triplex1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, giantzeron είπε Θα ήθελα μια ανάλυση σε αυτό διότι δε κατάλαβα Εισαι στα 65w TDP & κοιτας να πας ξανα στα 65 με τον 5600x , παλι ασταθειες θα εχεις με την ιδια μητρικη , θα σε συμβουλευα να ανεβασεις & να κλειδωσεις τον 1600 που εχεις σε καποια επιτρεπτη συχνοτητα δοκιμαζοντας τον με stability test και βλεποντας τις θερμοκρασιες και το προβλημα σου θα λυθει χωρις να αλλαξεις cpu
giantzeron Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 41 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εισαι στα 65w TDP & κοιτας να πας ξανα στα 65 με τον 5600x , παλι ασταθειες θα εχεις με την ιδια μητρικη , θα σε συμβουλευα να ανεβασεις & να κλειδωσεις τον 1600 που εχεις σε καποια επιτρεπτη συχνοτητα δοκιμαζοντας τον με stability test και βλεποντας τις θερμοκρασιες και το προβλημα σου θα λυθει χωρις να αλλαξεις cpu Δε θέλω να ασχοληθώ με overclock κλπ....οπότε εσύ προτείνεις τον 3800x στη περίπτωση της αναβάθμισης?
triplex1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, giantzeron είπε Δε θέλω να ασχοληθώ με overclock κλπ....οπότε εσύ προτείνεις τον 3800x στη περίπτωση της αναβάθμισης? Για περισσοτερη δουλεια και οχι παιχνιδι ναι , μπορεις να τον συνδιασεις ακομη και με μια καλη 450 αν δεν πας σε 550 , τον εχω προτεινει σε φιλο με την δικη μου την μητρικη (ειναι στην υπογραφη κατω) αποκλειστικα για photoshop και αραια και που παιζει 1-2 παιχνιδια , αν εισαι υπερ του game τοτε πηγαινε στον 5600x με μια καλη 550 ή x570 Υ,Γ Με μια x370 ο 1600 θα σε δουλευε πολυ καλυτερα απο την 350 που εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα