Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε;
Επίσης κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά κινητού την συγκεκριμένη περίοδο από άποψη τιμών αν λόγω του ιού οι τιμές είναι πιο υψηλές από ότι θα έπρεπε ή μήπως να περιμένω ελπίζοντας ότι θα πέσουν οι τιμές τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό εκτός από τις κλήσεις το χρησιμοποιώ για να βλέπω τι ώρα περνούν λεωφορεία τρόλεϊ, για να βλέπω τις ειδήσεις στις διάφορες σελίδες άντε και καμιά φορά να δω ένα βίντεο στο youtube. Για τις άλλες ερωτήσεις σχετικά με την κάμερα, λογισμικό, εταιρία δεν έχω κάποια προτίμηση.

Επεξ/σία από ds12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία.

Θα πας εδώ https://www.oneklik.gr/είδος/realme-8-smartphone-rmx3085-6-128gb-black/?skr_prm=WyJlMDdiNWQ3YS1iNzUwLTRkNmItYjhhOS01YmJjYzU1YzMzNjkiLDE2Mjg0MjQ1NDU1NzIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 και θα εισαι υπερκαλυμενος μιας και έχει και μεγάλη μπαταρία,6gb ram για να μην κολλάει και οθόνη Super AMOLED.

Τι άλλο θες!

Έχει και εγγύηση 2 χρόνια.

Και το Service του είναι στο Ελληνικό.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βαλει καρτα SD στο κινητο για αυξηση της μνημης , ο διαθεσιμη μνημη παραμενει η ιδια και οταν παω να εγκαταστησω μια νεα εφαρμογη δεν βλεπει την καρτα..μονο το χωρο της συσκευης..πως φτιαχνει?

Επεξ/σία από George56
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, George56 είπε

εχω βαλει καρτα SD στο κινητο για αυξηση της μνημης , ο διαθεσιμη μνημη παραμενει η ιδια και οταν παω να εγκαταστησω μια νεα εφαρμογη δεν βλεπει την καρτα..μονο το χωρο της συσκευης..πως φτιαχνει?

Δεν αυξάνεται η μνήμη του κινητού με μια Sd.

Εφαρμογές δεν μπορείς να μεταφέρεις ,παρά μόνο αν είναι ρουταρησμενο.

Τέλος αν δεν την αναγνωρίζει το κινητό την sd μάλλον θα θέλει διαμόρφωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, όσοι έχετε αγοράσει κινητό από το eclick ξέρετε αν η εγγύηση που δίνουν είναι από την αντιπροσωπία; Επίσης τα κινητά της πως είναι έχουν παρουσιάσει σε κάποιον πρόβλημα είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα; Τις ίδιες απορίες έχω και για το κατάστημα mi.gr

Επεξ/σία από ds12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ds12 είπε

Καλημέρα, όσοι έχετε αγοράσει κινητό από το eclick ξέρετε αν η εγγύηση που δίνουν είναι από την αντιπροσωπία; Επίσης τα κινητά της πως είναι έχουν παρουσιάσει σε κάποιον πρόβλημα είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα; Τις ίδιες απορίες έχω και για το κατάστημα mi.gr

Ανάλογα το κινητό που θες υπάρχει και η ανάλογη εγγύηση.

Π.χ αν πάρεις Xiaomi θα έχεις εγγύηση 1-2 χρόνια καταστήματος και όχι αντιπροσωπείας.

Αυτό συνεπάγεται με αν πάθει κάτι το κινητό το αναλαμβάνει το κατάστημα και όχι η αντιπροσωπεία.

Στο eclick έχω πάρει μόνο κάτι gadget και όχι κινητό για να ξέρω.

Το άλλο δεν το γνωρίζω.

Λογικά σφραγισμένα.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αγορασει εγω απο το mi gr Αψογη εξυπηρέτηση πολυ φιλικοι.Εγγυηση αντιπροσωπείας 2 χρόνια εκτος χιαομι 2 xρονια εγγύηση καταστήματος.

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο! Από το mi.gr σκέφτομαι να αγοράσω κινητό γιατί είναι αρκετά πιο φθηνά από τις γνωστές αλυσίδες.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ds12 είπε

Σας ευχαριστώ και τους δύο! Από το mi.gr σκέφτομαι να αγοράσω κινητό γιατί είναι αρκετά πιο φθηνά από τις γνωστές αλυσίδες.

Εχω παρει και κινητα και ταμπλετ απο εκει.Ειναι καινούργια σε σφραγισμένο κουτι.

Δημοσ.

καλησπερα,

βαζω την καρτα sd απο μια εξωτερικη συσκευη καμερα, για να μεταφερo τα αρχεια στο desktop αλλα οταν βαζω την καρτα στον υποδοχεα adapter  ζηταει να κανει διαμορφωση ενω πιο πριν δεν το εκανε.

την καρτα την βλεπει κανονικα στον υποδοχεα

κατι δεν γινετε καλα?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή είχα ανοίξει θέμα είπα να γράψω σε αυτό. Ξέρετε κάποιο κινητό που να παίρνει δύο κάρτες sim και να κάρτας μνήμης;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ds12 είπε

Καλησπέρα, επειδή είχα ανοίξει θέμα είπα να γράψω σε αυτό. Ξέρετε κάποιο κινητό που να παίρνει δύο κάρτες sim και να κάρτας μνήμης;

Πάρα πολλά https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355562_355566_852219/karta-mnimis-Dual-SIM-Smartphones.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...