Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αλλοδαποί που παρκάρουν ? Εκεί που θα παρκάρω θα περνάνε αλλοδαποί ? Καίριες ερωτήσεις που θα κάνει σύντομα ο TS.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Οι αλλοδαποί που παρκάρουν ? Εκεί που θα παρκάρω θα περνάνε αλλοδαποί ? Καίριες ερωτήσεις που θα κάνει σύντομα ο TS.

Χαχαχαχα όχι και έτσι

Απλά έχω ακούσει ότι γίνεται χαμός για αυτό ρώτησα

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι οι αλλοδαποί που παρκάρουν;😜😜

Πέρα από την πλάκα όμως όταν λέτε ότι μια περιοχή είναι κακή ως προς τι το εννοείτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Πέρα από την πλάκα όμως όταν λέτε ότι μια περιοχή είναι κακή ως προς τι το εννοείτε;

12 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Κακη περιοχη = εγκληματικοτητα, βρωμα, εγκαταλειψη, πρεζονια κλπ

Όχι, εγώ προσωπικά δε το εννωώ έτσι.

Σε αυτό το επίπεδο δε μιλάμε για καλή/κακή, μιλάμε για μέρος που επλά είναι εκτός συζήτησης.

Μια "κακή" περιοχή μπορεί να είναι μία που είναι πολύ πυκνοκατοικημένη, με πολύ θόρυβο στη μέση γειτονιά γιατί ακριβώς είναι πολύ πυκνοκατοικημένη αλλά και γιατί απλά οι άνθρωποι εκεί κάνουν θόρυβο γενικά,  που έχει στενά πεζοδρομια, με πολύ μικρά στεντά και τίποτα ιδαίτερο σαν υποδομή (πχ πάρκα), που έχει δύσκολο παρκινγκ, που να μην έχει καλή συγκοινωνία, να είναι βρώμικη είτε γιατί ο δήμος είναι ΓΤΠ είτε γιατί έχει κόσμος/μαγαζιά/επειχειρήσης που παράγουν πολλά σκουπίδια ή  που ο κόσμος δεν είναι ιδαίτερα προσεκτικός με τα σκουπίδια του, που λογω υποδομών ή απλά θέσης σε μια βροχή πλημμυρίζει ευκολα κλπ κλπ

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Χαχαχαχα όχι και έτσι

Απλά έχω ακούσει ότι γίνεται χαμός για αυτό ρώτησα

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι οι αλλοδαποί που παρκάρουν;😜😜

Προφανώς και γίνεται χαμός στην Αθήνα, που να πήγαινες και στο ΑΤ Ομόνοιας.

Δημοσ.

Ωραία με αυτά τα δεδομένα επειδή με βλέπω να διαλέγω Πειραιά τελικά.. Κορυδαλλός Νίκαια είναι κακές περιοχές;

Και Κερατσίνι Μοσχάτο Δραπετσώνα λίγο καλύτερες;

Δημοσ.

για ησυχία και λίγο άπλα (να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλο)

από κερατσίνι αμφιάλη πάνω από τη λαμπράκη

στη νίκαια στην περιοχή της νεάπολης 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...