Pankard Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Εγω θα ελεγα πειραια κ ευρεση κατοικιας στην σαλαμινα με αυτο το budget που εχει.πολυ πιο αξιοπρεπεις συνθηκες διαβιωσης κ κυριως μακρια απο νικαια,κορυδαλλο,περαμα,κερατσινι Κ δεν μιλαω για εγκληματικοτητα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δες προς Καλογρεζα και Γαλατσι.Κατι θα βρεις.Εγω Σεπτεμβρη του 2018 βρηκα στουντιο 27 τμ στον 2ο οροφο σε πολυκατοικια του 2006 επιπλωμενη.Τυχερος ημουν βεβαια.Δεν εβρισκα τπτ γενικα.Μικρο διαμερισμα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Βεβαια ειναι για ενα ατομο μονο.Δινω 250 ενοικιο.
Vtsola Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Pankard είπε Εγω θα ελεγα πειραια κ ευρεση κατοικιας στην σαλαμινα με αυτο το budget που εχει.πολυ πιο αξιοπρεπεις συνθηκες διαβιωσης κ κυριως μακρια απο νικαια,κορυδαλλο,περαμα,κερατσινι Κ δεν μιλαω για εγκληματικοτητα Τι κακό έχουν οι περιοχές αυτές;
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, Vtsola είπε Εγω θα ελεγα πειραια κ ευρεση κατοικιας στην σαλαμινα με αυτο το budget που εχει.πολυ πιο αξιοπρεπεις συνθηκες διαβιωσης κ κυριως μακρια απο νικαια,κορυδαλλο,περαμα,κερατσινι Κ δεν μιλαω για εγκληματικοτητα Ναι ενω η Σαλαμινα κορυφαια περιοχη. Για χρονια οι καλεσμενοι στα παρατραγουδα και στις εκπομπες του Μικρουτσικου ηταν ντοπια φρουτα.
Pankard Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, Vtsola είπε Τι κακό έχουν οι περιοχές αυτές; Χωρις να θελω να γινομαι κακεντρεχης ,καταρχην η ποιοτητα ζωης εκει ειναι αθλια απο ολες τις αποψεις λογω μολυνσης,ρημοτομιας,φτωχιας,εγκαταλειψης και πολλων αλλων. Κατα δευτερον ειναι οι ανθρωποι που μενουν εκει.μιλαμε για πολυ χαμηλο επιπεδο -κι ο λογος που το λεω ειναι οτι λογω δουλειας αναγκαζομαι να ερχομαι σε καθημερινη επαφη μαζι τους. Εγω ουτε στον εχθρο μου δεν θα προτεινα να μεινει εκει καποιος παντως. Η σαλαμινα διαφερει ως προς την ποιοτητα ζωης.εχει θαλασσα ,χαμηλα ενοικια σε αξιοπρεπεστατα σπιτια κ μολις 15 λεπτα μακρια απο το περαμα με σχεδον μηδενικο κοστος μετακινησης αν εχεις μηχανη. Οι ανθρωποι στην σαλαμινα πανα κατω μοιαζουν με τους ανθρωπους των προαναφερομενων περιοχων-συμφωνω αλλα ξαναλεω η σαλαμινα υπερτερει κατα την γνωμη μου στην ποιοτητα ζωης. Δεν εχει κινηση,καυσαερια,λιγοτερο μολυσμενη απο οτι οι αλλες περιοχες
Vtsola Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, Pankard είπε Χωρις να θελω να γινομαι κακεντρεχης ,καταρχην η ποιοτητα ζωης εκει ειναι αθλια απο ολες τις αποψεις λογω μολυνσης,ρημοτομιας,φτωχιας,εγκαταλειψης και πολλων αλλων. Κατα δευτερον ειναι οι ανθρωποι που μενουν εκει.μιλαμε για πολυ χαμηλο επιπεδο -κι ο λογος που το λεω ειναι οτι λογω δουλειας αναγκαζομαι να ερχομαι σε καθημερινη επαφη μαζι τους. Εγω ουτε στον εχθρο μου δεν θα προτεινα να μεινει εκει καποιος παντως. Η σαλαμινα διαφερει ως προς την ποιοτητα ζωης.εχει θαλασσα ,χαμηλα ενοικια σε αξιοπρεπεστατα σπιτια κ μολις 15 λεπτα μακρια απο το περαμα με σχεδον μηδενικο κοστος μετακινησης αν εχεις μηχανη. Οι ανθρωποι στην σαλαμινα πανα κατω μοιαζουν με τους ανθρωπους των προαναφερομενων περιοχων-συμφωνω αλλα ξαναλεω η σαλαμινα υπερτερει κατα την γνωμη μου στην ποιοτητα ζωης. Δεν εχει κινηση,καυσαερια,λιγοτερο μολυσμενη απο οτι οι αλλες περιοχες Πάντως έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι εκεί μπορεί να είναι φτωχοί αλλά έχουν ανθρωπιά τώρα βλέπω μία τελείως διαφορετική γνώμη.. υπάρχει μεγάλη αναλογία αλλοδαπών μήπως;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vtsola είπε Τι κακό έχουν οι περιοχές αυτές; Το ερωτημα ειναι τι κακο ΔΕΝ εχουν... Στις 9/8/2021 στις 7:21 ΜΜ, Vtsola είπε καλησπερα εχω ξαναγραψει στο φορουμ ωστοσο τωρα εχω τα τελικα δεδομενα..οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας..για φετος μπορω να δινω ενοικιο ΜΑΞ 370 ευρω για επιπλωμενο σπιτι..η δουλεια θα ειναι στο ΜΑΡΟΥΣΙ.Εχω καταληξει σε ορισμενες περιοχες και θελω γνωμη για το που μπορω να βρω ενα αξιοπρεπες σπιτι με αυτα τα χρηματα ..οι περιοχες ειναι οι εξης χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη ειναι παρα παρα πολυ σημαντικη η γνωμη σας Χωρις να εχω διαβασει ολο το τοπικ, αρα τα παρακατω μπορει και να ειπωθηκαν ηδη: Για αρχη, με αυτα τα λεφτα και αξιοπρεπες και επιπλωμενο, ξεχνας Χολαργο, Χαλανδρι, Νεα Σμυρνη, Αργυρουπολη και επισης Ηρακλειο που αναφερθηκε. Συνεχιζεις με τις υπολοιπες περιοχες και οσες ακομα σου προταθηκαν, αμφιβαλλω παρα πολυ ομως για το "αξιοπρεπες" αν θα ειναι οπως το φανταζεσαι ερχομενος απο επαρχια. Κατι πολυ βασικο που σε επαρχιωτες δεν ειναι και αυτονοητο. Αν η δουλεια σου ειναι στο Μαρουσι και πηγαινοερχεσαι δουλεια με αμαξι, σε συμφερει να νοικιασεις στο Μαρουσι/Ηρακλειο/Καλογρεζα κλπ με εως 500-550 ευρω, παρα στον Κορυδαλλο με 370 ευρω. Και θα εισαι και σε σκαλες ανωτερη περιοχη βεβαιως. Και κατι τελευταιο που επισης στην επαρχια δεν πολυισχυει και καλο ειναι να το γνωριζεις ερχομενος Αθηνα. Αφορα τις "καλες" περιοχες κυριως, διοτι τις αλλες δε τις σωζει κατι. Μπορει λοιπον να βρεις κατι σε μια καλη περιοχη, αλλα μη θεωρησεις επ'ουδενι δεδομενο οτι οντως αξιζει. Μεγαλο ρολο στην Αθηνα και σε καθε περιοχη της παιζει και το σημειο. Μπορει να εισαι σε πολυ καλη περιοχη, αλλα το σημειο της οικοδομης να ειναι το χειροτερο του λεκανοπεδιου. Αρα προσοχη και σε αυτο γιατι το "καλη περιοχη" δεν σε εξασφαλιζει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από BackFromHell
Pankard Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Το ερωτημα ειναι τι κακο ΔΕΝ εχουν... Συμφωνω κ επαυξανω . 11 λεπτά πριν, Vtsola είπε Πάντως έχω ακούσει ότι οι άνθρωποι εκεί μπορεί να είναι φτωχοί αλλά έχουν ανθρωπιά τώρα βλέπω μία τελείως διαφορετική γνώμη.. υπάρχει μεγάλη αναλογία αλλοδαπών μήπως; Εγω δεν εχω δει την ανθρωπια π αναφερεις παντως. Αγενεια,ακραια επιθετικοτητα,καυγαδες κ φασαριες συνεχεια,κλοπες φουλ-αν αφησεις κατι απαρατηρητο εφυγε ακλαφτο στο δευτερολεπτο.θα σ πω παραδειγμα.ημουν με αποσπαση περαμα για 1 μηνα(καταστημα τραπεζας) κ μ εφαγαν την τσαντα ενω ηταν διπλα μ συνεχεια.εβαλα καμερες μετα κ μ τη τσιμπησε ενας γερος π ειχε ερθει για την συνταξη του.η μηχανη μ παρκαρισμενη απεξω σε σημειο π εχω μονιμη οπτικη επαφη εννοειται 1
Vtsola Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, Pankard είπε Συμφωνω κ επαυξανω . Εγω δεν εχω δει την ανθρωπια π αναφερεις παντως. Αγενεια,ακραια επιθετικοτητα,καυγαδες κ φασαριες συνεχεια,κλοπες φουλ-αν αφησεις κατι απαρατηρητο εφυγε ακλαφτο στο δευτερολεπτο.θα σ πω παραδειγμα.ημουν με αποσπαση περαμα για 1 μηνα(καταστημα τραπεζας) κ μ εφαγαν την τσαντα ενω ηταν διπλα μ συνεχεια.εβαλα καμερες μετα κ μ τη τσιμπησε ενας γερος π ειχε ερθει για την συνταξη του.η μηχανη μ παρκαρισμενη απεξω σε σημειο π εχω μονιμη οπτικη επαφη εννοειται Τι να πω μωρέ έχω πάθει πλάκα.. δηλαδή με αυτά τα δεδομένα δεν ζεις πουθενά 😂 Τελικά ΔΕΝ είναι τυχαία υποβαθμισμένες περιοχές Και για Κερατσίνι το ίδιο ισχύει; 15 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Το ερωτημα ειναι τι κακο ΔΕΝ εχουν... Χωρις να εχω διαβασει ολο το τοπικ, αρα τα παρακατω μπορει και να ειπωθηκαν ηδη: Για αρχη, με αυτα τα λεφτα και αξιοπρεπες και επιπλωμενο, ξεχνας Χολαργο, Χαλανδρι, Νεα Σμυρνη, Αργυρουπολη και επισης Ηρακλειο που αναφερθηκε. Συνεχιζεις με τις υπολοιπες περιοχες και οσες ακομα σου προταθηκαν, αμφιβαλλω παρα πολυ ομως για το "αξιοπρεπες" αν θα ειναι οπως το φανταζεσαι ερχομενος απο επαρχια. Κατι πολυ βασικο που σε επαρχιωτες δεν ειναι και αυτονοητο. Αν η δουλεια σου ειναι στο Μαρουσι και πηγαινοερχεσαι δουλεια με αμαξι, σε συμφερει να νοικιασεις στο Μαρουσι/Ηρακλειο/Καλογρεζα κλπ με εως 500-550 ευρω, παρα στον Κορυδαλλο με 370 ευρω. Και θα εισαι και σε σκαλες ανωτερη περιοχη βεβαιως. Και κατι τελευταιο που επισης στην επαρχια δεν πολυισχυει και καλο ειναι να το γνωριζεις ερχομενος Αθηνα. Αφορα τις "καλες" περιοχες κυριως, διοτι τις αλλες δε τις σωζει κατι. Μπορει λοιπον να βρεις κατι σε μια καλη περιοχη, αλλα μη θεωρησεις επ'ουδενι δεδομενο οτι οντως αξιζει. Μεγαλο ρολο στην Αθηνα και σε καθε περιοχη της παιζει και το σημειο. Μπορει να εισαι σε πολυ καλη περιοχη, αλλα το σημειο της οικοδομης να ειναι το χειροτερο του λεκανοπεδιου. Αρα προσοχη και σε αυτο γιατι το "καλη περιοχη" δεν σε εξασφαλιζει. Ωραία ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση Εσύ με αυτά τα δεδομένα που θα έμενες; Και γενικά ρε παιδιά για να βρω αξιοπρεπές σπίτι σε Χολαργό Αργυρούπολη Χαλάνδρι κτλ πόσα χρήματα πρέπει να δώσω επιτέλους;
dionisis1925 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου κάτω από 450-500 δεν θα βρεις + λεφτά για βενζίνες γιατί απ' ότι βλέπω οι αποστάσεις και αυτά που σου γράφουμε δεν τα πολύ καταλαβαίνεις, τελευταία φορά Αργυρούπολη - Μαρούσι με αμάξι καθημερινή θα σου φύγει ο κωλος , κάτσε διάβασε ότι σου έχουν γράψει όλα τα παιδιά και σταμάτα να ονειρεύεσαι σπιταρωνα και ζωαρα στην Αθήνα με μισθό νέου αστυφύλακα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από dionisis1925 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου κάτω από 450-500 δεν θα βρεις. Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα!!!
lasithi12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 420-450 ακατέβατα... εχει ξεφυγει πολυ το θέμα ενοικιου στην αθηνα 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στις 9/8/2021 στις 7:21 ΜΜ, Vtsola είπε καλησπερα εχω ξαναγραψει στο φορουμ ωστοσο τωρα εχω τα τελικα δεδομενα..οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας..για φετος μπορω να δινω ενοικιο ΜΑΞ 370 ευρω για επιπλωμενο σπιτι..η δουλεια θα ειναι στο ΜΑΡΟΥΣΙ.Εχω καταληξει σε ορισμενες περιοχες και θελω γνωμη για το που μπορω να βρω ενα αξιοπρεπες σπιτι με αυτα τα χρηματα ..οι περιοχες ειναι οι εξης χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη ειναι παρα παρα πολυ σημαντικη η γνωμη σας https://www.xe.gr/property/enoikiaseis|katoikies|maroysi-neo-terma|4860208.html?widget_name=search results map pin
dionisis1925 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε https://www.xe.gr/property/enoikiaseis|katoikies|maroysi-neo-terma|4860208.html?widget_name=search results map pin Ναι αλλά μη ξεχνάς θέλει σε όροφο και να είναι και επιπλωμένο 😁
Vtsola Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου κάτω από 450-500 δεν θα βρεις + λεφτά για βενζίνες γιατί απ' ότι βλέπω οι αποστάσεις και αυτά που σου γράφουμε δεν τα πολύ καταλαβαίνεις, τελευταία φορά Αργυρούπολη - Μαρούσι με αμάξι καθημερινή θα σου φύγει ο κωλος , κάτσε διάβασε ότι σου έχουν γράψει όλα τα παιδιά και σταμάτα να ονειρεύεσαι σπιταρωνα και ζωαρα στην Αθήνα με μισθό νέου αστυφύλακα. Ναι να το καταλάβω αυτό.. οπότε η λύση είναι να κατεβάσω τα στάνταρ μου και να βρω σε μία πιο οικονομική συνοικία..το θέμα είναι πια; 39 λεπτά πριν, nikwolf είπε Εδώ είσαι https://opeka.gr/stegasi-proti-katoikia/epidoma-stegasis/ Με αυτά τα δεδομένα δίνω μέχρι 450€
Προτεινόμενες αναρτήσεις