anrim27 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα κλιματιστικο mitsubishi εδώ και 2-3χρονια περίπου. Πάρα πολύ καλό το κλιματιστικό αλλά έχει την ιδιαιτερότητα, όπως και πολλά άλλα, ότι δεν έχει φωτισμό στην οθόνη του τηλεκοντρόλ του. Έτσι η λειτουργία του γίνεται δυσκολη για το άτομο που το χρησιμοποιεί το βράδυ. Έχετε καμία ιδέα; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από anrim27
nfreskakis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, anrim27 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα κλιματιστικο mitsubishi εδώ και 2-3χρονια περίπου. Πάρα πολύ καλό το κλιματιστικό αλλά έχει την ιδιαιτερότητα, όπως και πολλά άλλα, ότι δεν έχει φωτισμό στην οθόνη του τηλεκοντρόλ του. Έτσι η λειτουργία του γίνεται δυσκολη για το άτομο που το χρησιμοποιεί το βράδυ. Έχετε καμία ιδέα; Καλημέρα φίλε, μπορείς να πάρεις ένα universal τηλεχειριστήριο με φωτιζόμενη οθόνη να κάνεις τη δουλειά σου. https://www.skroutz.gr/c/2177/Thlexeiristhria-Air-Condition.html?from=catspan&o=%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D 1
vaggos231 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 η μπορεις να παρεις εναν ir blaster και να το ελεγχεις απο το κινητο 1
anrim27 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Με κάνατε να θυμηθώ ότι έχω ένα κινητό με υπέρυθρες και έτσι ο χειρισμός θα γίνεται από αυτό(με λίγους περιορισμούς αλλά δεν πειράζει καθόλου). Σας ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα