Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το cpu το'χεις πειραξει καθολου;

Αν και δεν με εμπνεει μεχρι και η gigabyte που φορας.

• Like 1
Δημοσ.

59 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν το κουτί έχει κουμπί RESET κάνε μια δοκιμή μ' αυτό αντί του PWR_BTN.

Μήπως έχει γίνει κάποιο O.C.;

Οχι OC, ουτε καν. Το reset το έκανα ήδη, πιάνει κανονικά. Σκέφτηκα να το τσεκάρω και δεν ήταν η πρώτη φορά σήμερα. Το είχα κάνει και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά με όλα τα περιφερειακά επάνω του.

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

το cpu το'χεις πειραξει καθολου;

Αν και δεν με εμπνεει μεχρι και η gigabyte που φορας.

Οπως εγραψα, δεν εχω κανει κατι στη cpu. Default είναι όλα. Τόσο χάλια η GB;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonkyr είπε

Οχι OC, ουτε καν. Το reset το έκανα ήδη, πιάνει κανονικά. Σκέφτηκα να το τσεκάρω και δεν ήταν η πρώτη φορά σήμερα. Το είχα κάνει και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά με όλα τα περιφερειακά επάνω του.

Οπως εγραψα, δεν εχω κανει κατι στη cpu. Default είναι όλα. Τόσο χάλια η GB;

βγαλε το καλωδιο του ρευματος και δοκιμασε ή κοντακτ αν εχεις ή καθαρο οινοπνευμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Την αποκαλούμε και Gigafail. :hehe:

Απο τα πρωτα χρονια με την ασχολια μου με τα PC μισω οσο τιποτα αλλο τις MSI , αλλα αν με εβαζαν να διαλεξω αναμεσα σε 2 μητρικες MSI-GIGABYTE θα διαλεγα με κλειστα τα ματια MSI.  😁😁😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

βγαλε το καλωδιο του ρευματος και δοκιμασε ή κοντακτ αν εχεις ή καθαρο οινοπνευμα

Ωπ. αρχίσαμε τα δύσκολα :D

Δεν ξέρω τι είναι το κόντακτ, προφανώς κάποιο είδος καθαριστικού, αλλά ας παμε με το οινόπνευμα καλύτερα :D Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jonkyr είπε

Ωπ. αρχίσαμε τα δύσκολα :D

Δεν ξέρω τι είναι το κόντακτ, προφανώς κάποιο είδος καθαριστικού, αλλά ας παμε με το οινόπνευμα καλύτερα :D Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

ριχνεις λιγο-λιγο και δουλευεις το μπουτον μεχρει να μαλακωσει (θα το καταλαβεις πατωντας) ....μη το κανεις μπανιο

Μόλις τώρα, triplex1 είπε

ριχνεις λιγο-λιγο και δουλευεις το μπουτον μεχρει να μαλακωσει (θα το καταλαβεις πατωντας) ....μη το κανεις μπανιο

το κοντακτ ειναι καθαριστικο για ηλεκτρονικες συσκευες και hardware

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ριχνεις λιγο-λιγο και δουλευεις το μπουτον

Έγινε κατάληψη (από το νόμιμο ιδιοκτήτη, τη σύζυγο) του υπολογιστή. Θα το κάνω αργότερα ή αύριο μετά τη δουλειά :D 

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τη βοήθεια, θα ενημερώσω για την εξέλιξη.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

9 ώρες πριν, triplex1 είπε

9 ώρες πριν, triplex1 είπε

Δοκίμασα χθες βράδυ. Καμία διαφορά, ίδια συμπεριφορά, άνοιγε με την τριτη-τέταρτη-πέμπτη φορά. Δεν ένιωσα ποτέ ότι κολλάει το κουμπί βέβαια, αλλά ακολούθησα τις οδηγίες. Θα υποθέσω ότι "επόμενος σταθμός το τροφοδοτικό" ή έχουμε καμία άλλη ιδέα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonkyr είπε

Καλημέρα σε όλους.

Δοκίμασα χθες βράδυ. Καμία διαφορά, ίδια συμπεριφορά, άνοιγε με την τριτη-τέταρτη-πέμπτη φορά. Δεν ένιωσα ποτέ ότι κολλάει το κουμπί βέβαια, αλλά ακολούθησα τις οδηγίες. Θα υποθέσω ότι "επόμενος σταθμός το τροφοδοτικό" ή έχουμε καμία άλλη ιδέα;

Δοκιμαζεις τροφοδοτικο πρωτα , αν και απο την αρχη την μητρικη σου βλεπω ''χλωμη''

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...