Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Τι αναλαμβάνει εντός του σπιτιού σου; Αυτά τα κάνει ο ιδιοκτήτης. 

Αυτό που ξέρω για τον ΟΤΕ είναι πως έχει αναλάβει να στέλνει τεχνικό για τα θέματα που υπάρχουν με τα router και τις ρυθμίσεις, και καλά κάνει διότι με απόφαση του ΟΤΕ έγιναν αυτά και πρέπει να βοηθηθούν όσοι δεν είναι σε θέση να κάνουν τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις. 

Τώρα ο ΔΕΔΔΗΕ και η ΕΥΔΑΠ δεν γίνεται να κοιτάνε την εσωτερική  εγκατάσταση του καθενος μετά από τον μετρητή. Απλά χάρη έκαναν σε όσους το έκαναν. 

Αυτό σου λεω ,ότι δεν αναλαμβάνει να σου φτιάξει εντός του σπιτιού.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ θα διαφωνήσω με τον αγαπητό μου φίλο @Ukforthemoment και θα πω ότι και οι τεχνικοί της COSMOTE αναλαμβάνουν να κάνουν δουλειές που προβλέπονται να κάνουν από την COSMOTE αλλά κάνουν και δουλειές σε συνεννόηση με τον πελάτη έναντι έξτρα αμοιβής.

Τόσα χρόνια πελάτης της COSMOTE άπειροι τεχνικοί έχουν περάσει από τον χώρο μου από εποχές ADSL+ μετά VDSL και τώρα FTTH βέβαια τώρα με έχουν ξεφορτωθεί οριστικά καθώς δεν τους έχω φωνάξει ούτε θα χρειαστεί ποτέ να το κάνω καθώς οι οπτικές ίνες είναι καλά προστατευμένες για τα πάντα όπως και ο εξοπλισμός σε όλη την πολυκατοικία

Τα εντός οικίας μου επίσης είναι πλέον καλά φτιαγμένα όπως εγώ τα θέλω.

ότι αφορά τον ΔΕΔΔΗΕ που αναφέρει ο καλός φίλος Βασίλης αναλαμβάνουν οι τεχνικοί εργασίες στον χώρο του πελάτη που κανονικά είναι για ηλεκτρολόγο (καθώς είναι ηλεκτρολόγοι) άρα μπορεί να το κάνουν επειδή το θέλουν δωρεάν αλλά μπορεί να το κάνουν και έναντι έξτρα αμοιβής

για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι με την ΕΥΔΑΠ τα δικά της συνεργεία δεν αναλαμβάνουν εργασίες στον χώρο του πελάτη είναι ευθύνη τεχνικού (υδραυλικού).

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Εδώ θα διαφωνήσω με τον αγαπητό μου φίλο @Ukforthemoment και θα πω ότι και οι τεχνικοί της COSMOTE αναλαμβάνουν να κάνουν δουλειές που προβλέπονται να κάνουν από την COSMOTE αλλά κάνουν και δουλειές σε συνεννόηση με τον πελάτη έναντι έξτρα αμοιβής.

Τόσα χρόνια πελάτης της COSMOTE άπειροι τεχνικοί έχουν περάσει από τον χώρο μου από εποχές ADSL+ μετά VDSL και τώρα FTTH βέβαια τώρα με έχουν ξεφορτωθεί οριστικά καθώς δεν τους έχω φωνάξει ούτε θα χρειαστεί ποτέ να το κάνω καθώς οι οπτικές ίνες είναι καλά προστατευμένες για τα πάντα όπως και ο εξοπλισμός σε όλη την πολυκατοικία

Τα εντός οικίας μου επίσης είναι πλέον καλά φτιαγμένα όπως εγώ τα θέλω.

ότι αφορά τον ΔΕΔΔΗΕ που αναφέρει ο καλός φίλος Βασίλης αναλαμβάνουν οι τεχνικοί εργασίες στον χώρο του πελάτη που κανονικά είναι για ηλεκτρολόγο (καθώς είναι ηλεκτρολόγοι) άρα μπορεί να το κάνουν επειδή το θέλουν δωρεάν αλλά μπορεί να το κάνουν και έναντι έξτρα αμοιβής

για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι με την ΕΥΔΑΠ τα δικά της συνεργεία δεν αναλαμβάνουν εργασίες στον χώρο του πελάτη είναι ευθύνη τεχνικού (υδραυλικού).

Καλησπέρα.. Οι τεχνικοί του Δεδδηε δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν σε οικία.. Είναι υπευθυνοι μέχρι την παροχη... Μετά την παροχη είναι υπευθυνος ο πελατης.. Αν θα μπουν μέσα γινεται γιατί ο πελατης τους έχει παρακαλεσει τον τεχνικό η από καλό σκοπό.. Υπάρχουν παιδια, έγκυος, υπερήλικας κτλπ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Οι τεχνικοί του Δεδδηε δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν σε οικία.. Είναι υπευθυνοι μέχρι την παροχη... Μετά την παροχη είναι υπευθυνος ο πελατης.. Αν θα μπουν μέσα γινεται γιατί ο πελατης τους έχει παρακαλεσει τον τεχνικό η από καλό σκοπό.. Υπάρχουν παιδια, έγκυος, υπερήλικας κτλπ. 

ναι

αυτό λέω και εννοώ

Δημοσ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ  δεν έχει δικούς του τεχνικούς. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ δίνει τις εργασίες σε εργολάβους. 

Ο έργολάβος προσλαμβάνει ηλεκτρολόγους και τους στέλνει όπου χρειάζετε.

Αυτό το "δεν έχει δικαίωμα" δεν το καταλαβαίνω. 

Έναντι έξτρα αμοιβής , και αν έχει διαθέσιμο χρόνο, και δεν τον έχουν στείλει σε άλλη βλάβη, όλα γίνονται.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Έναντι έξτρα αμοιβής , και αν έχει διαθέσιμο χρόνο, και δεν τον έχουν στείλει σε άλλη βλάβη, όλα γίνονται.

Δεν είναι μέσα στα καθηκοντα τους ,αυτό λέμε.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Ο δεδδηε έχει ηλεκτρολόγους, αυτοί που κινούνται με τα αυτοκίνητα του δεδδηε νομίζεις ότι είναι εργολάβοι; Φυσικά για τα νέα έργα διανομής χρησιμοποιούνται εργολάβοι αφού βγαίνουν ως προκήρυξη. Για τις βλάβες όμως δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται εργολάβοι. Ένας εργολάβος φυσικά μπορεί να δουλέψει και εκτός δεδδηε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο δεδδηε αναλαμβάνει ιδιωτικά έργα με πληρωμή, δεν υπάρχει περίπτωση ιδιώτης να πληρώσει τον δεδδηε για έργο σε ΕΗΕ. Ομοίως ένας ΕΕ ηλεκτρολόγος μπορεί να δουλεύει σε έργα διανομής αλλά μόνο ως εργολάβος του δεδδηε, δεν μπορεί μόνος του.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Καλησπέρα.. Ο Δεδδηε έχει δικους τους τεχνικούς.. Τους χρησιμοποιεί κυρίως για δουλειες όπως είναι  οι βλάβες, χαμηλή και μέση τάση, ελέγχους, ρευματοκλοπες, αποκοπες χρηστών κτλπ.. Υπάρχουν και οι τεχνικοί που συνεργάζονται με τον Δεδδηε που κάνουν πιο ευκολα εργασίες όπως είναι οι επανασυνδέσεις, αποσυνδεσεις, κατάμετρήσεις, βλάβες μετρητών, , τοποθετήσεις κτλπ.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...