nek4d Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ikorolis είπε ...το μόνο που δεν έχω αγοράσει είναι το MALWAREBYTES γιατί τους θεωρώ ότι ψάχνουν για κορόιδα με τις τιμές που έχουν. θα μου πουν μερικοί φίλοι μας καλά γιατί δεν τα κατεβάζεις σπασμένα ειδικά το MALWAREBYTES για το απλό λόγο που θα το έχετε δει ότι μερικά προγράμματα απλά δεν σπάνε επίτηδες (όπως και παιχνίδια) ώστε να σε αναγκάσουν να τα αγοράσεις Malwarebytes, να παρεις οταν θα βγει σε προσφορα. Εχω 2 αδειες lifetime απο το 2012-2014 αγορασμενες με 14$ η καθεμια, μακαρι να ειχα παρει περισσοτερες. Τωρα πια δεν υπαρχουν τοσο φθηνα lifetime (νομιζω δεν υπαρχει πια σαν δυνατοτητα αγορας), αλλα προσφορες παντα σκανε, οπως πριν εναμισυ χρονο η "φοιτητικη" για ολους, με 5$ τα 4 χρονια, κατι τετοιο, πηρα και απο αυτο 5 licences. Απο κει και περα, με εκπτωτικα κουπονια τριτων. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από nek4d
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, nek4d είπε Malwarebytes, να παρεις οταν θα βγει σε προσφορα. Εχω 2 αδειες lifetime απο το 2012-2014 αγορασμενες με 14$ η καθεμια, μακαρι να ειχα παρει περισσοτερες. Τωρα πια δεν υπαρχουν τοσο φθηνα lifetime (νομιζω δεν υπαρχει πια σαν δυνατοτητα αγορας), αλλα προσφορες παντα σκανε, οπως πριν εναμισυ χρονο η "φοιτητικη" για ολους, με 5$ τα 4 χρονια, κατι τετοιο, πηρα και απο αυτο 5 licences. Απο κει και περα, με εκπτωτικα κουπονια τριτων. ότι αφορά το MALWAREBYTES δεν υπάρχει πλέον συνδρομή LIFETIME και ούτε θα υπάρξει αυτό με έχουν ενημερώσει από το support τους το πάνε βάση συσκευών και βάση χρόνου διάρκειας (αυτού του είδους μοντέλο τιμολόγησης) το οποίο φυσικά δεν προτιμώ εμένα μου αρέσει να πληρώσω για LIFETIME ή LONG TIME συνδρομή και ανεξαρτήτως συσκευής. οπότε προτιμώ προγράμματα που μου δίνουν αυτή την δυνατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις