DogElon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τις τελευταιες ημερες παρατηρω μικρες κατσαριδες στη μπανιερα οι οποιες μπαινοβγαινουν απο το σιφωνι. Ειναι αρκετα μικρες καθως εχω τρυπητο καπακι στο σιφωνι και χωρανε απο εκει μεσα. Εχω αγορασει απο παλιοτερα καποια τζελ, σπρει και σκονη για κατσαριδες και μυρμηγκια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν το τζελ μπαινει μεσα στο σιφωνι ή δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με το νερο. Αλλιως θα πρεπει να το τοποθετησω πισω απο την τουαλετα, ή σε καποιο αλλο πιο δυσκολο σημειο, καθως εχω και μικρα παιδια και φοβαμαι μη τα ακουμπησουν. Επισης μια απορια που εχω σχετικα με αυτα τα τζελ. Οταν οι κατσαριδες τα τρωνε δεν τα ακουμπανε με τα ποδια οποτε και τα μεταφερουν σε ολο το σπιτι; Αν και οι συγκεκριμενες ειναι πολυ μικρες, αλλα γενικοτερα ρωταω. Το τζελ τελικα, οπως και οι παγιδες ειναι μονο για μυρμηγκια. Για εντομα γενικοτερα εχω ενα σπρει Draker RTU, αλλα δυσκολο να ψεκασω στο σιφωνι, και μια σκονη PUBER PLUS. Με αυτη τι παιζει; Ειναι πολυ τοξικη για υδροβιοτοπους. Τι μπορω να κανω; Ειναι και δυσκολο το σημειο, βρεχεται συνεχως. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από DogElon 1
Tenshi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε πιπέρι/πιπέρι καγιέν καυτερό.Υποτίθεται πως δημιουργεί ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και επειδή μέρος του "κάθεται" στο πουρί μέσα στα σιφώνια,δέν φεύγει άμεσα.
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, Tenshi είπε Δοκίμασε πιπέρι/πιπέρι καγιέν καυτερό.Υποτίθεται πως δημιουργεί ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον για τις κατσαρίδες και επειδή μέρος του "κάθεται" στο πουρί μέσα στα σιφώνια,δέν φεύγει άμεσα. Κι άμα δεν δουλέψει να ξέρεις ότι πηγαίνει άψογα με τον γύρο το καγιέν
Tenshi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κι άμα δεν δουλέψει να ξέρεις ότι πηγαίνει άψογα με τον γύρο το καγιέν Αν είναι να πάει south το πράγμα, ας αφήσει αλάτι και λαδόξυδο εύκαιρο. Μπορεί να ντραπούνε απο την φιλοτιμία του TS και να φύγουν ξέρω 'γω. ps. Δουλεύει. Κατοικώ σε ισόγειο και στην πολυκατοικία μένουν γαιδούρια βρωμιαραίοι.Δέν ασχολείται κανένας με απεντόμωση/απολύμανση, οπότε με έναν ψεκασμό έξω απο τα κουφώματα+το πιπέρι δέν μπαίνει τίποτα.Στα υπόλοιπα διαμερίσματα τους γλεντάνε οι τερέζες. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από Tenshi
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν απειρες λυσεις εδω. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2021 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις