Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Έχω γράψει ένα .bat για να μετακινεί καθημερινά backup ζιπαρισμένα αρχεία από local σε network storage. Λόγω μεγέθους μάλλον (είναι 15-20GB το κάθε αρχείο) η μεταφορά αποτυγχάνει ή δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Υπάρχει κάποιο δωρεάν προγραμματάκι να κάνει τη δουλειά σωστά και να συνεργάζεται με scheduled task;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, isim είπε Robocopy? Robocopy χρησιμοποιώ τώρα. Έχεις ιδέα για ποιο λόγο δεν παίζει σωστά;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δεν μας λες τι bandwidth εχεις μεταξύ source και destination, ειναι σε LAN, wired, wireless. Μεταφορά 15gb σε ethernet 100mbit/s χρειάζεται κοντα στα 22 λεπτά. Ο χρόνος δεν ειναι το πρόβλημα αλλα η ποιότητα της σύνδεσης... Κοιτας για resumable copy
thanasis00 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Ίσως κάποιο rsync implementation για windows? Γιατί σε Linux παίζει απροβλημάτιστα και για μεγάλο μέγεθος αρχείων.
dpolal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, wotw είπε Robocopy χρησιμοποιώ τώρα. Έχεις ιδέα για ποιο λόγο δεν παίζει σωστά; Μήπως γιατί 15-20GB καθημερινό backup είναι υπερβολικό ;; Τί είδους αρχεία είναι αυτά που σου παράγουν τέτοιο όγκο νέων δεδομένων καθημερινά ;; Μήπως καλύτερα να δοκίμαζες ένα αρχικό full backup και μετά να κάνεις μόνο incremental ;; 1
isim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, wotw είπε Robocopy χρησιμοποιώ τώρα. Έχεις ιδέα για ποιο λόγο δεν παίζει σωστά; Το χρησιμοποιουσα χρονια και εκανα backup σε μεγαλο ογκο αρχειων, μεγαλυτερο απ'οτι κανεις εσυ. Αυτο που λενε τα παιδια παιζει μεγαλο ρολο, το robocopy δεν θα κανει resume Edit: Βασικα υποστηριζει resume η restart, πρεπει να δεις το documentation τι λεει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από isim
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικά δεν είχα δώσει την πρέπουσα σημασία και έσκαγε γιατί χρησιμοποιούσα με λάθος τρόπο την εντολή! 😱 ΛΑΘΟΣ -> robocopy c:\backups\*.zip \\remotesrv\backups /mt /z /compress αντί ΣΩΣΤΗ -> robocopy c:\backups \\remotesrv\backups *.zip /mt /z /compress 6 ώρες πριν, dpolal είπε Μήπως γιατί 15-20GB καθημερινό backup είναι υπερβολικό ;; Τί είδους αρχεία είναι αυτά που σου παράγουν τέτοιο όγκο νέων δεδομένων καθημερινά ;; Μήπως καλύτερα να δοκίμαζες ένα αρχικό full backup και μετά να κάνεις μόνο incremental ;; Σε επίπεδο ΒΔ θέλω να έχω την εικόνα (full backup) ανά ημέρα, αλλά σε επίπεδο αρχείων θα ήταν μια καλή λύση το incremental. Φαντάζομαι η εντολή /MIR είναι αυτό που θέλω. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από wotw
makislegr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2021 Δομίμασε το https://freefilesync.org/ Φτίαχνεις jobs και συνεργάζεται άψογα με scheduled task. Το χρησιμοποιώ χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα