Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε

λογικα ναι,αλλα μια απορια που εχω.αποκλειεται να εχει να κανει με το ρευμα απο τροφοδοτικο η να εχει θεμα η μητρικη?με εναν γνωστο τεχνικο που ρωτησα μου ειπε τα πληκτρολογια σε σχεση με αλλες συσκευες ειναι πιο "απαιτητικες" με απολεσμα οταν τα ρευματα που ερχονται στις θυρες αν δεν ειναι σωστα η δεν επαρκουν να εχεις προβληματα

Σωστο αυτο που σε ειπε αλλα προσπαθουμε να βρουμε τι φταιει , αν γυρισεις στο 1.20 το bios θα φανει αν ειναι αυτο ή η μητρικη σου εβγαλε ζημια , απο το 1.30 και μετα εκανε update microcode & me , γι αυτο προτεινω να δοκιμασεις το 1.20 ....δεν εχεις να χασεις τιποτα

6 λεπτά πριν, Αλκης K. είπε

δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο να σου φυγει η απορια

Εσυ καλα τα λες αλλα το τροφοδοτικο δινει οτι ζηταει η μητρικη , θα πρεπει λογικα να μην εχει να δωσει ή ημητρικη να δινει παραπανω απ'οτι πρεπει , σε καμια περιπτωση για τα περιφερειακα δεν θα ελεγα κατα την γνωμη μου οτι φταιει το τροφοδοτικο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην είσαι απόλυτος για το τροφοδοτικό. Αν το ρεύμα που παρέχει το τροφοδοτικό στα 5V (που χρησιμοποιείται στις USB) έχει πρόβλημα (λάθος τάση, αστάθεια κλπ.), αυτό θα δώσει η μητρική στις USB. Δεν υπάρχει κύκλωμα στην μητρική που να "διορθώνει" τα βασικά ρεύματα (3,3V, 5V, 12V). Aυτό είναι δουλειά του τροφοδοτικού. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να "τρελαίνονται"  τα πληκτρολόγια από πρόβλημα στο ρεύμα. Με μια δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό θα εξακριβωθεί και θα μείνει πλέον μόνος ένοχος η μητρική.

Σημείωση: Ο dirtyshadow ανέφερε ήδη από το δεύτερο ποστ του στο θέμα ότι το πρόβλημα υπάρχει και μέσα στο BIOS (= εκτός των Windows). Οπότε οι προτάσεις όπως: αλλαγή drivers, είσοδο σε ασφαλή λειτουργία, επαναφορά των Windows σε προηγούμενη κατάσταση, απεγκατάσταση των Windows updates κλπ. είναι ανούσια εφόσον το πρόβλημα υφίσταται και εκτός των Windows!

Μιας και έχουν γίνει όλες οι πιθανές δοκιμές θα πρότεινα (αν δεν έχει γίνει ήδη) δοκιμή χωρίς τα ακουστικά που φορτίζουν που αναφέρθηκε σε κάποιο ποστ (και πιθανόν επηρεάζουν την παροχή ρεύματος των USB). Τουλάχιστον μέχρι την δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό.

Αν και η δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό δεν δείξει το τροφοδοτικό ως υπαίτιο του προβλήματος, τότε μένει μόνο η μητρική και ίσως όχι το BIOS γιατί αναφέρθηκε ότι το έκανε update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...