Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν ρώτησε κάνεις πόσα τμ ψάχνει; μπορεί να νομίζει ότι με 370 θα βρει επιπλομενο 85αρι σπίτι στην Αθήνα ο άνθρωπος. 

Φίλε η δουλειά είναι κοντά σε μετρό η πρέπει να πηγαίνεις με αμάξι. Αν είναι το δεύτερο κοίτα σε απόσταση 15χλμ μάξιμουμ. 15χλμ στην Αθήνα μπορεί να είναι και μια ώρα δρόμος να ξέρεις.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mrkra είπε

Δες και Νεα Μακρη, θα θες καπου στα 35 λεπτα να πας Μαρουσι, θα εισαι σε πρασινη περιοχη και θα εχεις και ησυχια. Βρισκεις με 300 ανετα ακομη και κατοικια, οχι διαμερισμα.

Μαραθωνα Πορτο Ραφτη Καλαμο Λαγονησι...

Δημοσ.
1 hour ago, mrkra said:

Δες και Νεα Μακρη, θα θες καπου στα 35 λεπτα να πας Μαρουσι, θα εισαι σε πρασινη περιοχη και θα εχεις και ησυχια. Βρισκεις με 300 ανετα ακομη και κατοικια, οχι διαμερισμα.

και ενα μπιτονι βενζινη για το πηγαινε και ενα για το ελα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vtsola είπε

καλησπερα εχω ξαναγραψει στο φορουμ ωστοσο τωρα εχω τα τελικα δεδομενα..οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας..για φετος μπορω να δινω ενοικιο ΜΑΞ 370 ευρω για επιπλωμενο σπιτι..η δουλεια θα ειναι στο ΜΑΡΟΥΣΙ.Εχω καταληξει σε ορισμενες περιοχες και θελω γνωμη για το που μπορω να βρω ενα αξιοπρεπες σπιτι με αυτα τα χρηματα ..οι περιοχες ειναι οι εξης
χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη
ειναι παρα παρα πολυ σημαντικη η γνωμη σας

Δεν υπαρχουν πολλα σπιτια και τα περισσοτερα ειναι ακυρα/δεν αξιζουν τα λεφτα τους!  Το ιδανικο θα ηταν να σε φιλοξενησει καποιος εδω στην Αθηνα μεχρι να βρεις κατι σωστο..! Με 350ευρω σε σωστες περιοχες(Β.Π) θα βρεις αν οχι πολυ μικρα σιγουρα παλια ισογεια-ημιυπογεια

Να φροντισεις να εισαι κοντα στην δουλεια σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βρείς σπίτι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Μαρούσι, πχ Νέα Ιωνία η Ηράκλειο, καλές περιοχές όπως και το Χαλάνδρι, όμως λίγο ακριβές, νομίζω ειδικά το Χαλάνδρι.

Κάνω κάθε μέρα 32χμ πήγαινε έλα για δουλειά με αμάξι και παπί και με κουράζει, 70-80€ η βενζίνη και για τα 2 μόνο για την δουλειά.Το αμάξι καίει 4 φορές περισσότερο.Οταν έχει κίνηση το μεσημέρι, παίρνω το παπί.Είναι τρέλα να κάνω 40'-45' τα 16 χμ.Πχ Κυριακές η αργίες παίρνω το αμάξι, η χειμώνα με τις βροχές.

Αν η δουλειά μου ήταν κάπου σταθερά, θα προσπαθούσα να έμενα όσο πιο κοντά γίνεται.

Μην κάνεις το λάθος να πας να μείνεις Δυτικά Προάστια και η δουλειά να είναι Μαρούσι 18+ χμ, θα το μετανιώσεις.Δεν υπάρχει εγκληματικότητα στα Δυτικά Προάστια, είναι ελάχιστη, εκτός αν κυκλοφορείς μόνος σε τίποτα σκοτεινά στενά αργά το βράδυ.

Το πρόβλημα υπάρχει σε περιοχές στο κέντρο της Αθήνας

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται τι τύπος ανθρώπου είσαι. Αν θες μαγαζιά και να έχει ζωή η περιοχή ο Χολαργός είναι γεμάτος γέρους και τα πάντα είναι πάνω στην Μεσογείων. Αν θες βόρεια προάστια καλύτερα να κοιτάγες για Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι ή Ηράκλειο. Επίσης υποθέτω ότι ψάχνεις για μικρό σπίτι ή γκαρσονιέρα και σε αυτές τις περιοχές δεν θα βρεις κάτι vfm μάλλον το αντίθετο. 

Για κέντρο θεωρώ καλή φάση να δεις για Ζωγράφου ειδικά αν είσαι κοντά στο ΕΚΠΑ. Έχει αρκετό πράσινο και αν πέσεις σε νορμάλ ιδιοκτήτη ίσως και να πληρώνεις λιγότερα από το budget που θες να διαθέσεις. Είναι σχετικά μακριά από το Μαρούσι πάντως.

Για περιοχές που είναι στα δυτικά ή νότια προάστια δεν κοιτάς ούτε καν εκτός και αν έχεις jet για να πετάς πάνω από την κίνηση.

Επεξ/σία από AtSixes
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Πχ Κυριακές η αργίες παίρνω το αμάξι, η χειμώνα με τις βροχές.

100 ευρώ ένα σετ αδιάβροχα Αnorak και το λυσες το πρόβλημα σου με τις βροχές.Η απόσβεση θα γίνει γρήγορα πίστεψε με!

10 ώρες πριν, Vtsola είπε

οκτωμβρη μετακομιζω αθηνα τουλαχιστον για μια 5ετια για λογους εργασιας σε σωμα ασφαλειας..για φετος μπορω να δινω ενοικιο ΜΑΞ 370 ευρω για επιπλωμενο σπιτι..η δουλεια θα ειναι στο ΜΑΡΟΥΣΙ οι περιοχες ειναι οι εξης
χολαργος,Νεα σμυρνη,Χαλανδρι,Ηλιουπολη,Νεα ιωνια,Δαφνη,φιλαδελφεια,κορυδαλλος,αιγαλεω αργυρουπολη,πετρουπολη

Προλαβαίνεις να κάνεις ένσταση για την μετάθεση.Μέχρι τέλος Αυγούστου σίγουρα.

Αν τυχών είσαι άτυχος και έρθεις Αθήνα Ξεχνάς αβλεπί περιοχές που είναι μακρυά απο την εργασία σου ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ.

Παίζουν πολλές απεργίες γενικά στα ΜΜΜ και ακόμα και χωρίς απεργίες η Αθήνα είναι ότι χειρότερο σε όλη την Βαλκανική απο άποψη κίνησης ειδικά στο κένρο-ευρυτερο κέντρο.

Σπίτι σε Δάφνη-Νέο Κόσμο-Νέα Σμύρνη-Παγκράτι-Μετς-Κέντρο-Καλλιθέα και γενικότερα στα κεντρο-Νότια και Πειραιά και πέριξ δεν θα σε εξυπηρετήσει.

Χαλάνδρι Βριλλήσια Γέρακα Αγια Παρασκευή Γλυκά Νερά Παλλήνη να κοιτάξεις αν και είναι ειδικά στις πρώτες περιοχές δύσκολο να βρεις και δη επιλωμένο.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο...κάνε επένδυση 100 ευρώ αδιάβροχα anorak,ένα καλό κράνος και γάντια,1000-1500 ευρώ ένα παπί γιαπωνέζικο μεταχειρισμένο ή κανένα CBF 250-YBR 250 (έχει και με λιγότερα παλια παπακια japan και αξιόπιστα όσο δεν πάει πχ kaze-r,astra grand,crypton R 110) και άλλα 30 το μήνα για παρκιν να μη στο φάνε και θα είσαι άρχοντας.Ελάχιστη βενζίνα,καθόλου κίνηση με το μηχανάκι και θα περάσεις καλά.Φαντάσου προσωπικά στην Αθήνα είμαι και έχω μεγαλώσει και το αμάξι μου έχει μόνο 53.000 απο το 1999.Αλλά κινούμαι μόνιμα με δίκυκλο για λόγους ευκολίας και έχω το αμάξι όταν θέλω να πάω στο χωριό η για κάποια μέρα που θα πρέπει κινηθώ και θα ρίχνει καρέκλες και θα έχω μαζί το παιδί.

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα ότι είναι κοντά στον ηλεκτρικό. Με τα λεφτά που διαθέτεις ψάχνεις κάτω Πατήσια και ΑΝ βρεις.

Δημοσ.

Φίλος είχε βρει πέρσι επιπλωμένο μικρό ωραίο δυάρι στα 400 ευρώ στα σύνορα Νέου Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης. Δυστυχώς έχω μάθει ότι έχουν ανέβει και άλλο οι τιμές (σε σχέση με πριν 2 χρόνια που βρήκα εγώ σπίτι). Από επιπλωμένα δεν γνωρίζω τιμές, οι γενική εικόνα που έχω είναι ότι με αυτά τα χρήματα, ειδικά βόρεια προάστεια, θα βρείς μόνο μικρά και σίγουρα παλιά. 
Πάντως σίγουρα θα ήταν καλό να βρεις σε περιοχή που να είναι κοντά στη δουλειά σου με το αμάξι ή εύκολα προσβάσιμη με ένα μεταφορικό μέσο (κοντά σε στάσεις του ΗΣΑΠ αφού είναι Μαρούσι). Από θέμα πάρκινγκ, σίγουρα στα βόρεια προάστεια είναι πιο εύκολο να βρίσκεις, ανάλογα βέβαια την περιοχή ή το σημείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης λόγω των φωτιών και της αυξημένης ζήτησης σπιτιών που αυτές θα φέρουν, θα ανέβουν και άλλο λογικά, οι ήδη ανεβασμένες τιμές των ενοικίων - παράλληλα με την αυξημένη ζήτηση της περιόδου απο φοιτητές. 

3 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Όσον αφορά το αυτοκίνητο...κάνε επένδυση 100 ευρώ αδιάβροχα anorak,ένα καλό κράνος και γάντια,1000-1500 ευρώ ένα παπί γιαπωνέζικο μεταχειρισμένο ή κανένα CBF 250-YBR 250 (έχει και με λιγότερα παλια παπακια japan και αξιόπιστα όσο δεν πάει πχ kaze-r,astra grand,crypton R 110) και άλλα 30 το μήνα για παρκιν να μη στο φάνε και θα είσαι άρχοντας.Ελάχιστη βενζίνα,καθόλου κίνηση με το μηχανάκι και θα περάσεις καλά.Φαντάσου προσωπικά στην Αθήνα είμαι και έχω μεγαλώσει και το αμάξι μου έχει μόνο 53.000 απο το 1999.Αλλά κινούμαι μόνιμα με δίκυκλο για λόγους ευκολίας και έχω το αμάξι όταν θέλω να πάω στο χωριό η για κάποια μέρα που θα πρέπει κινηθώ και θα ρίχνει καρέκλες και θα έχω μαζί το παιδί.

Καλά τα λες, αλλά προσωπικά δεν θα συμβούλευα κανέναν να κυκλοφορεί με μηχανάκι / μηχανή στην Αττική. Οσο και να προσέχει, κυκλοφορούν κατι ζωάδια, που το να επιστρέψεις σπίτι σου κάθε μέρα, είναι πραγματικά κατόρθωμα. 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι έχω πάθει ένα σοκ ρε παιδιά.. δηλαδή πόσα χρήματα πρέπει να δίνω για ένα αξιοπρεπές επιπλωμένο σπίτι σε όροφο; Και επίσης τόσο χάος πια η Αθήνα; Έχω 2 επιλογές.. είτε να είμαι στο ΑΤ Αμαρουσίου είτε στην διεύθυνση Πειραιά.. προτιμώ το 1ο αλλά έτσι που λέτε για τα ενοίκια με βλέπω για Πειραιά..μπας και ξοδεψω λιγότερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...