Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pant13 είπε

Η ΔΕΔΔΗΕ λεει ότι αν ερθει και διαπιστώσει ότι δεν ευθύνεται μπορει να σε χρεωσει. Ο υπάλληλος χάρη σου έκανε και μπήκε και στο φτιαξε

ακριβώς επιβαρύνεσαι 50 ευρώ άσκοπη μετακίνηση τεχνικού

είσαι πολύ τυχερός το ότι στο έφτιαξε

τώρα αν γλύτωσες την χρέωση δεν ξέρω γιατί εξαρτάται τι θα γράψει στην αναφορά.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ακριβώς επιβαρύνεσαι 50 ευρώ άσκοπη μετακίνηση τεχνικού

είσαι πολύ τυχερός το ότι στο έφτιαξε

τώρα αν γλύτωσες την χρέωση δεν ξέρω γιατί εξαρτάται τι θα γράψει στην αναφορά.

Πολλά είπες.. Δεν είναι τόσο.. Από ότι θυμάμαι 27-28 ευρώ.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Πολλά είπες.. Δεν είναι τόσο.. Από ότι θυμάμαι 27-28 ευρώ.. 

Ζητώ συγνώμη αλλά αυτή την τιμή γνώριζα για άσκοπη μετακίνηση τεχνικού ΔΕΔΔΗΕ αν άλλαξε δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Και πώς μπορείς από πριν να ξέρεις εάν φταίει η ΔΕΔΔΗΕ και τους κάλεσες άσκοπα;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fan είπε

Και πώς μπορείς από πριν να ξέρεις εάν φταίει η ΔΕΔΔΗΕ και τους κάλεσες άσκοπα;

Φωνάζεις έναν ηλεκτρολόγο πρωτα  και βλέπει.. Και μετά τον Δεδδηε.. Είχες κόψει και την σφραγίδα της παροχης;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Λοιπόν ήρθε ο τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ. Δεν το περίμενα Κυριακή να έρθει τόσο γρήγορα, μου έκανε εντύπωση.

Του εξήγησα το πρόβλημα, μου λέει συνήθως αυτό συμβαίνει γιατί έχει πρόβλημα ο πίνακας στο σπίτι. Τσέκαρε κάτω το ρολόι, όλα μία χαρά.

Ανέβηκε επάνω (δεν ξέρω καν εάν είναι στις αρμοδιότητές του ή μου έκανε εξυπηρέτηση) κοιτάζει τον πίνακα, μου λέει όλα καλά φαίνονται, οπότε λέει ότι μάλλον έχει κάνει βλακεία ο ηλεκτρολόγος που τον έβαλε, είναι κλασικό πρόβλημα.

Τον άνοιξε, έλεγξε τα πάντα και τελικά το πρόβλημα ήταν ότι όντως αυτός που είχε κάνει την εγκατάσταση του πίνακα δεν είχε σφίξει, σχεδόν καθόλου, τις βίδες στις ασφάλειες. Για κάποιον λόγο το καλώδιο σε μία ασφάλεια δεν έκανε καλή επαφή.

Έσφιξε όλες τι βίδες και λύθηκε το θέμα.

Χαίρομαι που έλυσες το θέμα σου. Δεν είναι υποχρεωμένος σε καμία περίπτωση να μπει μέσα στο σπίτι και να κοιτάξει την εγκατάσταση μετά το ρολόι, σου έκανε εξυπηρέτηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κακώς ασχολήθηκε με την εγκατάσταση, η δουλειά του είναι μόνο να ελέγξει την παροχή προς την εγκατάσταση και να άρει την πιθανή βλάβη ή να ενημερώσει τον χρήστη για την κανονικότητα της παροχής, που ήταν προφανής σε ένα πραγματικό ηλεκτρολόγο. Δεν είναι η δουλειά του η άρση προβλημάτων της εγκατάστασης και αν πήγαινε κάτι στραβά θα υπήρχε σοβαρό θέμα

Επεξ/σία από nvel
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nvel είπε

κακώς ασχολήθηκε με την εγκατάσταση, η δουλειά του είναι μόνο να ελέγξει την παροχή προς την εγκατάσταση και να άρει την πιθανή βλάβη ή να ενημερώσει τον χρήστη για την κανονικότητα της παροχής που ήταν προφανής σε ένα πραγματικό ηλεκτρολόγο. Δεν είναι η δουλειά του η άρση προβλημάτων της εγκατάστασης και αν πήγαινε κάτι στραβά θα υπήρχε σοβαρό θέμα

Κανονικά έτσι είναι... Αλλά όταν έρχεται ο τεχνικός του Δεδδηε ο πελατης  με την παροχη τον παρακαλαει να δει και πιο μέσα... Και αν έχει ο άλλος οικογένεια με παιδια το κάνει με ευχαρίστηση λιγο.. 

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nvel είπε

κακώς ασχολήθηκε με την εγκατάσταση, η δουλειά του είναι μόνο να ελέγξει την παροχή προς την εγκατάσταση και να άρει την πιθανή βλάβη ή να ενημερώσει τον χρήστη για την κανονικότητα της παροχής, που ήταν προφανής σε ένα πραγματικό ηλεκτρολόγο. Δεν είναι η δουλειά του η άρση προβλημάτων της εγκατάστασης και αν πήγαινε κάτι στραβά θα υπήρχε σοβαρό θέμα

Δεν είναι και τόσο άσχετοι ούτε είναι εγχείρηση ανοικτής καρδιάς . Μια βοήθεια έδωσε και μπράβο του, δεν είναι όλοι τεμπέληδες . Μην τον βάλουμε και φυλακή. 

• Like 17
Δημοσ.
3 ώρες πριν, takoulou είπε

Φωνάζεις έναν ηλεκτρολόγο πρωτα  και βλέπει.. Και μετά τον Δεδδηε.. Είχες κόψει και την σφραγίδα της παροχης;

Όχι δεν είχα κόψει τη σφραγίδα, δεν υπήρχε λόγος. Μόνο τις τρεις ασφάλειες είχα ανοιγοκλείσει. Ο τεχνικός που ήρθε βέβαια την έκοψε για να ανοίξει τη χελώνα, μετά νομίζω ότι έβαλε καινούρια.

Ευτυχώς ο άνθρωπος ασχολήθηκε από μόνος και βρήκε τη λύση.

Μου έκανε εντύπωση πως είναι τόσο συχνό πρόβλημα αυτό με τον πίνακα του σπιτιού, όπως μου είπε. Δηλαδή να μην βιδώνουν πολύ σφιχτά τις βίδες στις ασφάλειες.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο που έβαλε τον πίνακα και πες του πως είναι ανεύθυνος.

Εξάλλου δεν πρόκειται να τον ξαναβάλεις στο σπίτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε μια πολυ συντομη ευχαριστηρια επιστολη (mail) χωρις να μπεις σε λεπτομερειες ομως...γιατι θεωρητικα δεν ειναι η δουλεια του να επεμβει εντος σπιτιου.

Με τα χρονια καποια σημεια στον πινακα ξεσφιγγουν και μπορει να δημιουργηθουν σπινθηρισμοι  και να  καουν μεχρι και τα καλωδια στον πινακα και να θελουν αλλαγη.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι ο ηλεκτρολογος που εκανε την κατασκευη δεν  ειχε κανει κατι σωστα.

Επεξ/σία από kokoviosR
Δημοσ.

Ευθύνη έχει μέχρι το ρολόι / Μετρητή. Το ότι ασχολήθηκε το έκανε καλή καρδιά για να βοηθήσει. Εσύ έγραψες στο insomnia και το έμαθες.

Άλλοι που δεν ασχολούνται, το θεωρούν και αυτονόητο ότι μπήκε στο σπίτι τους και ¨αυτή είναι η δουλειά τους και πληρώνονται για αυτό".

Κλασική παπάτζα που ακούγεται σε πολλά επαγγέλματα. '

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, adi32 είπε

Δεν είναι και τόσο άσχετοι ούτε είναι εγχείρηση ανοικτής καρδιάς . Μια βοήθεια έδωσε και μπράβο του, δεν είναι όλοι τεμπέληδες . Μην τον βάλουμε και φυλακή. 

δεν εγραψα κάπου ότι είναι άσχετοι, είναι κανονικοί ηλεκτρολόγοι. Αλλά δεν έχουν την άδεια να μπουν σε ένα σπίτι και να επισκευάσουν μια βλάβη του. Ομοιως οι ηλεκτρολόγοι εκτός δεδδηε δεν έχουν την άδεια να ακουμπήσουν τις εγκαταστάσεις του δεδδηε. Πάντως αν ο ts θέλει να τον ευχαριστήσει καλύτερα να μην στείλει mail στην υπηρεσία του, περιγράφοντας το τι έκανε.

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...