Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου έχουν γράψει πολλά παιδιά περιοχές που θα μπορούσες να μείνεις ,επίσης το ενδεχόμενο να χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ ειδικά αν βολεύει θα σε γλιτώσει από έξοδα βενζίνης , η μηνιαία κάρτα κοστίζει 27 ευρώ.

Επίσης ξέχνα τα επιπλωμένα σπίτια και πάρε δικά σου σιγά σιγά.

Πχ https://www.marmaridis.gr/paketa-epiplosis/foititika_c_376.html

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δε συμφωνώ στο να πάρει δικά του έπιπλα, αφού κάθε λίγα χρόνια θα αλλάζει σπίτι, και ποιος ξέρει αν θα μπαίνουν σε κάθε νέο σπίτι, συν το κόστος της μεταφοράς, συν ότι αυτά τα φτηνιάρικα (Μαρμαρίδης, Τηνιακός, ΙΚΕΑ κ.λπ.) δεν είναι για πολλές μετακομίσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pankard είπε

Συμφωνω κ επαυξανω .

Εγω δεν εχω δει την ανθρωπια π αναφερεις παντως.

Αγενεια,ακραια επιθετικοτητα,καυγαδες κ φασαριες συνεχεια,κλοπες φουλ-αν αφησεις κατι απαρατηρητο εφυγε ακλαφτο στο δευτερολεπτο.θα σ πω παραδειγμα.ημουν με αποσπαση περαμα για 1 μηνα(καταστημα τραπεζας) κ μ εφαγαν την τσαντα ενω ηταν διπλα μ συνεχεια.εβαλα καμερες μετα κ μ τη τσιμπησε ενας γερος π ειχε ερθει για την συνταξη του.η μηχανη μ παρκαρισμενη απεξω σε σημειο π εχω μονιμη οπτικη επαφη εννοειται

Ούτε κατά διάνοια, έχω μεγαλώσει σε αυτές τις γειτονιές, ακόμα εκεί μένω και ειλικρινά εκτός του ότι δε νιώθω την παραμικρή ανασφάλεια να κυκλοφορήσω, τέτοια περιστατικά δεν έχω συναντήσει ποτε, ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου 

Δεν λέω ότι δεν γίνονται, αλλά δεν είναι σε βαθμό μεγαλύτερο από άλλες γειτονιές της Αθήνας 

Πχ στην πολύ ακριβότερη και high Αργυρουπολη, έχουν μπουκάρει πρόσφατα δυο φορές στο σπίτι της πεθεράς μου και μια στο σπίτι του κουνιάδου μου 

3 ώρες πριν, Pankard είπε

Συμφωνω κ επαυξανω .

Εγω δεν εχω δει την ανθρωπια π αναφερεις παντως.

Αγενεια,ακραια επιθετικοτητα,καυγαδες κ φασαριες συνεχεια,κλοπες φουλ-αν αφησεις κατι απαρατηρητο εφυγε ακλαφτο στο δευτερολεπτο.θα σ πω παραδειγμα.ημουν με αποσπαση περαμα για 1 μηνα(καταστημα τραπεζας) κ μ εφαγαν την τσαντα ενω ηταν διπλα μ συνεχεια.εβαλα καμερες μετα κ μ τη τσιμπησε ενας γερος π ειχε ερθει για την συνταξη του.η μηχανη μ παρκαρισμενη απεξω σε σημειο π εχω μονιμη οπτικη επαφη εννοειται

Ούτε κατά διάνοια, έχω μεγαλώσει σε αυτές τις γειτονιές, ακόμα εκεί μένω και ειλικρινά εκτός του ότι δε νιώθω την παραμικρή ανασφάλεια να κυκλοφορήσω, τέτοια περιστατικά δεν έχω συναντήσει ποτε, ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου 

Δεν λέω ότι δεν γίνονται, αλλά δεν είναι σε βαθμό μεγαλύτερο από άλλες γειτονιές της Αθήνας 

Πχ στην πολύ ακριβότερη και high Αργυρουπολη, έχουν μπουκάρει πρόσφατα δυο φορές στο σπίτι της πεθεράς μου και μια στο σπίτι του κουνιάδου μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δε συμφωνώ στο να πάρει δικά του έπιπλα, αφού κάθε λίγα χρόνια θα αλλάζει σπίτι, και ποιος ξέρει αν θα μπαίνουν σε κάθε νέο σπίτι, συν το κόστος της μεταφοράς, συν ότι αυτά τα φτηνιάρικα (Μαρμαρίδης, Τηνιακός, ΙΚΕΑ κ.λπ.) δεν είναι για πολλές μετακομίσεις.

Στην αστυνομία μπαίνει Μαξ το πολύ 2 μεταθέσεις θα κάνει , στάνταρ θα φάει 8 χρόνια Αθήνα για αυτό και του το πρότεινα, εγώ πήρα πέρυσι από Μαρμαρίδη με μεταφορικά δωρεάν, στο επιπλωμένο αν πέσεις σε περίεργο ιδιοκτήτη και σου χαλάσει συσκευή ή έπιπλο άντε να του εξηγήσεις ότι δεν φταις εσύ.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Το 2018 έψαχνα να βρω σπίτι κ μετά από πολύ ψάξιμο (αγγελίες σε εφημερίδες κ site) κατάφερα τελικά κ βρήκα από γνωστό - από άνθρωπο που το ξενοικιαζε κ σε καλή τιμή. 

Νομίζω πλέον πως ο καλύτερος τρόπος είναι από γνωστό. Στην περίπτωση σου θα ρωτούσα κ τους μελλοντικούς σου συναδέρφους (κάποιος που πήρε μετάθεση- κάποιος γείτονας που νοικιάζει). Επίσης μόλις βρεις σπίτι κλεισ' το μην χάσεις χρόνο κ λόγω της ζήτησης.

• Like 1
Δημοσ.

Μένω στο Χαλάνδρι κέντρο με 230€ ποιότητα ζωής την έχω ρίξει στα τάρταρα όντως αυτό που γίνεται με τα ενοίκια είναι παράνοια σκέφτομαι πως τα βγάζουν πέρα οι άνθρωποι εδώ με αυτές τις δουλειές και μισθούς,για εμένα αν μπορείς να αποφύγεις το ατ Αμαρουσίου το έχω δίπλα στην δουλειά μου και η περιοχή εδώ φαίνεται ήσυχη αλλά αν κάνεις μία ώρα να έρθεις και μία ώρα επιστρέψεις θα σε ταλαιπωρεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιδανικη περιοχη για σενα ειναι Νεα Ιωνια. 

Ανθρωπινη περιοχη, σε βολικο σημειο, κοντα στο Ηλεκτρικο, με πιο λογικα ενοικια σε σχεση με αλλες. Εχω μεινει 5 χρονια εκει, και θα εμενα και 50 αν χρειαζοταν, με κλειστα ματια.

Δευτερη θα διαλεγα Νεο Ηρακλειο, ειδικα για νεαρο ειναι καλυτερα, λογω της πλατειας και της κινησης που εχει, ωστοσο ειναι ακριβοτερο απο Νεα Ιωνια.

Απο εκει και πανω οι τιμες αυξανουν πολυ. Απο κει και κατω η ποιοτητα των περιοχων υποβαθμιζεται σταδιακα. 

Καλη ειναι και η Νεα Φιλαδελφεια αλλα ειναι σχετικα μακρυτερα απο τον Ηλεκτρικο, οποτε εκει θα χρειαστεις αυτοκινητο με ο,τι αυτό συνεπαγεται απο αποψη ταλαιπωριας και εξτρα κοστους.

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Δημοσ.

Αν όντως είσαι ένστολος ξέχνα τα μέσα μαζικής μεταφοράς με την στολή, μόνο αν έχεις εκεί χώρο να αλλάξεις!

Όσους φίλους έχω, ένστολους, έχουν σταματήσει την χρήση των μμμ γιατί τους έτυχαν διάφορες καταστάσεις. Οι μόνοι που βλέπω είναι κάποιοι στρατιωτικοί και αυτούς στην Εθνική Άμυνα. Οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να πάρουν μηχανάκι κι ας μην ήθελαν.

Υ.Γ. Φίλος βγάζει τις πινακίδες της μηχανής όταν παρκάρει στο τμήμα για να μην μαρκάρουν τον αριθμό.

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά είναι στα Δυτικά Προάστια απο θέμα καταστημάτων, καφετέριες κλπ, έχει και Μετρό.Μέχρι εκεί. 

Εχει πολλούς "βαρεμένους" και δεν υπάρχει ώρα κοινής ησυχίας αν μένεις σε κάποια σημεία.Φωνάζουν, κορνάρουν κλπ.Μπορεί ακόμα να είσαι σε ήσυχο σημείο και να υπάρχει 1 που να ξυπνάει άλλους 50, πχ γιατί θα έχει τον σκύλο του στο μπαλκόνι να γαβγίζει συνέχεια η γιατί θα τσακώνεται με τους δικούς του.

Η κάθε περιοχή έχει κάποια λίγα και συγκεκριμένα σημεία που είναι ήσυχα και δεν είναι στενάκια, δηλαδή να μπορείς να παρκάρεις.Ομως εκεί δεν βρίσκεις σπίτι, είναι ιδιόκτητα η ενοικιασμένα.Μόνο αν πουλιέται κάποιο και έχεις βάλει μεσίτη.

Σχετικά με την εγκληματικότητα, είναι σχετικά χαμηλή, δεν κινδυνεύεις, το πιο πιθανό είναι σου κλέψουν την μηχανή και πιο σπάνια το αμάξι.Μπαίνουν και σε σπίτια, κυρίως σε ισόγεια.

Αν τσακωθείς με κάποιο τσογλάνι, πιθανόν να μπλέξεις.Υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί.Επίσης μερικοί γύφτοι που κλέβουν οτι βρούν.

Η  ειρωνία, είναι πως ακόμα και στα ΔΠ ζητούν πολλά για ενοίκιο σε σπίτια που θεωρούν ανακαινισμένα επειδή τα έχουν βάψει και έχουν βάλει 1 πόρτα ασφαλείας. 😅

Κατά τα άλλα, είναι τέλεια. 😆

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε

Μένω στο Χαλάνδρι κέντρο με 230€ ποιότητα ζωής την έχω ρίξει στα τάρταρα όντως αυτό που γίνεται με τα ενοίκια είναι παράνοια σκέφτομαι πως τα βγάζουν πέρα οι άνθρωποι εδώ με αυτές τις δουλειές και μισθούς,για εμένα αν μπορείς να αποφύγεις το ατ Αμαρουσίου το έχω δίπλα στην δουλειά μου και η περιοχή εδώ φαίνεται ήσυχη αλλά αν κάνεις μία ώρα να έρθεις και μία ώρα επιστρέψεις θα σε ταλαιπωρεί.

χαλανδρι γιατι η ποιοτητα ζωης δεν ειναι καλη?

1 ώρα πριν, archer100 είπε

Η ιδανικη περιοχη για σενα ειναι Νεα Ιωνια. 

Ανθρωπινη περιοχη, σε βολικο σημειο, κοντα στο Ηλεκτρικο, με πιο λογικα ενοικια σε σχεση με αλλες. Εχω μεινει 5 χρονια εκει, και θα εμενα και 50 αν χρειαζοταν, με κλειστα ματια.

Δευτερη θα διαλεγα Νεο Ηρακλειο, ειδικα για νεαρο ειναι καλυτερα, λογω της πλατειας και της κινησης που εχει, ωστοσο ειναι ακριβοτερο απο Νεα Ιωνια.

Απο εκει και πανω οι τιμες αυξανουν πολυ. Απο κει και κατω η ποιοτητα των περιοχων υποβαθμιζεται σταδιακα. 

Καλη ειναι και η Νεα Φιλαδελφεια αλλα ειναι σχετικα μακρυτερα απο τον Ηλεκτρικο, οποτε εκει θα χρειαστεις αυτοκινητο με ο,τι αυτό συνεπαγεται απο αποψη ταλαιπωριας και εξτρα κοστους.

νεα ιωνια οντως εχω ακουσει καλα λογια και μενουν αρκετοι γνωστοι το θεμα ειναι αν βρω τιποτα καλο

9 ώρες πριν, AristidisZ είπε

κορυδαλλο μενεις να φανταστω..απο αλλοδαπους πως παει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vtsola είπε

κορυδαλλο μενεις να φανταστω..απο αλλοδαπους πως παει?

Δραπετσώνα μένω

Από αλλοδαπούς δε ξέρω τι γίνεται, δε ζητάω πράσινη κάρτα από τον κόσμο που του λέω καλημέρα το πρωί

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλωσα στην πλατεία Αττικής, αν εξαιρέσεις τον κόσμο και συνηθίσεις να ζεις με αυτό είναι από τις πιο βολικές περιοχές, είσαι πραγματικά στο κέντρο πολλών περιοχών , χαμηλά ενοίκια σε σχέση με άλλες περιοχές και δίπλα έχεις Ηλεκτρικό , Μετρό και λεωφορεία είτε απο λιοσίων είτε απο πατησιων , 15 λεπτά από μοναστηράκι, 25 από Μαρούσι, 25 από Πειραιά γενικά είσαι πολύ πιο ευέλικτος έχει και αστυνομικό τμήμα εκεί δίπλα , του Αγίου Παντελεήμονα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Μεγάλωσα στην πλατεία Αττικής, αν εξαιρέσεις τον κόσμο και συνηθίσεις να ζεις με αυτό είναι από τις πιο βολικές περιοχές, είσαι πραγματικά στο κέντρο πολλών περιοχών , χαμηλά ενοίκια σε σχέση με άλλες περιοχές και δίπλα έχεις Ηλεκτρικό , Μετρό και λεωφορεία είτε απο λιοσίων είτε απο πατησιων , 15 λεπτά από μοναστηράκι, 25 από Μαρούσι, 25 από Πειραιά γενικά είσαι πολύ πιο ευέλικτος έχει και αστυνομικό τμήμα εκεί δίπλα , του Αγίου Παντελεήμονα 

Το χειρότερο τμήμα της Ελλάδας είναι μωρέ έχω φίλο ήταν δόκιμος εκεί και αυτά που είδε ούτε σε ταινίες.. γενικά ούτε στον εχθρό μου θα ευχομουν να πάει άγιο Παντελεήμονα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vtsola είπε

Το χειρότερο τμήμα της Ελλάδας είναι μωρέ έχω φίλο ήταν δόκιμος εκεί και αυτά που είδε ούτε σε ταινίες.. γενικά ούτε στον εχθρό μου θα ευχομουν να πάει άγιο Παντελεήμονα

Δεν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγεται στους έξω, 25 χρόνια που ζω μεταξύ αγίου νικολάου και πλατεία αττικής δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ κανένας ούτε εμένα ούτε κάποιον δικό μου, τα πιο τραγικά συμβάτα θυμάμαι να ήταν 2 - 3 αυτοκτονίες καμιά διάρηξη και ένας θάνατος από πυροβολισμό , αλλά μέχρι εκεί 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...