JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 ..και το έχω αυτό εδώ και ένα έτος που είμαι με τα Windows 10. Είχα καραικανοποιηθεί με το υπόλοιπο customization μου με το Shell, και αυτό είχε γίνει κατά λάθος και απλά το παράτησα έτσι γιατί δεν ήξερα πως να το κάνω μαύρο. Είναι καιρός να το διορθώσω και αυτό. Σας δίνω εικόνα παρακάτω να καταλάβαιτε ποιο σημείο εννοώ. 15 ολόκληρα λεπτά googlάρω και όλοι μιλάνε για τον task bar μόνο.. Από ποιο σημείο λέτε να μπορώ να το κάνω dark ή μαύρο και αυτό;
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς αλλά εγώ βάζω στο επιθυμητό χρώμα το Σκούρο (στις ρυθμίσεις οθόνης->χρώματα) και τα κάνει όλα σκούρα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Εφόσον τα κάνει όπως λες η μαμά ρύθμιση.. αυτό σημαίνει πως το άλλαξα από κάποιο software, και δε νομίζω να έπαιξα με άλλο πέρα απο το Shell. Το ξέρει κανείς το ClassicShell;
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Εγώ θα έλεγα να αφαιρέσεις ότι έχεις βάλει και να κάνεις την αλλαγή από τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα