sphinxgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Vtsola είπε Η αλήθεια είναι έχω πάθει ένα σοκ ρε παιδιά.. δηλαδή πόσα χρήματα πρέπει να δίνω για ένα αξιοπρεπές επιπλωμένο σπίτι σε όροφο; Και επίσης τόσο χάος πια η Αθήνα; Έχω 2 επιλογές.. είτε να είμαι στο ΑΤ Αμαρουσίου είτε στην διεύθυνση Πειραιά.. προτιμώ το 1ο αλλά έτσι που λέτε για τα ενοίκια με βλέπω για Πειραιά..μπας και ξοδεψω λιγότερα 2άρη σε μέτρια περιοχή θα παίξει 600€. Πάρε μια ιδέα. Δυάρι κατασκευής 2007 χωρίς παρκινγκ σε μέτρια περιοχή - Δημος Αθηναίων, με πρόβλημα στάθμευσης, πόσο νοικιαζόταν 2007 400€ +100 το πάρκινγκ 2009 450€ +100 το πάρκινγκ 2012 200€ +50 το πάρκινγκ 2017 250€ +50 το πάρκινγκ 2021 550€ +80 το πάρκινγκ Η επίπλωση θα πρόσθετε 30-50€ περίπου. Για πολλούς και διάφορους λόγους οι τιμές έχουν ανέβει τρομερά και δεν φταίνε οι ιδιοκτήτες, φταίει η τεράστια ζήτηση με όλο νέους κατοίκους που έρχονται στην Αθήνα και η παράλληλα μηδαμινή ανοικοδόμηση. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από sphinxgr 4
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, Vtsola είπε Η αλήθεια είναι έχω πάθει ένα σοκ ρε παιδιά.. δηλαδή πόσα χρήματα πρέπει να δίνω για ένα αξιοπρεπές επιπλωμένο σπίτι σε όροφο; Και επίσης τόσο χάος πια η Αθήνα; Έχω 2 επιλογές.. είτε να είμαι στο ΑΤ Αμαρουσίου είτε στην διεύθυνση Πειραιά.. προτιμώ το 1ο αλλά έτσι που λέτε για τα ενοίκια με βλέπω για Πειραιά..μπας και ξοδεψω λιγότερα Πειραιά αν έχεις μηχανάκι είσαι καλά, θα βρεις σπίτι με αυτά τα λεφτά, είτε κέντρο Πειραιά, είτε Νίκαια / Κερατσινι / Δραπετσωνα που είναι κοντά, απλά έχει σχεδόν πάντα κίνηση στο κέντρο (εκεί που είναι τα κεντρικά), ενώ το πάρκινγκ εκεί απλά το ξεχνάς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες
Vtsola Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 50 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Προφανώς πειραια. Προάστια Πειραιά πχ Κερατσίνι Μοσχάτο Δραπετσώνα Νίκαια λέει;
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Vtsola είπε Προάστια Πειραιά πχ Κερατσίνι Μοσχάτο Δραπετσώνα Νίκαια λέει; Τι να λέει ; Ήσυχα σχετικά είναι, χωρίς ιδιαίτερη εγκληματικότητα Δεν έχει την άπλα των Βορείων Προαστίων, είναι όμως ανθρώπινες περιοχές και με λίγο χαμηλότερο κόστος ζωής (από τα νοίκια, μέχρι μαγαζιά, ταβερνάκια κλπ).
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 38 minutes ago, Vtsola said: Προάστια Πειραιά πχ Κερατσίνι Μοσχάτο Δραπετσώνα Νίκαια λέει; από Δραπετσώνα το κόβεις και με τα πόδια μέσα από το λιμάνι για την δουλειά, σίγουρα τα ενοίκια είναι πολύ χαμηλότερα και το parking πολύ πιο εύκολο. κερατσίνι μια από τα ίδια, αλλα χάνεις το ποδαράτο για δουλειά. επίσης προς καμίνια παίζουν κάποιες πολυκατοικίες που έχουν σχέση με τα σώματα ασφαλειας, αλλα δεν θα την διάλεγα σαν περιοχή
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε από Δραπετσώνα το κόβεις και με τα πόδια μέσα από το λιμάνι για την δουλειά, σίγουρα τα ενοίκια είναι πολύ χαμηλότερα και το parking πολύ πιο εύκολο. κερατσίνι μια από τα ίδια, αλλα χάνεις το ποδαράτο για δουλειά. Βασικά η Δραπετσώνα είναι το πιο ακριβό προάστειο του Πειραιά, αλλά όντως πας και με τα πόδια δουλειά
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, AristidisZ said: Βασικά η Δραπετσώνα είναι το πιο ακριβό προάστειο του Πειραιά, αλλά όντως πας και με τα πόδια δουλειά τώρα τσέκαρα ΧΕ! σοκ! να βγάλω το πατρικό στο ενοίκιο που το έχουμε να κάθεται 😛 αγια σοφια βλέπω κάποιες καλές επιλογές, και με την προοπτική του μετρο σε 1-2 χρονια Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από Dark_son20 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε τώρα τσέκαρα ΧΕ! σοκ! να βγάλω το πατρικό στο ενοίκιο που το έχουμε να κάθεται 😛 αγια σοφια βλέπω κάποιες καλές επιλογές, και με την προοπτική του μετρο σε 1-2 χρονια Ελάχιστη προσφορά, για αυτό και οι τιμές στον Θεό Στο λέω γιατί μένω στη περιοχή και ξέρω τι παίζει Αν το πατρικό είναι παλιά μονοκατοικία, στείλε PM
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 5 minutes ago, AristidisZ said: Αν το πατρικό είναι παλιά μονοκατοικία, στείλε PM αυτήν την χάσαμε στην μοιρασιά με το σόι αλλιώς εκεί θα εμενα. 1
Vtsola Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 25 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε από Δραπετσώνα το κόβεις και με τα πόδια μέσα από το λιμάνι για την δουλειά, σίγουρα τα ενοίκια είναι πολύ χαμηλότερα και το parking πολύ πιο εύκολο. κερατσίνι μια από τα ίδια, αλλα χάνεις το ποδαράτο για δουλειά. επίσης προς καμίνια παίζουν κάποιες πολυκατοικίες που έχουν σχέση με τα σώματα ασφαλειας, αλλα δεν θα την διάλεγα σαν περιοχή Εκεί Καμίνια δεν είναι γεμάτο Πακιστανούς;
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Vtsola είπε Εκεί Καμίνια δεν είναι γεμάτο Πακιστανούς; Kαλά δε το λες και Βικτώρια, αλλά γενικά είναι μάλλον η πιο υποβαθμισμένη συνοικία του Πειραιά, μαζί με τον Ρέντη
dionisis1925 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Νομίζω θα συμφωνήσω με ένα παλικάρι που έγραψε να κάνεις ένσταση για να αλλάξεις την μετάθεση σου Με τα λεφτά που διαθέτεις για να βρεις καλό σπίτι θα πρέπει να κάνεις και μερικές "θυσίες" , η Αθήνα γενικά έχει πακιστανούς , μαύρους , ναρκωμανείς , γύφτους κτλπ , που αν δεν τους ενοχλήσεις δεν θα σε ενοχλήσουν. Επίσης θα κάτσεις 5 χρόνια λες, γιατί θέλεις επιπλωμένο ? μπορείς να αγοράσεις δικά σου έπιπλα και σίγουρα στο μέλλον θα βγάλεις κέρδος.
papapontikas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, Vtsola είπε οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας.. Αν κατάλαβα καλά...είτε στο ΑΤ αμαρουσιου είτε σε κάποια άλλη υπηρεσία. Όλες νομίζω βρίσκονται γύρω από το ΟΑΚΑ. Εκεί έχεις στάση Ηλεκτρικου Νερατζιώτισσα. Όποτε εγώ στην θέση σου θα έψαχνα για σπίτι κοντά σε κάποια από τις άπειρες στάσεις της γραμμής του ηλεκτρικού. (10 λεπτά με τα πόδια από την στάση). Έτσι ακόμα και λίγο παραπάνω να είναι το ενοίκιο τα χρήματα μόνο που θα γλυτώσεις από την βενζίνη του αυτοκινήτου φτάνει (χωριά την ταλαιπωρία).
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επίσης ts, να προσέξεις σε ότι πολυκατοικία επιλέξεις να μην υπάρχει κήπος, διότι το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει υψηλά κοινόχρηστα. Να ρωτησεις τον ιδιοκτήτη τι γίνεται με την θέρμανση, σε αρκετές πολυκατοικιες δεν ανάβουν θέρμανση και οι ιδιοκτήτες την βγάζουν με κλιματιστικά. Να κοιτάς κάτω στην είσοδο αν υπάρχουν αναρτημένα παλιά κοινόχρηστα να δεις τι παίζει με το κόστος για να ξέρεις από πριν, διότι αν ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη παίζει να μην σου αναφέρει πραγματική τιμή για διάφορους λόγους. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις