Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τα φρυδια ειναι πυκνα και δεν εχουν τοσο ωραιο σχημα?ξερετε καποιον καποια αισθητικο να απευθυνθω?επισης αν ξερετε τι παιζει απο τιμες περιπου

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mike7766 είπε

παιδια τα φρυδια ειναι πυκνα και δεν εχουν τοσο ωραιο σχημα?ξερετε καποιον καποια αισθητικο να απευθυνθω?επισης αν ξερετε τι παιζει απο τιμες περιπου

Σε κέντρο αισθητικής της περιοχής σου πήγαινε. Πάρε και ρώτα τιμές αλλά Γύρω στα 6-7€ παίρνουν. Θα πρέπει κάθε 20 μέρες πάνω κάτω να πηγαίνεις να στα ξαναφτιαχνουν. Εκτός αν σου κάνει πρώτη φορά το σχήμα και μετά μάθεις και τα φτιάχνεις μόνος σου με τσιμπιδακι στο σπιτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη λύση είναι το ξύρισμα (ή αποτρίχωση) και το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιου. Πολύ καλή λύση, που με λίγο φρεσκάρισμα ανά κάποιους μήνες, δίνει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα (λίγοι θα το προσέξουν, ελάχιστοι θα το καταλάβουν). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Εγώ είχα κάποια θέματα στα φρύδια σαν ξηροδερμια που υπάρχει και στο κεφάλι. Τακτικό και σχετικά συχνό πλύσιμο/σαπουνισμα έδωσε την λύση. Τώρα για το δικό σου θέμα και τα πυκνά φρύδια, δεν ξέρω την λυση. Η πρόταση για κέντρο αισθητικής είναι η καλύτερη λύση νομίζω. 

Δημοσ.

Επίσης και σε κομμωτήρια παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες, με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 5 ευρώ νομίζω. Υπάρχει και ένα site, το uala, μέσω του οποίου μπορείς να αναζητήσεις την υπηρεσία που θέλεις στις περιοχές που θέλεις, για να συγκρίνεις καταστήματα, αξιολογήσεις, τιμές κλπ και να κλείσεις και ραντεβού. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, mike7766 είπε

Για να σου δωσουν σχημα την πρωτη φορα θα σου παρουν 20-30 σε καλο μαγαζι. Αυτα τα 5 ευρω κλπ ειναι για να τα πάρουν με τη μηχανη η να σου βγαλουν το μονοφρυδο μαλλον... για την πυκνοτητα ειτε κουρεμα ειτε βγαζουν τριχες διασπαρτα για να απαλυνει το χρωμα. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, mike7766 είπε

Εγώ είχα αρκετές τρίχες στο μεσόφρυο πράγμα που ήτανε ενοχλητικό , πήγα σε ένα στούντιο αισθητικής , την πρώτη φορά ένιωθα κάπως περίεργα αλλά κομπλέ :P 

Το κόστος με αποτρίχωση με κερί εκεί που πηγαίνω εγώ είναι 7 ευρώ, για 7-8 μήνες πήγαινα μια φορά κάθε μήνα, πλέον πηγαίνω 1 φορά το 2μηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Άλλη λύση είναι το ξύρισμα (ή αποτρίχωση) και το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιου. Πολύ καλή λύση, που με λίγο φρεσκάρισμα ανά κάποιους μήνες, δίνει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα (λίγοι θα το προσέξουν, ελάχιστοι θα το καταλάβουν). 

TYN απο τα αποδυτήρια για το ξύρισμα και το τατουάζ.

Και να με πλήρωναν κάθε μήνα, δεν θα το έκανα.

Πιστεύω πως ούτε και εσύ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vs_skg είπε

Για να σου δωσουν σχημα την πρωτη φορα θα σου παρουν 20-30 σε καλο μαγαζι. Αυτα τα 5 ευρω κλπ ειναι για να τα πάρουν με τη μηχανη η να σου βγαλουν το μονοφρυδο μαλλον... για την πυκνοτητα ειτε κουρεμα ειτε βγαζουν τριχες διασπαρτα για να απαλυνει το χρωμα. 

Δεν ισχύει αυτό που λες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...