Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρει το  Fantec QB-X2U31R https://www.skroutz.gr/s/19492709/Fantec-QB-X2U31R.html

το οποίο είναι USB 3.1 και έχει και RAID 1 που χρειάζομαι για τους δίσκους.

Έχει κάποιος εμπειρία με το ίδιο ή άλλα σχετικά enclosures? 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχοντας στην κατοχή μου ένα RaidSonic Icy Box IB-3640SU3 μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις μία θήκη
σκληρών δίσκων είναι οι ποιότητα κατασκευής του, η συνδεσιμότητά του και πολύ βασικό μέχρι πόσα Terabyte συνολικό χώρο επιτρέπει ο κατασκευαστής.
O συγκεκριμένος της Fantec φαίνεται αρκετά σύγχρονος σε features και είναι μία αξιόπιστη μάρκα, αν πιστεύεις ότι μπορεί να σε καλύψει
και στα υπόλοιπα που προσφέρει τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Apollonian είπε

Έχοντας στην κατοχή μου ένα RaidSonic Icy Box IB-3640SU3 μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις μία θήκη
σκληρών δίσκων είναι οι ποιότητα κατασκευής του, η συνδεσιμότητά του και πολύ βασικό μέχρι πόσα Terabyte συνολικό χώρο επιτρέπει ο κατασκευαστής.
O συγκεκριμένος της Fantec φαίνεται αρκετά σύγχρονος σε features και είναι μία αξιόπιστη μάρκα, αν πιστεύεις ότι μπορεί να σε καλύψει
και στα υπόλοιπα που προσφέρει τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Διαβάζω στα σχόλια του Skroutz πως το Icy Box είναι (σχετικά) αθόρυβο. Μήπως όμως δημιουργούνται δονήσεις που εντείνουν το φαινόμενο και απαιτείται ειδική αντιμετώπιση;
Εγώ ένα μηχανικό έχω σε docking station (τοποθετημένο κάθετα) και αν δεν βάλω από κάτω αφρώδες υλικό (ως χαλί χρησιμοποιώ «φακέλους με επένδυση» που περίσσεψαν από παραγγελίες) χαλάει ο κόσμος!
Ανεξαρτήτως του HDD που θα τοποθετηθεί - αν και ομολογουμένως ο παραγόμενος θόρυβος ποικίλει ανάλογα με τον σκληρό που θα τοποθετήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...