Προς το περιεχόμενο

S20FE 5G SM-G781W

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω το παραπάνω κινητό S20FE 5G και δεν μπορώ να καταλάβω αν παίρνει δεύτερη καρτα SIM. Μου το έχουνε κάνει δώρο και είναι η έκδοση              SM-G 781W από Καναδά.

Μήπως κάποιος ξέρει να με βοηθήσει; Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι από τη θύρα που έχει στην οποία μπαίνει μία κάρτα SIM και από πίσω κάρτα μνήμης.Εκεί απο πισω στην θέση της κάρτας μνήμης παίρνει δεύτερη sim; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει

20210809_160216.jpg

20210809_160244.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolospoulis είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω το παραπάνω κινητό S20FE 5G και δεν μπορώ να καταλάβω αν παίρνει δεύτερη καρτα SIM. Μου το έχουνε κάνει δώρο και είναι η έκδοση              SM-G 781W από Καναδά.

Μήπως κάποιος ξέρει να με βοηθήσει; Οι φωτογραφίες παρακάτω είναι από τη θύρα που έχει στην οποία μπαίνει μία κάρτα SIM και από πίσω κάρτα μνήμης.Εκεί απο πισω στην θέση της κάρτας μνήμης παίρνει δεύτερη sim; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει

20210809_160216.jpg

20210809_160244.jpg

Δεν φαίνεται πουθενά να παίρνει 2η sim

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, apostolospoulis είπε

20210809_160216.jpg

20210809_160244.jpg

Είναι Single.

Αυτό σημαίνει ότι παίρνει 1 sim και μια κάρτα sd.

Περισσότερα δες εδώ 

https://tsar3000.com/product/samsung-galaxy-s20-fe-5g-canada-sm-g781w-specs/#aps-specs

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...