Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα

wiz@rd21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC μου έχει Athlon XP 2100+ και μνήμη Kingston 256 DDR, όλα αυτά πάνω σε Kudoz Motherboard. Ξαφνικά και χωρίς να προηγηθεί κάτι συγκεκριμένο κρεμάει και η μόνη λύση είναι Reset. Αυτό μπορεί να γίνει όταν το PC είναι σε λειτουργία για πχ ένα λεπτό είτε για τρεις ώρες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει αν και έχω μια αυθαίρετη υποψία ότι φταίει η μνήμη. Δεν φταίει το λειτουργικό (Windows XP SP1) γιατί έχω κάνει 5 φορές format. Παρακαλώ όποιος έχει κάποια γνώμη... ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μνήμη είναι το πιο πιθανό!

Αν δε φταίει αυτό κοίταξε το τροφοδοτικό ενώ τέλος αν τη στιγμή που γίνεται αυτό βλέπεις το σκληρό να ζορίζεται λίγο πιο πριν κτλ κάνε ένα έλεγχο και εκεί.

Ίσως το καλύτερο θα ήταν πάντως να αναβαθμίσεις όλους τους drivers και να κάνεις ένα bios update πριν αρχίσεις και σκαλίζεις μέσα!!!

Αλήθεια θερμοκρασίες έχεις παρατηρήσει καθόλου?

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ.

1) ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

2) ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η DRIVER ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

3) ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ ΤΗΣ CPU.

AYTA APO ENAN TEXNIKO. :shock:

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ.

1) ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

2) ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η DRIVER ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

3) ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΨΥΚΤΡΑ ΤΗΣ CPU.

AYTA APO ENAN TEXNIKO. :shock:

Δημοσ.

Βασικά δικό μου λάθος, παρέληψα να αναφέρω ότι ήδη άλλαξα τροφοδοτικό και ψύκτρα γιατί όντως ανέβαζε θερμοκρασία, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Θα προσπαθήσω να βρω μια δανεική μνήμη για να το πιστοποιήσω. Ευχαριστώ όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...