Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Καλησπερα.Σημερα το πρωι μου αναψε το λαμπακι μηχανης..Μιλησα με 2 μηχανικους που εχω κ οι 2 το πρώτο πράγμα που μου ειπανε ηταν για νοθευμενη βενζίνη.. Μου ειπε ο ενας οτι εχουν αυξηθει τα περιστατικα νοθειας..Γεμισα πριν μια εβδομάδα ακριβως σε πρατηριο που βαζω εδω κ 1 χρονο... Το ερωτημα μου είναι το εξης..Μπορω να τους "κανω" κτ στο πρατήριο αν επαληθευτεί η θεωρια των μηχανικων ή τους τα κλανω??
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Στο συνεργείο πηγές να δεις από τι άναψε το check engine ή έκανες τηλεφωνική διάγνωση ; 2
Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Στο συνεργείο πηγές να δεις από τι άναψε το check engine ή έκανες τηλεφωνική διάγνωση ; Δυστυχως δεν ανοιξε καποιος μηχανικος το μαγαζι του για μένα σμρ..!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλησπερα.Σημερα το πρωι μου αναψε το λαμπακι μηχανης..Μιλησα με 2 μηχανικους που εχω κ οι 2 το πρώτο πράγμα που μου ειπανε ηταν για νοθευμενη βενζίνη.. Μου ειπε ο ενας οτι εχουν αυξηθει τα περιστατικα νοθειας..Γεμισα πριν μια εβδομάδα ακριβως σε πρατηριο που βαζω εδω κ 1 χρονο... Το ερωτημα μου είναι το εξης..Μπορω να τους "κανω" κτ στο πρατήριο αν επαληθευτεί η θεωρια των μηχανικων ή τους τα κλανω?? Θα πας σε άλλον μηχανικό γιατί αυτοί οι δύο είναι για το ανάθεμα.Να το μπριζώσει να δει τι σφάλμα είναι. Μετά απο μια εβδομάδα χάλασε η βενζίνη;Αν σε έπιανε λαστιχο πάλι η βενζίνη θα έφταιγε; 3
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δυστυχως δεν ανοιξε καποιος μηχανικος το μαγαζι του για μένα σμρ..! Σοβαροί μηχανικοί και οι δυο 1
Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Σοβαροί μηχανικοί και οι δυο Ο δικος σου ανοιγει κ Κυριακη??Να μου πεις σε ποια περιοχη είναι μηπως με εξυπηρετει.. 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα πας σε άλλον μηχανικό γιατί αυτοί οι δύο είναι για το ανάθεμα.Να το μπριζώσει να δει τι σφάλμα είναι. Μετά απο μια εβδομάδα χάλασε η βενζίνη;Αν σε έπιανε λαστιχο πάλι η βενζίνη θα έφταιγε; Ε σαφως κ θα παω..Απλα κ οι 2 αυτο μου ειπανε σαν πρωτη εκτιμηση εξ αποστασεως.. Δν έχει να κανει η βδομαδα φαντάζομαι..Οποτεδηποτε μπορει να κατέβει το σκουπιδι ή το οτιδηποτε στην αντλια..
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Ο δικος σου ανοιγει κ Κυριακη??Να μου πεις σε ποια περιοχη είναι μηπως με εξυπηρετει.. Ε σαφως κ θα παω..Απλα κ οι 2 αυτο μου ειπανε σαν πρωτη εκτιμηση εξ αποστασεως.. Δν έχει να κανει η βδομαδα φαντάζομαι..Οποτεδηποτε μπορει να κατέβει το σκουπιδι ή το οτιδηποτε στην αντλια.. Πρωτα απο όλα εχει σίτα γυρω απο την αντλία.Κατά δευτερον τι σκουπίδια νομίζεις ότι μπορεί να έχουν περάσει; Τι συμπτώματα σου κάνει το αμάξι εκτός απο το λαμπάκι;
Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πρωτα απο όλα εχει σίτα γυρω απο την αντλία.Κατά δευτερον τι σκουπίδια νομίζεις ότι μπορεί να έχουν περάσει; Τι συμπτώματα σου κάνει το αμάξι εκτός απο το λαμπάκι; Δεν νομίζω κτ συγκεκριμενο..Υποθεσεις κανω κ εγω.. Τιποτα δεν κανει..Απλα αναψε το λαμπακι..
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ο δικος σου ανοιγει κ Κυριακη??Να μου πεις σε ποια περιοχη είναι μηπως με εξυπηρετει.. Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι το check engine μπορεί να ανάψει για δεκάδες λόγους ε ; Το να πάρεις τηλεφωνική διάγνωση χωρίς να βάλεις το αμάξι σε διαγνωστικό έχει ακριβώς την ίδια λογική με το να έχεις πυρετό και να σου πει ο γιατρός από το τηλέφωνο ότι έχεις COVID Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από AristidisZ 1
Πανος999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι το check engine μπορεί να ανάψει για δεκάδες λόγους ε ; Το να πάρεις τηλεφωνική διάγνωση χωρίς να βάλεις το αμάξι σε διαγνωστικό έχει ακριβώς την ίδια λογική με το να έχεις πυρετό και να σου πει ο γιατρός από το τηλέφωνο ότι έχεις COVID Ενω εσυ που εβγαλες γνωμη για δυο μηχανικους απ το insomnia....εχει λογικη.... Anyway..Ναι ξερω οτι μπορει να αναψει για δεκαδες λογους.. Δεν σου ειπε κανεις οτι μου το φτιαξανε απ το τηλ..
zourman1981 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Εάν είναι group vag είναι φυσιολογικό Μην ασχολείσαι εφόσον δεν κάνει τίποτα άλλο στο αμαξι
Πανος999 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, zourman1981 είπε Εάν είναι group vag είναι φυσιολογικό Μην ασχολείσαι εφόσον δεν κάνει τίποτα άλλο στο αμαξι Yes it is...Με παρακολουθεις? Vw polo ειναι..
Πανος999 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Breaking news.. Πριζωθηκε σμρ το αμαξι κ του εβγαλε ενα αισθητηρα στο ρελαντι..Δεν ειναι τιποτα μου ειπε,μου το εσβησε κ αν το ξαναβγαλει να παω να το δει..
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 21 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Breaking news.. Πριζωθηκε σμρ το αμαξι κ του εβγαλε ενα αισθητηρα στο ρελαντι..Δεν ειναι τιποτα μου ειπε,μου το εσβησε κ αν το ξαναβγαλει να παω να το δει.. Τελικά δεν ήταν βενζίνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα