Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dirtyshadow είπε

Όχι δεν είναι ιός,δεν μπορεί να είναι ιός 

Κοιτα τα drivers τι φορας στα usb κοιταω μηπως εχει καποιο fix , απο κει γινεται η δουλεια , εχεις ανταπτορα να δοκιμασεις στην PS/2; ή κανα ποιο παλιο πληκτρολογιο;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dirtyshadow είπε

απο χθες εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη

τι αναβάθμιαση, αλλαγή προγράμματος κλπ έγινε χθες?

rollback σε προηγούμενο σημείο μπορείς να κάνεις?

Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

Ριξε μια ματια εδω και κατεβασε και βαλε τα drivers που δινει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

σαφε μοντ στα windows δοκιμασες να μπεισ

Ναι τα ίδια έκανε 

16 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

καμια αλλαγη,απλα οτι πληκτρολογιο συνδεσεις πανω τρωει φρικες και γραφει μονο του

6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ριξε μια ματια εδω και κατεβασε και βαλε τα drivers που δινει

εχω κατεβασει οτι πιο προσφατο υπαρχει απο την επισημη σελιδα https://www.asrock.com/mb/Intel/Z490 Extreme4/index.asp#Download

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε

Ναι τα ίδια έκανε 

καμια αλλαγη,απλα οτι πληκτρολογιο συνδεσεις πανω τρωει φρικες και γραφει μονο του

θα ελεγα (δεν ξερω τι κουραγιο εχεις να το κανεις βασικα) , να δοκιμαζες ενα clear με την μπαταρια και αν εχεις κανενα ευκαιρο δισκο μια καθαρη εγκατασταση , για μενα 99% φταινε τα Win

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

θα ελεγα (δεν ξερω τι κουραγιο εχεις να το κανεις βασικα) , να δοκιμαζες ενα clear με την μπαταρια και αν εχεις κανενα ευκαιρο δισκο μια καθαρη εγκατασταση , για μενα 99% φταινε τα Win

εχω κανει με την μπαταρια.πως φταινε οταν το προβλημα γινεται πριν καν μπεις στα windows?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε

εχω κανει με την μπαταρια.πως φταινε οταν το προβλημα γινεται πριν καν μπεις στα windows?

Αν ειναι σε εγγυηση καντην επιστροφη , εχουν τυχει καποια κομματια που ειχαν προβλημα με τις usb , αν ενα απ'αυτα ειναι και η δικη σου , δεν ξερω σηκωνω τα χερια.

Οτι ειχα στο μυαλο μου στο ειπα οπως σε ρωτησα και για το bios αν εχεις το 1.70 και δεν απαντησες , τα κοιτας ολα αυτα , αν δεν εχεις καθαρο μυαλο δεν προκειται να βρεις λυση , κλειστο και αστο για αυριο με ηρεμια.

Μόλις τώρα, Kthulhou είπε

κάνε rollback σε restore point ΠΡΙΝ τη χθεσινη μέρα

Και αυτο παιζει , μπορει να σε δωσει λυση στο προβλημα , κατι  εκανες παντως πριν δημιουργηθει το προβλημα ή ακομη και μετα απο ενα Win update μπορει να'γινε ....επιμενω για τα win

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

κάνε rollback σε restore point ΠΡΙΝ τη χθεσινη μέρα

εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να κανεις ρολμπακ στα windows 10

Δημοσ.
8 ώρες πριν, triplex1 είπε

Αν ειναι σε εγγυηση καντην επιστροφη , εχουν τυχει καποια κομματια που ειχαν προβλημα με τις usb , αν ενα απ'αυτα ειναι και η δικη σου , δεν ξερω σηκωνω τα χερια.

Οτι ειχα στο μυαλο μου στο ειπα οπως σε ρωτησα και για το bios αν εχεις το 1.70 και δεν απαντησες , τα κοιτας ολα αυτα , αν δεν εχεις καθαρο μυαλο δεν προκειται να βρεις λυση , κλειστο και αστο για αυριο με ηρεμια.

Και αυτο παιζει , μπορει να σε δωσει λυση στο προβλημα , κατι  εκανες παντως πριν δημιουργηθει το προβλημα ή ακομη και μετα απο ενα Win update μπορει να'γινε ....επιμενω για τα win

εχει γινει αναβαθμιση στο bios οπως ειπα και πριν.επισης παλι εκανα uninstall τα τελευταια windows update.το προβλημα ειναι συγκεκριμενο και ξαναλεω οχι μονο μεσα στα windows

Δημοσ.

Οταν μπεις στο bios βγάλε το keyboard και δες αν συνεχίζει να γράφει από μόνο του. Επίσης δοκίμασε με ενα ραμ στικ και χωρίς τον ssd να μπεις στα bios και να δεις αν γίνεται το ίδιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dirtyshadow είπε

εχει γινει αναβαθμιση στο bios οπως ειπα και πριν.επισης παλι εκανα uninstall τα τελευταια windows update.το προβλημα ειναι συγκεκριμενο και ξαναλεω οχι μονο μεσα στα windows

Μπορεις να την γυρισεις σε παλιο bios , ακομη και στο αρχικο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μπορεις να την γυρισεις σε παλιο bios , ακομη και στο αρχικο;

λογικα ναι,αλλα μια απορια που εχω.αποκλειεται να εχει να κανει με το ρευμα απο τροφοδοτικο η να εχει θεμα η μητρικη?με εναν γνωστο τεχνικο που ρωτησα μου ειπε τα πληκτρολογια σε σχεση με αλλες συσκευες ειναι πιο "απαιτητικες" με απολεσμα οταν τα ρευματα που ερχονται στις θυρες αν δεν ειναι σωστα η δεν επαρκουν να εχεις προβληματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...