ata1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Θέλω να πάρω μια 128ΜΒ secure digital. Πρώτη ερώτηση είναι αν αξίζουν οι kingston απο eshop που δίνουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με άλλα καταστήματα που τη δίνουν με εφ'όρου ζωής. Δεύτερη ερώτηση είναι αν ξέρει κάποιος να μου πει αν αξίζει να πάρω high speed δεν ξέρω πω τις λένε ακριβώς και αν ξερετε τιμή γιατί δεν βρίσκω πουθενά
tzoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Για την kingston ξέρω ότι δίνει lifetime εγγύηση μόνο στις ddr και όχι σε usb sticks, memory sticks κτλ. Για το high speed δεν ξέρω τι παίζει.
invaider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 http://www.shop4memory.com prepei na exei ftines kai kales, kai mhn se anoisixisei pou einai UK stelnoun se olh thn evropi me 4€ kai nai einai kai h ellada evropi!!! episeis den 3erw an se simferh alla mporo na sou brw an kai den einai afth h doulia mou mnhmh SD tis Microdia me timi gia thn 128-->55€ ama brhs apo alou pare giati opos sou eipa den einai afth h doulia mou para mono gia e3ypiretish sto leeo kai ama se simferh.
ata1983 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 οκ ευχαριστώ. Στο matsouka Θασ/κη νομίζω είδα ότι δίνει lifetime αλλα μπορεί να ήταν λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.