haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 49 λεπτά πριν, papresa είπε Κοκό θέλει... Είχα κάποτε, μου το είχε χαρίσει ένας θείος μου, που έβγαζε καναρίνια και δεν κελαηδούσε, τον ρωτάω και μου λέει "κοκό θέλει, αλλά αν δεν βρεις να βάλεις ταίρι μέσα, άστο θα περάσει ανοργασμικά και θα ξανακελαηδίσει..." Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, αυτό πρέπει να ήταν άνοιξη... Το καλοκαίρι όπως γράφουν οι από πάνω μου είναι που ξεπουπουλιάζονται... Έτσι μπράβο. Άντε να πούμε και τα πράγματα με τ' όνομά τους. Πήξαμε στην επιστημονική ορολογία, πτερόρροια και τα συναφή 1 1
bill_zaf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 23 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Ρε φίλε, για κάποιο λόγο νόμιζα μπαίνοντας στο τόπικ ότι θα περιέχει κάποιο υποννοούμενο!😁 Επίσης δεν ήξερα ότι τα πουλιά τρώνε... Κελαϊδίνη! Σαν το Πλυντηρέξ για τα πλυντήρια η φάση; Εκλαψα... Χαχα 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Έτσι μπράβο. Άντε να πούμε και τα πράγματα με τ' όνομά τους. Πήξαμε στην επιστημονική ορολογία, πτερόρροια και τα συναφή Μου θυμισες ενα ανεκδοτακι... -Τι εγινε βρε Νικο, τι σας ειπε ο γιατρος τελικα? -Τι να μας πει ρε Κωστα... Μας ειπε οτι με τον Βαγγέλη δεν μπορουμε να κανουμε παιδι γιατι εχουμε και οι δύο π..τσες και κατι τετοια επιστημονικα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Στις 9/8/2021 στις 2:58 ΜΜ, skiabox είπε Όπως λέει και ο τίτλος, το καναρίνι έχει καιρό να κελαηδησει. Τρεφεται σωστά με Κελαϊδίνη και βιταμίνες, ενώ του βάζω και ήχους καναρινιών να ακούει. Έχει κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα αυτό; Ευχαριστω! Δεν χρειάζονται οι ήχοι κελαηδίσματος. Ένα υγιές καναρίνι, δεν σταματάει να κελαηδάει, από μόνο του. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι σε φάση που αλλάζει το φτέρωμά του, και σ' αυτή τη φάση είναι καθόλα φυσιολογικό να κελαηδούν λιγότερο ή/και καθόλου, όπως και το να είναι λίγο υποτονικά. Εσύ μπορείς να το βοηθήσεις με το να κάνει μπάνιο και να του έχεις μια καλή, ισορροπημένη διατροφή. Έχε του σουπιοκόκκαλο, σε μόνιμη βάση βάζε του αυγό 2-3 φορές τη βδομάδα (μπορείς ν' αφήνεις το τσόφλι, τους είναι πηγή ασβεστίου), λαχανικά με έμφαση στα φυλλώδη (πολύ καλό πλύσιμο και δίνε τα στεγνά) 2-3 φορές τη βδομάδα κλπ. Κάποιοι δίνουν και φύτρες σπόρων. Τα συμπληρώματα δεν είναι απαραίτητα εάν του τα προσφέρεις όλα αυτά.
AntiCambeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει 1 κίτρινο ζωάκι με δόντια, που κελαηδούσε και κολυμπούσε.Είχε πτερύγια και φτερά.Ηταν σπάνιο είδος, καρχαρίνι. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις