Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στην κοινοτητα.απο χθες εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη συγκεκριμενα κατα την συνδεση πλητρολογιων και θα εξηγησω παρακατω το προβλημα

ξαφνικα το πληκτρολογιο και οχι μονο ενα γιατι δοκιμασα 3 διαφορετικα ξεκινησε να γραφει μονο του και να πατιουνται διαφορα μονο του μεσα στα windows.

εκανα φυσικα απεγκατασταση και εγκατασταση drivers κτλπ,κανενα αποτελεσμα

στην συνεχεια εκανα τις παρακατω ενεργειες

αναβαθμιση στο bios,clear cmos και εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια της μητρικης συμφωνα με τις οδηγιες ενος φιλου και παλι κανενα αποτελεσμα.να πω επισης δοκιμασα ολες τις usb θυρες και σε ολες το ιδιο προβλημα και με το παραδοξο οτι ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα(mouse,ακουστικα κτλπ)

σκεφτομαι λοιπον,υπαρχει καποιο θεμα με τα ρευματα?βραχυκλωση η στατικος ηλεκτρισμος?προβλημα στη μητρικη η το τροφοδοτικο με τις τασεις?

ευχαριστω

Επεξ/σία από dirtyshadow
Δημοσ.

οχι δεν το ανεφερα αλλα οχι δεν ειναι ιος.οπως επισης το προβλημα εντοπιζεται ακομα και μεσα στο bios πριν κανει δηλαδη μπεις στα windows

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dirtyshadow είπε

καλησπερα στην κοινοτητα.απο χθες εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη συγκεκριμενα κατα την συνδεση πλητρολογιων και θα εξηγησω παρακατω το προβλημα

ξαφνικα το πληκτρολογιο και οχι μονο ενα γιατι δοκιμασα 3 διαφορετικα ξεκινησε να γραφει μονο του και να πατιουνται διαφορα μονο του μεσα στα windows.

εκανα φυσικα απεγκατασταση και εγκατασταση drivers κτλπ,κανενα αποτελεσμα

στην συνεχεια εκανα τις παρακατω ενεργειες

αναβαθμιση στο bios,clear cmos και εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια της μητρικης συμφωνα με τις οδηγιες ενος φιλου και παλι κανενα αποτελεσμα.να πω επισης δοκιμασα ολες τις usb θυρες και σε ολες το ιδιο προβλημα και με το παραδοξο οτι ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα(mouse,ακουστικα κτλπ)

σκεφτομαι λοιπον,υπαρχει καποιο θεμα με τα ρευματα?βραχυκλωση η στατικος ηλεκτρισμος?προβλημα στη μητρικη η το τροφοδοτικο με τις τασεις?

ευχαριστω

Δουλεψε το πληκτρολογιο οθονης που εχουν τα Windows και με την 1η ευκαιρια δοκιμασε το πληκτρολογιο σου σε αλλο pc

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Δουλεψε το πληκτρολογιο οθονης που εχουν τα Windows και με την 1η ευκαιρια δοκιμασε το πληκτρολογιο σου σε αλλο pc

Το δοκιμασα σε αλλο και δουλευει κανονικα.το προβλημα υπαρχει και πριν καν φορτωσει τα windows.ειναι σαν να βραχυκυκλωνει δεν μπορω να καταλαβω δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο

38 λεπτά πριν, snbblp είπε

Κολλημένο πλήκτρο. Καθάρισμα ή αντικατάσταση kb.

οχι το πληκτρολογιο δουλευει κανονικα σε αλλο pc

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dirtyshadow είπε

Το δοκιμασα σε αλλο και δουλευει κανονικα.το προβλημα υπαρχει και πριν καν φορτωσει τα windows.ειναι σαν να βραχυκυκλωνει δεν μπορω να καταλαβω δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο

Κατ'αρχην το πληκτρολογιο σε τι θυρα το συνδεεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Κατ'αρχην το πληκτρολογιο σε τι θυρα το συνδεεις

Σε όλες τις θυρες κάνει το ίδιο,usb 2.0 και 3.0

Επίσης δοκίμασα και αλλά πληκτρολόγια.το ίδιο πρόβλημα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dirtyshadow είπε

αν εχεις ανταπτορακι απο usb σε PS/2 κανε μια δοκιμη.

Πες λιγο τι μητρικη φορας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dirtyshadow είπε

Asrock z490  extreme 4

την φορας το 1.70 bios;

Αν και εχω Ashrock σε AM4 ομως , στο bios που  φοραω μου ειχε fix για τα usb , ασχετα αν δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα , αλλα στη δικη σου περιπτωση  μου βρωμαει drivers , κοιτα αν τα βρωμο-win εβαλαν δικα τους και αν ναι απεγκατασταση και βαζεις της Ashrock

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

την φορας το 1.70 bios;

Αν και εχω Ashrock σε AM4 ομως , στο bios που  φοραω μου ειχε fix για τα usb , ασχετα αν δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα , αλλα στη δικη σου περιπτωση  μου βρωμαει drivers , κοιτα αν τα βρωμο-win εβαλαν δικα τους και αν ναι απεγκατασταση και βαζεις της Ashrock

Γιατί όμως το πρόβλημα το κάνει ακόμα και στο bios μέσα;πατιούνται οτιναναι εντολές χωρίς να κανείς τίποτα σαν κάποιος να πατάει κουμπιά δηλαδή 

Γιατί όμως το πρόβλημα το κάνει ακόμα και στο bios μέσα;πατιούνται οτιναναι εντολές χωρίς να κανείς τίποτα σαν κάποιος να πατάει κουμπιά δηλαδή 

Έχω κάνει update το bios στην τελευταία έκδοση 

Δημοσ.

Σιγουρα δεν εχεις φαει ιο;

Ανοιξε ενα σημειωματαριο να δεις τι γραφει

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Σιγουρα δεν εχεις φαει ιο;

Ανοιξε ενα σημειωματαριο να δεις τι γραφει

Όχι δεν είναι ιός,δεν μπορεί να είναι ιός 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...