Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο forum, έχω ένα honda chally με μοτέρ lifan 110, το μοτέρ το έχω γύρω στην μια εβδομάδα περίπου και με παρουσιάζει τα εξής προβλήματα στην δεύτερη ταχυτητα όταν πάω να την βάλω μερικές φορές δεν ακούγεται το κλακ και ακούγεται ένας ήχος σαν να μην καλά τεντωμεμη η αλυσίδα σαν θέλει είναι άλλο γραναζωμα είναι άλλες φορές που μπαίνει κανονικά όμως, και το 2ο πρόβλημα είναι η 3η μόλις μπαίνει ακούγεται ένας ήχος σαν να μπουκώνει το καρμπυρατερ ειναι σαν να είσαι στο αμάξι να έχεις 3η ταχύτητα πατημένο συμπλέκτη και να πατάς γκάζι ανεβαίνουν οι στροφες αλλά το τσαλακι δεν τσουλαει μηπως κάποιος από σας μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ προς το παρών μπορώ να στείλω και βίντεο αν δεν καταλαβαίνει κάποιος τι εννοώ 

Δημοσ.

Καπου εχουν μια βιδα που ρεγουλαρουν το σαζμαν αυτα τα μοτερακια...  Αν πας σε ενα μαστορα με παπια κατα βαση θα στο κανει σε λιγα λεπτα.. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 9/8/2021 στις 2:38 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Ποσα χλμ έχει;

30

16 ώρες πριν, nick#18 είπε

Καπου εχουν μια βιδα που ρεγουλαρουν το σαζμαν αυτα τα μοτερακια...  Αν πας σε ενα μαστορα με παπια κατα βαση θα στο κανει σε λιγα λεπτα.. 

Θα το πάω μακάρι να φταίει αυτό που λες γιατί αν χάλασε σε 1 βδομαδα το μοτέρ τι διάολο κάνουμε, όταν μου το έβαλε μετά από 2 μέρες το πήγα μαστορα μου λέει μπορεί να θέλει και καινούργιο καρμπυρατερ😑 εγώ μια συμβουλή θα σας δώσω αν σας χαλάσει το μαμά το μοτέρ φτιάξτε το μην βάλετε Κινέζο 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μαμά μοτέρ τι επαθε;

Συμβουλή .. αυτά τα μοτερακια είναι πολυ απλά , λίγο να σου κόβει μπορείς να βρεις τα πάντα στο ίντερνετ και να μην έχεις τον μάστορα στα αρπάζει.

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 11/8/2021 στις 10:50 ΜΜ, visualizer είπε

To μαμά μοτέρ τι επαθε;

Συμβουλή .. αυτά τα μοτερακια είναι πολυ απλά , λίγο να σου κόβει μπορείς να βρεις τα πάντα στο ίντερνετ και να μην έχεις τον μάστορα στα αρπάζει.

Το μαμά μοτέρ έπεσε η μηχανή ούτε τα 20 δεν πατούσε και έτρωγε πολύ βενζίνη έιχε γύρω στα 80 χιλιάδες χιλιομετρα γι αυτό το άλλαξα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gerasimos20 είπε

Το μαμά μοτέρ έπεσε η μηχανή ούτε τα 20 δεν πατούσε και έτρωγε πολύ βενζίνη έιχε γύρω στα 80 χιλιάδες χιλιομετρα γι αυτό το άλλαξα 

Λογικα θα ειχε συμπιεση 1:1 :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Λογικα θα ειχε συμπιεση 1:1 :P

Δεν ξέρω, είναι εύκολο να αλλάξω το πισω λαστιχο? γιατί έχει γρανάζια αλυσίδες θα είναι εύκολο? 

Δημοσ.
Στις 17/8/2021 στις 10:50 ΜΜ, visualizer είπε

Χωρίς εξάτμιση δύσκολο να ακούσουμε κάτι ..

Το παλιό μοτέρ το έχεις;

Το έχω έχω βάλει την εξάτμιση να στείλω βίντεο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gerasimos20 είπε

Μια χαρα ακουγεται εδω,οταν λες ακουγεται σαν να μπουκωνει τι εννοεις; απλα πως δινεις δουλευει κανονικα και δεν προχωραει; αν ειναι αυτο τοτε κατι παιζει στο σασμαν(και φυγοκεντρικο ισως) και δεν υπαρχει αλλου θεμα,τωρα να σου πω συγκεκριμενα δεν ξερω.Για μενα κοιτα να φτιαξεις και το μαμα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TeoMsD είπε

Μια χαρα ακουγεται εδω,οταν λες ακουγεται σαν να μπουκωνει τι εννοεις; απλα πως δινεις δουλευει κανονικα και δεν προχωραει; αν ειναι αυτο τοτε κατι παιζει στο σασμαν(και φυγοκεντρικο ισως) και δεν υπαρχει αλλου θεμα,τωρα να σου πω συγκεκριμενα δεν ξερω.Για μενα κοιτα να φτιαξεις και το μαμα

Δεν δίνει παραπάνω γκάζι σαν να κόβει μετα που πας να βάλεις 4η κόβει εντελώς σαν να φρενάρει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...