triplex1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, dirtyshadow είπε Όχι δεν είναι ιός,δεν μπορεί να είναι ιός Κοιτα τα drivers τι φορας στα usb κοιταω μηπως εχει καποιο fix , απο κει γινεται η δουλεια , εχεις ανταπτορα να δοκιμασεις στην PS/2; ή κανα ποιο παλιο πληκτρολογιο;
Kthulhou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dirtyshadow είπε απο χθες εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη τι αναβάθμιαση, αλλαγή προγράμματος κλπ έγινε χθες? rollback σε προηγούμενο σημείο μπορείς να κάνεις? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από Kthulhou
triplex1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, Kthulhou είπε τι αναβάθμιαση, αλλαγή προγράμματος κλπ έγινε χθες? rollback σε προηγούμενο σημείο μπορείς να κάνεις? Ριξε μια ματια εδω και κατεβασε και βαλε τα drivers που δινει
dirtyshadow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε σαφε μοντ στα windows δοκιμασες να μπεισ Ναι τα ίδια έκανε 16 λεπτά πριν, Kthulhou είπε τι αναβάθμιαση, αλλαγή προγράμματος κλπ έγινε χθες? rollback σε προηγούμενο σημείο μπορείς να κάνεις? καμια αλλαγη,απλα οτι πληκτρολογιο συνδεσεις πανω τρωει φρικες και γραφει μονο του 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ριξε μια ματια εδω και κατεβασε και βαλε τα drivers που δινει εχω κατεβασει οτι πιο προσφατο υπαρχει απο την επισημη σελιδα https://www.asrock.com/mb/Intel/Z490 Extreme4/index.asp#Download 1
triplex1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε Ναι τα ίδια έκανε καμια αλλαγη,απλα οτι πληκτρολογιο συνδεσεις πανω τρωει φρικες και γραφει μονο του θα ελεγα (δεν ξερω τι κουραγιο εχεις να το κανεις βασικα) , να δοκιμαζες ενα clear με την μπαταρια και αν εχεις κανενα ευκαιρο δισκο μια καθαρη εγκατασταση , για μενα 99% φταινε τα Win Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από triplex1
dirtyshadow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε θα ελεγα (δεν ξερω τι κουραγιο εχεις να το κανεις βασικα) , να δοκιμαζες ενα clear με την μπαταρια και αν εχεις κανενα ευκαιρο δισκο μια καθαρη εγκατασταση , για μενα 99% φταινε τα Win εχω κανει με την μπαταρια.πως φταινε οταν το προβλημα γινεται πριν καν μπεις στα windows?
Kthulhou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 κάνε rollback σε restore point ΠΡΙΝ τη χθεσινη μέρα
triplex1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε εχω κανει με την μπαταρια.πως φταινε οταν το προβλημα γινεται πριν καν μπεις στα windows? Αν ειναι σε εγγυηση καντην επιστροφη , εχουν τυχει καποια κομματια που ειχαν προβλημα με τις usb , αν ενα απ'αυτα ειναι και η δικη σου , δεν ξερω σηκωνω τα χερια. Οτι ειχα στο μυαλο μου στο ειπα οπως σε ρωτησα και για το bios αν εχεις το 1.70 και δεν απαντησες , τα κοιτας ολα αυτα , αν δεν εχεις καθαρο μυαλο δεν προκειται να βρεις λυση , κλειστο και αστο για αυριο με ηρεμια. Μόλις τώρα, Kthulhou είπε κάνε rollback σε restore point ΠΡΙΝ τη χθεσινη μέρα Και αυτο παιζει , μπορει να σε δωσει λυση στο προβλημα , κατι εκανες παντως πριν δημιουργηθει το προβλημα ή ακομη και μετα απο ενα Win update μπορει να'γινε ....επιμενω για τα win
dirtyshadow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε κάνε rollback σε restore point ΠΡΙΝ τη χθεσινη μέρα εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να κανεις ρολμπακ στα windows 10
dirtyshadow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, triplex1 είπε Αν ειναι σε εγγυηση καντην επιστροφη , εχουν τυχει καποια κομματια που ειχαν προβλημα με τις usb , αν ενα απ'αυτα ειναι και η δικη σου , δεν ξερω σηκωνω τα χερια. Οτι ειχα στο μυαλο μου στο ειπα οπως σε ρωτησα και για το bios αν εχεις το 1.70 και δεν απαντησες , τα κοιτας ολα αυτα , αν δεν εχεις καθαρο μυαλο δεν προκειται να βρεις λυση , κλειστο και αστο για αυριο με ηρεμια. Και αυτο παιζει , μπορει να σε δωσει λυση στο προβλημα , κατι εκανες παντως πριν δημιουργηθει το προβλημα ή ακομη και μετα απο ενα Win update μπορει να'γινε ....επιμενω για τα win εχει γινει αναβαθμιση στο bios οπως ειπα και πριν.επισης παλι εκανα uninstall τα τελευταια windows update.το προβλημα ειναι συγκεκριμενο και ξαναλεω οχι μονο μεσα στα windows
Tronis20 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Οταν μπεις στο bios βγάλε το keyboard και δες αν συνεχίζει να γράφει από μόνο του. Επίσης δοκίμασε με ενα ραμ στικ και χωρίς τον ssd να μπεις στα bios και να δεις αν γίνεται το ίδιο.
triplex1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dirtyshadow είπε εχει γινει αναβαθμιση στο bios οπως ειπα και πριν.επισης παλι εκανα uninstall τα τελευταια windows update.το προβλημα ειναι συγκεκριμενο και ξαναλεω οχι μονο μεσα στα windows Μπορεις να την γυρισεις σε παλιο bios , ακομη και στο αρχικο;
dirtyshadow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπορεις να την γυρισεις σε παλιο bios , ακομη και στο αρχικο; λογικα ναι,αλλα μια απορια που εχω.αποκλειεται να εχει να κανει με το ρευμα απο τροφοδοτικο η να εχει θεμα η μητρικη?με εναν γνωστο τεχνικο που ρωτησα μου ειπε τα πληκτρολογια σε σχεση με αλλες συσκευες ειναι πιο "απαιτητικες" με απολεσμα οταν τα ρευματα που ερχονται στις θυρες αν δεν ειναι σωστα η δεν επαρκουν να εχεις προβληματα
Αλκης K. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο να σου φυγει η απορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα