξινόμησης πως νομίζεις ότι υπολογίζεται? Με βάση την λιανική προ φόρων τιμή του, η οποία εννοείται πως διαμορφωνόταν από τον εξοπλισμό του, συνεπώς παρόλο που ο τρόπος υπολογισμού του ΤΤ έχει αλλάξει παίζει ρόλο ο εξοπλισμός του οχήματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα