stivaks72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει επίσημη εκπροσώπηση στην Ελλάδα για τα pixel αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα ή τεχνικό που να είναι γνώστης. Δεν πρόκειται για hardware θέμα είναι θέμα software και έχω πελαγώσει. Πρόκειται για ένα pixel 3a. Κρίμα, είναι καινούργια η συσκευή, την έψαχνα καιρό και έμεινα με τη χαρά.
GATE123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 https://www.google.com/amp/s/www.9volto.gr/blog/service-google-pixel-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-pixel/amp/ https://easyservice.gr/service_category/service-google/ 1
filip123go Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Γιατί δεν μας λες τι πρόβλημα έχεις, μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε;
stivaks72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, filip123go είπε Γιατί δεν μας λες τι πρόβλημα έχεις, μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε; Επιχείρησα να του περάσω την android 12 beta 3 με sideload (αφού έκανα βέβαια opt-in για beta testing) και (δυστυχώς) το έκανα με chromebook που έχει παλιό adb και πλέον δε μπορώ να προχωρήσω στο σετάρισμα του κινητού. Μόλις αρχίζω να το σετάρω, μετά τις ρυθμίσεις για να δει το wifi, μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση (1440Mb, μάλλον η beta 3) και πατώντας το next μου γράφει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο με android 11 και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να πάω πίσω να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις που δεν βρίσκει τπτ! Δε με αφήνει και να προχωρήσω χωρίς να ρυθμίσω δίκτυο. Έχω κάνει και factory reset από το fastboot, τπτ δεν άλλαξε. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από stivaks72
Grim Ripper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Ο λόγος που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις χωρίς δίκτυο είναι λογικά το FRP (factory reset protection). Google account + κλείδωμα οθόνης το ενεργοποιεί, ουσιαστικά αποτρέπει τυχόν κλέφτες να έχουν πρόσβαση στο κινητό ακόμη και μετά από reset. Πρέπει να μπει το Google account που υπήρχε ώστε να συνεχίσει το setup. Ποια άλλη επιλογή έχεις αφότου βγάλει ότι είναι ενημερωμένο το λογισμικό; Πίσω ή..; Δοκίμασε να περάσεις πάλι το firmware που είχες και όχι την android 12 beta. 1
stivaks72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) @Grim Ripper Είναι ακριβώς αυτό. Όταν κάνεις factory reset από το recovery menu, ουσιαστικά ενεργοποιεί την προστασία. Δε με πειράζει αυτό, δικιά μου είναι η συσκευή μακάρι να μου ζητούσε το account να το περνούσα και όλα θα ήταν κομπλέ. Δοκίμασα να περάσω το δικό του firmware και σε κάθε περίπτωση με κόβει στο 94% ΧΩΡΙΣ να βγάλει μήνυμα λάθους όμως. Βγάζει κωδικό 0, δηλαδή ότι πέρασε σωστά. Το ξανακατέβασα και άλλη φορά μήπως δεν έκατσε καλά δοκίμασα και άλλη beta (3.0/3.1) αλλά σε κάθε περίπτωση κάνει το ίδιο πράγμα. Δε μπορώ να καταλάβω τί φταίει. Επιλογές έχω ότι μου δείχνει την ρύθμιση του wifi, ότι υπάρχει ενημέρωση και το ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. Δεν μου δίνει διέξοδο. 2 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από stivaks72
Grim Ripper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Εφόσον λέει ότι είναι ενημερωμένη δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα άλλο; Δεν μπορείς να περάσεις Android 11;
stivaks72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Εφόσον λέει ότι είναι ενημερωμένη δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα άλλο; Δεν μπορείς να περάσεις Android 11; Αυτό προσπαθώ τωρα αλλά τίποτα. Στο εντωμεταξύ, τώρα με αφήνει να κατεβάσω τη notification bar και μου εμφανίζει το μήνυμα : "not signed in to use this phone you have to sign in to an owner's account" (και να με άφηνε να εισάγω τα credentials μου!). Το έψαξα και είναι απόρροια του FRP. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την google τώρα να δω μήπως βγάλω άκρη.
stivaks72 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 @Grim Ripper Απλά για το feedback. Αφού έκανα chat χθες το βράδυ με την Google UK χωρίς να μπορέσει να με βοηθήσει ο τεχνικός, βρήκα έναν οδηγό για παράκαμψη του FRP Lock. Είναι αυτός. https://www.techeligible.com/2021/05/21/bypass-frp-google-pixel-432-xl/ Σε βάζει να αλλάζει τη γλώσσα σε κάτι σαν Ινδονησιακά και μετά απο καμιά 30ρια βήματα, ώ του θαύματος μπήκε! Εχει android 11, όπως και η αρχική εγκατάσταση δηλαδή. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! 1
Grim Ripper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε @Grim Ripper Απλά για το feedback. Αφού έκανα chat χθες το βράδυ με την Google UK χωρίς να μπορέσει να με βοηθήσει ο τεχνικός, βρήκα έναν οδηγό για παράκαμψη του FRP Lock. Είναι αυτός. https://www.techeligible.com/2021/05/21/bypass-frp-google-pixel-432-xl/ Σε βάζει να αλλάζει τη γλώσσα σε κάτι σαν Ινδονησιακά και μετά απο καμιά 30ρια βήματα, ώ του θαύματος μπήκε! Εχει android 11, όπως και η αρχική εγκατάσταση δηλαδή. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Την επόμενη φορά πριν κάνεις reset αφαίρεσε το κλείδωμα οθόνης και το google account, ώστε να μην έχεις θέματα με το frp. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα