mariabr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας, θελω να ταξιδέψω Ισλανδια τον Σεπτεμβριο. Θέλω να κανω μια ταξιδιωτική ασφάλεια τωρα λογω κορονοιου. Εχετε να προτεινετε κάποια; Βρήκα πχ την mondial αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν πχ πριν μπω στο αεροπλανω διαγνωστω με covid και χρειαστει να ακυρωσω το ταξιδι με καλύπτει κάποια ασφαλεια; Τους παίρνω τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει κανένας. Ευχαριστω!
nikwolf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, mariabr είπε Καλησπέρα σας, θελω να ταξιδέψω Ισλανδια τον Σεπτεμβριο. Θέλω να κανω μια ταξιδιωτική ασφάλεια τωρα λογω κορονοιου. Εχετε να προτεινετε κάποια; Βρήκα πχ την mondial αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν πχ πριν μπω στο αεροπλανω διαγνωστω με covid και χρειαστει να ακυρωσω το ταξιδι με καλύπτει κάποια ασφαλεια; Τους παίρνω τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει κανένας. Ευχαριστω! Για τουρισμό?
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Allianz για Ευρώπη είναι στα €31 περίπου. Καλύπτει αυτό που λες, μελέτησε τους όρους της. Έχει δύο συμβόλαια το Prestige και ένα φθηνότερο που δε θυμάμαι, διαφορά €5 περίπου. 2
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 6 hours ago, mariabr said: Καλησπέρα σας, θελω να ταξιδέψω Ισλανδια τον Σεπτεμβριο. Θέλω να κανω μια ταξιδιωτική ασφάλεια τωρα λογω κορονοιου. Εχετε να προτεινετε κάποια; Βρήκα πχ την mondial αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν πχ πριν μπω στο αεροπλανω διαγνωστω με covid και χρειαστει να ακυρωσω το ταξιδι με καλύπτει κάποια ασφαλεια; Τους παίρνω τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει κανένας. Ευχαριστω! για πιο φτηνα αεροπορικα κοιτα δρομολογια απο αλλες χωρες.πχ παω νορβηγια διαμεσον πολωνιας. off topic αυτο αν δεν σηκωνουν τηλεφωνα στειλε email
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, poulinos είπε αν δεν σηκωνουν τηλεφωνα στειλε email Αν δε σηκώνει τηλέφωνα μια επιχείρηση ξέχασέ την και πάνε στην επόμενη. (x10 αν μιλάμε για ασφαλιστική). Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από DrLo 1
mariabr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 αυτο σκεφτηκα και εγω. Αν ειναι ασφαλιστικη και τους ψαχνω για να κανω συμβολαιο σωθηκα!
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 22 minutes ago, mariabr said: αυτο σκεφτηκα και εγω. Αν ειναι ασφαλιστικη και τους ψαχνω για να κανω συμβολαιο σωθηκα! πολλες εταιρειες με τα τηλεφωνα ειναι οτι να νε.προσωπικα ευρωπαικη καρτα υγειας ειχα βγαλει σε ενα ταξιδι και σε ενα στην ρωσσια ηταν υποχρεωτικη η ασφαλεια.σε ολα τα αλλα δεν εχει τυχει να βγαλω.απλα μεχρι να πας το ταξιδι αλλα και κατα την διαρκει του ταξιδιου προσεχε οσο μπορεις 1 hour ago, DrLo said: Αν δε σηκώνει τηλέφωνα μια επιχείρηση ξέχασέ την και πάνε στην επόμενη. (x10 αν μιλάμε για ασφαλιστική). καλα ναι υπαρχουν και αλλες εννοειται.αλλα γενικως σε πολλες εταιρειες το τηλεφωνο ειναι μονιμα ενα προβλημα ενω αντιθετα στα email απαντανε.βλακεια λογικη βεβαια.
mariabr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 και εγω γενικα δεν εχω ξανακανει ασφαλεια απλα φοβαμαι αν χτυπα ξυλο βγω θετικη και δεν μπορω να ταξιδεψω δεν ξερω οι αεροπορικες αν σου δινουν εστω voucher κτλ. Με τις οποιες δεν βγαζεις και ευκολα ακρη
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, poulinos είπε καλα ναι υπαρχουν και αλλες εννοειται.αλλα γενικως σε πολλες εταιρειες το τηλεφωνο ειναι μονιμα ενα προβλημα ενω αντιθετα στα email απαντανε.βλακεια λογικη βεβαια. Δε διαφωνώ. Απλά θα πρέπει να λέει "επικοινωνήστε με mail" Αν μια εταιρεία έχει στα στοιχεία/επιλογές επικοινωνίας πελάτη τηλέφωνο και δε το σηκώνει απλά δεν είναι εταιρεία. Την απορρίπτεις από το 0. Δε θα κάτσεις να παρακαλάς ή να σε καψωνάρει κάποιος να μπεις στο μαγαζί του.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 2 hours ago, DrLo said: Δε διαφωνώ. Απλά θα πρέπει να λέει "επικοινωνήστε με mail" Αν μια εταιρεία έχει στα στοιχεία/επιλογές επικοινωνίας πελάτη τηλέφωνο και δε το σηκώνει απλά δεν είναι εταιρεία. Την απορρίπτεις από το 0. Δε θα κάτσεις να παρακαλάς ή να σε καψωνάρει κάποιος να μπεις στο μαγαζί του. Ουτε εγω διαφωνω.ειμαι απο τα ατομα που δεν θα καθομαι να παρακαλαω μια εταιρεια.αν δεν θελουν αυτοι μια εγω δεν θελω δεκα.εκτος αν ειναι μονοπωλιο ή εχει πχ μια χ προσφορα κτλ. 2 hours ago, mariabr said: και εγω γενικα δεν εχω ξανακανει ασφαλεια απλα φοβαμαι αν χτυπα ξυλο βγω θετικη και δεν μπορω να ταξιδεψω δεν ξερω οι αεροπορικες αν σου δινουν εστω voucher κτλ. Με τις οποιες δεν βγαζεις και ευκολα ακρη γενικως ακυρωνουν πτησεις αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει τελευταια στιγμη.απλα προσεχουμε οσο μπορουμε.και εγω εχω διπλη πτηση λιαν συντομως και ελπιζω να πανε ολα καλα. 1
mariabr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 ειπα να ξαναγραψω μιας και μιλησα με allianz. Μιλαω πρωτη φορα μου λενε 25 ευρω να ακυρωσεις εισητηρια + 65 ευρω αν θες να σε καλυπτει εκει για οτιδηποτε τυχει (ιατρικο κτλ). Παιρνω σημερα για σιγουρια αν με καλυπτει και σε περιπτωση που δεν με δεχτει η χωρα αν γινει η Ελλαδα κοκκινη και μου λεει η κοπελα οτι αφου περασαν 48 ωρες απο οταν εκανα την κρατηση των εισητηριων δεν γινεται να κανω ασφαλεια 😤 . Απλα ενημερωνω για οποιον τυχει και ενδιαφερεται. Οτι να ναι λιγο, θα μπορουσαν τουλαχιστον να μου το ειχαν αναφερει οταν μιλησα πρωτη φορα μαζι τους.
mariabr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 με αυτες τις φθηνοεταιρειες, easyzet, wizz air (η αναχωρηση) και eurowings(η επιστροφη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα