gherudos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά μόλις τσίμπησα 5 βιβλία από www.psichogios.gr έχει πολλά βιβλία για όλους με 2 και 4€ και έκπτωση 50% σε πολλά άλλα νεότερα βιβλία. Νομίζω αξίζει. 17 8
devaggos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μιλάμε μόνο για e-books σωστα? Γιατί δεν το ανέφερες πουθένα και μπερδευτηκα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, devaggos είπε Μιλάμε μόνο για e-books σωστα? Γιατί δεν το ανέφερες πουθένα και μπερδευτηκα Εγω παλι, οταν εβγαλα λιγο μετα το αγοιγμα, τα θαυμαστικα απο τον τιτλο, διαβασα προσεκτικα το θεμα γιατι λογικα θα αφορουσε ebooks. Προεκυπτε αφου το ανεφερε 4 φορες ("βιβλια") οτι ειναι βιβλια και οχι ebooks. Δεν μπηκα στο σαιτ τους. Σε αναμονη επιβεβαιωσης για αλλαγη τιτλου.
lazarnik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Να βοηθήσω λίγο, το ακριβές λινκ είναι αυτό https://www.psichogios.gr/el/catalogsearch/result/index/?product_list_limit=100&q=BOOKBAZAAR&product_list_order=bestsellers Είναι μόνο για βιβλία η εκπτωση. Από 2 έως 5ευρω η τιμή τους. 4 1
djuan1988 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Είναι βιβλία κανονικά. Παρέλαβα σήμερα 11 βιβλία με 22€. 2
gherudos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Είναι για κανονικά βιβλία και όχι ebooks.
tazio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για κανονικά βιβλία , μόλις παρέλαβα.
zorans Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Ωραία αλλά κάποιος γνωρίζει ποια από αυτά αξίζουν; Πέρα από το "27η πολιτεία" του Φρανζεν που έχω διαβάσει και θεωρώ μέτριο έχει κανείς καμία πρόταση; 1
foniki_melitzana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, djuan1988 είπε Είναι βιβλία κανονικά. Παρέλαβα σήμερα 11 βιβλία με 22€. καλό διάβασμα 1
d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Αν έχει κανείς πρόταση για 5-6 μυστηρίου θα με βοηθούσε
kondoras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 54 λεπτά πριν, zorans είπε Ωραία αλλά κάποιος γνωρίζει ποια από αυτά αξίζουν; Πέρα από το "27η πολιτεία" του Φρανζεν που έχω διαβάσει και θεωρώ μέτριο έχει κανείς καμία πρόταση; https://www.psichogios.gr/el/to-kommoynistiko-manifesto.html 5 ευρουλάκια. 3
georgatc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και ευχαριστώ για την όμορφη προσφορά! Επίσης στο site με την παραγγελία μου βρήκα και αυτό: https://www.psichogios.gr/el/attiko-zwologiko-parko ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΞΙΑΣ 18 € με κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε από το psichogios.gr συνολικής αξίας από 30 € και άνω, αρκεί να περιέχει τουλάχιστον ένα παιδικό βιβλίο ή ένα παιχνίδι! Το δώρο ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το εισιτήριο ισχύει έως τις 22/4/2022. Προϋπόθεση είναι να προσθέσετε το δώρο στο καλάθι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από georgatc 1
denthnpalevw Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, georgatc είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ για την όμορφη προσφορά! Επίσης στο site με την παραγγελία μου βρήκα και αυτό: https://www.psichogios.gr/el/attiko-zwologiko-parko ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΞΙΑΣ 18 € με κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε από το psichogios.gr συνολικής αξίας από 30 € και άνω, αρκεί να περιέχει τουλάχιστον ένα παιδικό βιβλίο ή ένα παιχνίδι! Το δώρο ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το εισιτήριο ισχύει έως τις 22/4/2022. Προϋπόθεση είναι να προσθέσετε το δώρο στο καλάθι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Κρίμαειχα κάνει την παραγγελία πριν το δω. Δεν το πρόσεξα στο τσεκ άουτ αυτο
Kthulhou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, gherudos είπε Είναι για κανονικά βιβλία και όχι ebooks. έχει και σε e-books που κοστίζουν παραπάνω, πχ το "χαρτινο" 2,1€, το ebook 8€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα