Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα μέσω προσωρινού εμαιλ. Απλά αντί για facebook πατάτε να σταλεί το λινκ μέσω email. Μόνο για σήμερα. Είναι αντίστοιχο του idm.

https://gr.giveawayoftheday.com/ant-download-manager-pro-2-3-1/#

Περιγραφή:

Tο Ant Download Manager (AntDM) είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να αυξάνετε επανειλημμένα την ταχύτητα λήψης αρχείων λόγω πολλαπλών ροών λήψης, βιογραφικού, προγραμματισμένων λήψεων, λήψης και λήψης ροών ήχου και βίντεο.

το

το

• επεξεργάζεται αυτόματα σφάλματα λήψης, ανακτά από προσωρινά σφάλματα δικτύου, επανασυνδέεται σε περίπτωση καθυστερήσεων απόκρισης διακομιστή, έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει τις λήψεις που έχουν διακοπεί λόγω απώλειας σύνδεσης, προβλημάτων δικτύου, τερματισμού υπολογιστή ή απροσδόκητων διακοπών ρεύματος.
  • Το τυπικό GUI για λογισμικά αυτής της κατηγορίας καθιστά το AntDM φιλικό και εύκολο στη χρήση. Έχει δύο οθόνες-η πρώτη είναι πιο κοινή για τακτικές λήψεις και η δεύτερη χρησιμοποιεί προεπισκόπηση βίντεο για εύκολη παρακολούθηση λήψεων βίντεο.
  • διαθέτει ουρές λήψης, οι οποίες σας επιτρέπουν να συσσωρεύετε συνδέσμους λήψης σε μια βολική ή προγραμματισμένη ώρα για τον χρήστη.
  • υποστηρίζει διακομιστές μεσολάβησης, πρωτόκολλα αρχείων HTTP και FTP και τις προστατευμένες εκδόσεις τους HTTPS και FTPS, καθώς και τα κύρια πρωτόκολλα ροής για περιεχόμενο ήχου και βίντεο m3u8, MPEG-DASH, Vimeo-STREAM, firewalls, ανακατευθύνσεις, cookies, εξουσιοδότηση, επεξεργασία περιεχομένου ήχου και βίντεο.
  • υποστηρίζει bittottrent ένα P2P (peer-to-peer) πρωτόκολλο κοινής χρήσης αρχείων.
  • Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο κυρίως δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Microsoft ΆΚΡΗ (Χρώμιο-based), το Google Chrome, Mozilla Firefox και πολλά κλώνων: CocCoc, Comodo Dragon, Comodo IceDragon, 360Chrome, Chedot, Γενναίος, Opera, Slimjet, SRWare Iron, Φανός, UC Browser, Vivaldi, Yandex, Waterfox, κ. λπ. Η ενσωμάτωση της επέκτασης σε προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιείται για την αυτόματη λήψη συνδέσμων αρχείων ή μέσων και τη λήψη τους. Επίσης, δεν μπορείτε να ενσωματώσετε τις επεκτάσεις AntDM στα προγράμματα περιήγησής σας, αλλά να χρησιμοποιήσετε αυτόνομα το AntDM. Για παράδειγμα, σύρετε και αποθέστε συνδέσμους λήψης από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο AntDM, κατεβάστε τυχόν μεμονωμένους συνδέσμους με μη αυτόματο τρόπο, σε μια λίστα ή σε λειτουργία παρτίδας από ένα αρχείο.
  • επιτρέπει όχι μόνο τη λήψη αρχείων ήχου, αλλά και την εξαγωγή κομματιών ήχου από αρχεία βίντεο, τη μετατροπή τους στη δημοφιλή μορφή MP3 και την προσθήκη βασικών συνοδευτικών πληροφοριών σε αυτά.
  • Υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς Γεννήτριες Premium Συνδέσεις (Debrids): alldebrid.com, cocoleech.com, debrid-link.fr, ffdownloader.com, linksnappy.com, μέγα-debrid.εε, real-debrid.com, παροχές.rpnet.biz, simply-debrid.com, premiumize.εγώ, κ. λπ.
  • άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πολύγλωσση υποστήριξη, λήψη κατηγορίες, λήψη καταγραφής, τις προτεραιότητες και τις αλλαγές της ταχύτητας λήψης, χρονοδιάγραμμα εργασιών, τους ήχους των διαφόρων εκδηλώσεων, CHM Οδηγός Χρήσης, Προστασία από ιούς κατά την ολοκλήρωση της λήψης και πολλά άλλα.
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fagoura είπε

Ωραία το κατέβασα μπορώ να πω ότι βολεύει πάρα πολύ αλλά έχω ένα θέμα 

Ξέρεις μήπως πως μπαίνουν τα αγγλικά για στα ελληνικά είναι σαν να το έχεις μεταφρασμένο από google translate και τα μισά δεν βγάζουν νόημα 

Δημοσ.

Υπάρχει και ο JDownloader  που είναι δωρεάν και κορυφαίος, δεν ξέρω αν ο Ant Download Manager προσφέρει κάτι παραπάνω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Ξέρεις μήπως πως μπαίνουν τα αγγλικά για στα ελληνικά είναι σαν να το έχεις μεταφρασμένο από google translate και τα μισά δεν βγάζουν νόημα 

Μα γιατί το λες αυτό;😁

4 ώρες πριν, Rafdro111 είπε

Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο κυρίως δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Microsoft ΆΚΡΗ (Χρώμιο-based)

Άποψη μου, αν δεν σου είναι απαραίτητο, σβήσε το τελείως.

Δημοσ.

Για να αλλάξετε γλώσσα91309412_antdownloadmanagerchangelanguages.jpg.b3bd34a4951425c71939694799032a2a.jpg

Χαχα τώρα είδα πως είχανε μεταφράσει στα ελληνικά την περιγραφή που έβαλα. Χρησιμοποιώ αγγλικά windows και 'οχι δε μεταφράζω τον Microsoft edge χαχα! Το αφήνω όμως γιατί είναι αστείο. Και ναι,χρειάζομαι έναν download manager...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rafdro111 είπε

Για να αλλάξετε γλώσσα91309412_antdownloadmanagerchangelanguages.jpg.b3bd34a4951425c71939694799032a2a.jpg

Χαχα τώρα είδα πως είχανε μεταφράσει στα ελληνικά την περιγραφή που έβαλα. Χρησιμοποιώ αγγλικά windows και 'οχι δε μεταφράζω τον Microsoft edge χαχα! Το αφήνω όμως γιατί είναι αστείο. Και ναι,χρειάζομαι έναν download manager...

μηπως ξερεις αν μπορω να κατεβασω youtube playlists δηλαδη κοντα 50 τραγουδια με ενα κλικ?

Δημοσ.

There is an additional option to display the YouTube playlist or channel and download all or selected video. A link must have a specific playlist tag for playlist, for example https://www.youtube.com/playlist?list=PLlTUiXJp6aPTo1PapekhJu009PRAK2KQ1, or for user, например https://www.youtube.com/user/myvideos, or for channel, for example https://www.youtube.com/channel/ UCuxEneTuPW7qKee_3slXEmQ. Paste the link into the URL field, click on the button Do. Select the files to download (to the left of the video title green marker) and video quality (combobox below). If you want to download the file immediately, click Download, if you want to download later, click Download Later. In the latter case, you must start the download manually

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rafdro111 είπε

There is an additional option to display the YouTube playlist or channel and download all or selected video. A link must have a specific playlist tag for playlist, for example https://www.youtube.com/playlist?list=PLlTUiXJp6aPTo1PapekhJu009PRAK2KQ1, or for user, например https://www.youtube.com/user/myvideos, or for channel, for example https://www.youtube.com/channel/ UCuxEneTuPW7qKee_3slXEmQ. Paste the link into the URL field, click on the button Do. Select the files to download (to the left of the video title green marker) and video quality (combobox below). If you want to download the file immediately, click Download, if you want to download later, click Download Later. In the latter case, you must start the download manually

Ωραίος ευχαριστώ πολύ χρήσιμο

Δημοσ.

ευχαριστώ

προτιμώ όμως τον Internet Download Manager

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Rafdro111 είπε

Κι εγώ αλλά δεν το βρήκα δωρεάν ακόμα...

Δωρεάν δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος Internet Download Manager

αλλά με συνδρομή η οποία προσωπικά την βρήκα πολύ συμφέρουσαBuy_IDM.png.f0072dec0de832fb5db3622bd07570da.png

προγράμματα χρήσιμα όπως το CCLEANER όπως το REVO Uninstaller Pro κτλ προτιμώ να τα αγοράζω έτσι βοηθάω

το ίδιο κάνω και στα παιχνίδια φυσικά.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ikorolis είπε

προγράμματα χρήσιμα όπως το CCLEANER όπως το REVO Uninstaller Pro κτλ προτιμώ να τα αγοράζω έτσι βοηθάω

Για το revo μαζί σου, αλλά όχι και το ccleaner 😬

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορες σκέφτομαι να αγοράσω κάνα winrar για το support 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Για το revo μαζί σου, αλλά όχι και το ccleaner 😬

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορες σκέφτομαι να αγοράσω κάνα winrar για το support 

όχι εγώ δεν έχω μετανιώσει για την αγορά του ccleaner ούτε του revo uninstaller pro

εννοείται ότι έχω αγοράσει vpn (cyberghost vpn - privatevpn - proton vpn - nord vpn) όπως και seed box για τον αγαπημένο μου private torrent tracker στον οποίο έχω vip sub

το έχω αγοράσει και αυτό όπως και κάθε χρήσιμο πρόγραμμα που μου βοηθάει την καθημερινότητα μου

επίσης είχα αγοράσει ESET προίοντα και μια εποχή που είχαν θέμα με τα Windows με τα Updates το γεγονός ότι μου έκαναν refund ολόκληρη την άδεια και μου είχαν δώσει πίστωση για επόμενη αγορά με κέρδισαν πελάτη άσχετα αν δεν ξανά έβαλα AV και προτιμώ των Windows 10 Pro.

το μόνο που δεν έχω αγοράσει είναι το MALWAREBYTES γιατί τους θεωρώ ότι ψάχνουν για κορόιδα με τις τιμές που έχουν.

θα μου πουν μερικοί φίλοι μας καλά γιατί δεν τα κατεβάζεις σπασμένα ειδικά το MALWAREBYTES για το απλό λόγο που θα το έχετε δει ότι μερικά προγράμματα απλά δεν σπάνε επίτηδες (όπως και παιχνίδια) ώστε να σε αναγκάσουν να τα αγοράσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...