Mhlogiatros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) "εμένα από την "κλέμα" που είχαν κάνει σύνδεση οι "επαγγελματίες" ψυκτικοί του "επαγγελματικού συνεργείου εγκατάστασης" από τον κωτσόβολο ειλικρινά ελπίζω να σταμάτησε την συνεργασία μαζί τους" Εγω θα τους βαλω να συνδεσουν ενα 12000 εκει που ειχα το παλιο 9000 - τωρα που ειπες κλεμα πως πρεπει να το κανουν ; Πριζα σουκο αναμονη δε παιζει . Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε "εμένα από την "κλέμα" που είχαν κάνει σύνδεση οι "επαγγελματίες" ψυκτικοί του "επαγγελματικού συνεργείου εγκατάστασης" από τον κωτσόβολο ειλικρινά ελπίζω να σταμάτησε την συνεργασία μαζί τους" Εγω θα τους βαλω να συνδεσουν ενα 12000 εκει που ειχα το παλιο 9000 - τωρα που ειπες κλεμα πως πρεπει να το κανουν ; Πριζα σουκο αναμονη δε παιζει . ρε σου λέω αγνόησαν πρίζα σούκο που έχω με δική της ασφάλεια και δική της γειώση που είχα για το 12άρι έκοψαν το εργοστασιακό καλώδιο (συγκεκριμένα το φις της πρίζας) και ξεγύμνωσαν τα καλώδια και τα έβαλαν στην κλέμα όπου τα μόνωσαν με μονωτική ταινία αντίστοιχα στο 9άρι έκοψαν ολόκληρο το εργοστασιακό καλώδιο και έβαλαν άλλο 30 εκ και το συνέδεσαν στην πρίζα σούκο όταν τα είδα και πήρα την περιβόητη "επαγγελματική εταιρεία εγκαταστάσεων κλιματιστικών" είπαν ότι θα έρθουν να διορθώσουν τα λάθη του συνεργείου τους εννοείται ότι δεν ήρθαν ποτέ ενημέρωσα τον κωτσόβολο άμεσα άλλαξα συνεργείο και βρήκα την υγεία μου καθώς τους επαγγελματίες στην δουλειά τους τους αναγνωρίζεις από την δουλειά που κάνουν είτε από την εγκατάσταση είτε από την συντήρηση ειλικρινά το μετάνιωσα που δεν έβαλα τον δικηγόρο μου να τους κάνει μια μήνυση και να με χρυσοπληρώσουν για την όλη ταλαιπωρία και ζημία που υπέστη. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2021 από ikorolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις